bazár, predaj, inzercia, predám

Predám striesku nad auto

Kategória: Ostatné

Predám striešku nad auto .
Predám striesku nad auto
Podobné inzeráty
Predám striešku nad dvere.
Predám striešku (prístrešok) nad dvere.
Predam striešku nad balkon
Predam striešku nad balkon z bytovky nakolko nam bytovku zatepluju a robia aj nove balkony.Rozmery striešky su:dlžka 270cm,širka 50cm.Material lexan po okrajoch je hlinikovy ram.Strieška je v super stave,bola na balkone ani nie 2 roky.
Predáme striešku
SVB predá striešku nad vchod. Materiál kov a polykarbonát. rozmer 280 x 110 cm polkruh.
Predam konštrukciu na striešku
Predam kovovú konštrukciu na striešku, v tvare polkruhu. Konštrukcia sa sklada z dvoch rovnakych dielov s dĺžkou 2 metre. Šírka konštrukcie: 2,7 m, výška 0,9 m, dĺžka 2x 2 m. Vhodné napr. pre prekrytie lexanom. Strieška slúžila na prekrytie balkóna. Ku konštrukcii mám aj 2 stojky s dĺžkou 3,4 m a 1 spojovaciu rúru na konštrukciu. Pôvodný lexan mám tiež, ale je poškodený. Len osobný odber, celej konštrukcie.
Predám striešku Palram Nancy 1500
Predám striešku Palram Nancy 1500. Rozmery 150x90. Nová, zmontovaná, nepoužitá. PC 230€. BA, Šamorín
Predáme  v zastúpení zo súhlasom majiteľa kaštieľ v Lom nad
Typ: Zvláštne nehnuteľnosti Ulica: Lom nad Rimavicou Obec: Lom nad Rimavicou Stará Kokava: Forgáčovský kaštieľ na Doline KAŠTIEĽ NA DOLINE - situovaný v obci Lom nad Rimavicou (okres Brezno), v časti nazývanej Dolina - dvojpodlažná budova bola postavená v 19.storočí, so stĺpovými arkádami na poschodí. Pred kaštieľom bola dlhá budova stajní a pomocných miestností, ktorá v 50-tych rokoch 20. storočia vyhorela. Súčasťou kaštieľa je aj susedný rodinný dom. Kaštieľ bol postavený vďaka rozhodnutiu grófa Forgáča, ktorý sa v Doline rozhodol založiť sklársku hutu. Zmluva o jej založení bola podpísaná so sklárskym majstrom Jánom Fürschtom dňa 3.1.1801 v zámku na Halíči. Postavená bola už v roku 1802. Do dnešných dní ju pripomína kaštieľ, ktorý obýval gróf Anton Forgáč a susedný rodinný dom, ktorý slúžil bývalým nájomcom sklárskej huty. Gróf Forgáč doviedol do sklární kvalifikovaných sklárov, boli to bavorskí Nemci a lužickí Srbi. Pamiatkou na prvých nemeckých sklárov sú náhrobné kamene s početnými nemeckými priezviskami na cintorínoch, z ktorých jeden sa nachádza aj za kaštieľom. Po zrušení sklárne slúžil kaštieľ pre ubytovanie a hostiny panstva pri poľovačkách. Neskôr ho kúpil aj s pozemkami zámožný gazda Kališka pri oprave strechy nechal na južnej strane vyložiť červeným eternitom svoje meno. Jeho dcéra Mária sa vydala za Ondreja Koniara a kaštieľ prešiel do jeho majetku. Ich syn Ondrej prevádzkoval až do znárodnenia v susednom domčeku obchod s krčmou. Kaštieľ bol v roku 1983 prestavaný na rekreačné zariadenie. Po roku 1989 sa kaštieľ vrátil v reštitúcii rodine Koniarovej spolumajiteľom bol syn Ondreja Koniara st. Koniar Samuel Ondrej narodený 16.09.1938 Lom n/Rim.-Dolina zomrel 03.03.2001 v Brezne pochovaný je v Kokave nad Rimavicou. Správu majetku reštituenti nezvládli a tak kaštieľ postupne chátral, po Samuelovej smrti bola na celý majetek vyhlásená exekúcia a prostredníctvom realitnej kancelárii Jany Paškovej je kaštieľ s celým majetkom na predaj. Kaštieľ sa skladá z dvoch nadzemných podlaží a podkrovia. Základy a murivo oboch podlaží je z kameňa. Nové priečky sú sendvičové, strecha valbová pokrytá hliníkovým plechom. Na prízemí sú klenby klenuté do I profilov, nad poschodím drevené trámové s rovným podhľadom. Nie sú v ňom zachované žiadne fresky, historické kachľové pece alebo pôvodný starožitný nábytok.  ku kaštielu je pozemok v rozlohe 86ha lesneho polnohospodárstva a časť trávnateho porastu.   cena informacie v RK  Kontakt:  Kobelarova   Zuzana    Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: nutná rekonštrukcia Celková plocha: 86000 m2 Káblová televízia: nie El. napätie: 230/400V Voda: studňa a vodovod Krb: nie Inžinierske siete: áno