bazár, predaj, inzercia, predám

Predám strelecké/ochranné okuliare Bollé Viper

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ultra ľahké okuliare s polykarbonátovou šošovkou, ktoré majú nylonový prispôsobiteľný rám a integrovaný bočný štít. Obe strany šošoviek majú povlak proti poškrabaniu a zahmleniu. Okuliare boli vyvinuté a navrhnuté firmou Bollé pre pechotu, prieskumné a špeciálne jednotky. Viditeľnosť: 87%. Odfiltrovanie UV žiarenia: 100%. Odfiltrovanie infračerveného žiarenia: 90%. Číre sklá slúžia najmä ako ochrana zraku. Panoramatický model. Otváracie krídlo okuliarov sa dá nastavovať podľa veľkosti hlavy. Štandardná cena v e-shope je 15 €.

Balistická odolnosť skla a rámu chráni pred 6 mm 0,86 g projektilom letiacim rýchlosťou 45 m/s.

Informácie a odber možný aj cez víkend a sviatok.
Možnosť poslať aj na dobierku.
Prosím iba volať.
Predám strelecké/ochranné okuliare Bollé Viper
Podobné inzeráty
Doplnky na zbrane
Predám doplnky na zbrane: kolimátor ČZ SP501 od českej zbrojovky, komplet balenie, meniteľný zámerný obrazec (bodka 2MOA, 5MOA, kríž, kruh s bodkou vstrede), jas regulovatelný v siedmych polohách, bateria CR 2032, 3V - 120€, zásobník oceľový pre AK74 5,45x39 10-ranový, nový - 35€, strelecké sluchadla elektronické - predané, strelecké sluchadlá Peltor čierne - 35€, strelecké sluchadlá Peltor oliv. použ. - 30€, predná rúčka ČZ duralová pevná - 20€, predná rúčka B&T duralová pevná - 50€, predná rúčka PTK + opierka na palec - 15€, nožičky typ Harris - 30€, vyťahovače zasobníkov magpul - 2€/ks, neoprenový návlek - obal na optiku - 5€, čistenie AKM vrátane kľuča na výškové nastavenie mušky - 12€, čistenie + náradie Česká Zbrojovka 5,56 NATO/.223 Rem/.22 LR - 30€.
Vystrelovací nôž SCHRADE Viper SCHOTF3C /nový/
Predám úplne nový OTF vyskakovací nôž Americkej firmy SCHRADE Viper SCHOTF3C (obojstranné ostrie) so zárukou ešte 18 mesiacov, nový nepoužitý v krabičke aj s pokladničným blokom, kúpený v SR. Popis: Strelecký nôž s čepeľou kopijového typu - obojstranné hladké ostrie. Rukoväť obsahuje vreckový klip a rozbíjač skla. Na zabránenie náhodnému otvoreniu noža je nôž vybavený bezpečnostnou poistkou - posuvníkom na rukoväti. Ak vidíte červenú bodku, nôž nie je zamknutý. Na uvoľnenie čepele slúži pomerne výrazný stredový posuvník. Ak chcete nôž zatvoriť, musíte stlačiť páčku na začiatku rukoväte (s vysunutou čepeľou), čím sa čepeľ uvoľní a potom ju môžete zasunúť pomocou posuvníka na boku rukoväte. Podrobnosti o produkte: ·Typ otvárania: jednocestný mechanizmus. ·Čepeľ noža: obojstranné ostrie ·Hmotnosť noža: 167 g ·Celková dĺžka: 224 mm ·Dĺžka čepele: 90 mm ·Typ ocele: 4034 oxide coated ·Tvrdosť: HRC ·Materiál rukoväte: Aluminium Viac:
Strelecké okuliare Pilla
Predám strelecké okuliare Pilla Fugitive, 38 Max,62 Max, 88 ED.Cena na dobierku 260 €. Tel..
Strelecké okuliare
Strelecké okuliare SHOOT-OFF s výmennými sklami, sada.
Profesionálne strelecke okuliare
Mierne používané strelecké okuliare Doplnky: Iriska Kontaktovať ma len Mailom ČISLO VYMYSLENÉ !!! Dôvod predaja: kúpa lepších okuliarov Posielam len cez zasielkovňu
Predám aktívne strelecké sluchadlá  Walker´s Razor
Predám nové nepoužité iba odskúšane aktívne elektronické strelecké sluchadlá značky Walker´s Razor. -Sluchadlá sú vhodné na strelnicu ale aj poľovačku. -Sluchadlá maju v sebe zabudovaný mikrofón a reproduktory. -Slúchadlá sú vybavené kolieskom ktorým si nastavujete hlasitosť ale ich aj vypínate -K slúchdlám je možné pripojiť vysielačku ale aj mobilný telefón pomocou kábla ktorý je k ním pridaný -Výhodou týchto slúchadiel narozdiel od klasichkych streleckých slúchadiel je to, že keď ste napríklad na strelnici s inou osobou a chcete si niečo navzájom povedať tak nemusíte ich dávať dole z hlavy a normálne sa počujete ale pri každom zvuku nad 23dB sa mikrofón deaktivuje a tým slúchadlá tlmia zvuk.