bazár, predaj, inzercia, predám

predám striekace zariadenie wagner

Kategória: Stavebné stroje

predám striekacie zariadenie wagner w590
predám striekace zariadenie wagner
Podobné inzeráty
Wagner Control Pro 350 M
Wagner Control Pro 350 M Predám Wagner Control Pro 350 M - striekacie zariadenie, ktoré disponuje vysoko účinnou technológiou Airless so zníženým tlakom striekania pre maximálnu kontrolu, 3 rozne trysky dve su nove + HEA filter. Použitý na jeden dom.
Wagner Control Pro 350 M
Predám striekacie zariadenie Wagner Control Pro 350 M s originálnym príslušenstvom + Wagner nadstavec pre predĺženie trysky 50cm. Málo používané. Je potrebné vymeniť tesnenie piestu, dá sa kúpiť za 33€. Menšia tryska ako nová nepoužitá.
Graco Mark Vll
Predám čisto nové Air less striekacé zariadenie od firmy Graco Mark VII standart/procontractor. Stroj má samozrejme 2 ročnú záruku. K stroju ponúkam aj rôzne príslušenstvo, ako trisky, hadicu a pištol na striekanie farby a jetroller. Ak máte záujem tak pre viac info. ma prosím kontaktujte telefonicky. V ponuke máme viacero strojov od firmy Graco.
Motorové striekacie zariadenie Wagner
Predám profesionálne striekacie zariadenie značky Wagner 950 s benzínovým motorom honda plne funkčný stav cena dohodou
wagner striekacie zariadenie
predám profi striekacie zariadenie wagner SF23 pro
Wagner GM 5000 elektrostatické striekacie zariadenie
Predám Wagner elektrostatický striekací system Pištoľ GM5000 a zdroj VM5000. Dátum kúpy Január 2023. Dôvod predaja, nie je využité. Perfektný stroj, ľahko ovládateľný. Súčasťou zariadenia je aj prenosný stojan a prachový kryt na pištol. Cena 6000 bez DPH