bazár, predaj, inzercia, predám

Predam striešku nad balkon

Kategória: Ostatné

Predam striešku nad balkon z bytovky nakolko nam bytovku zatepluju a robia aj nove balkony.Rozmery striešky su:dlžka 270cm,širka 50cm.Material lexan po okrajoch je hlinikovy ram.Strieška je v super stave,bola na balkone ani nie 2 roky.
Predam striešku nad balkon
Podobné inzeráty
Predám striesku nad auto
Predám striešku nad auto .
Predám striešku nad dvere.
Predám striešku (prístrešok) nad dvere.
Predáme striešku
SVB predá striešku nad vchod. Materiál kov a polykarbonát. rozmer 280 x 110 cm polkruh.
Na predaj praktický zariadený apartmán - Veľký Slavkov, Vyso
MICHAL PALKO a realitná kancelária Cassovia Realitas ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj praktický 2izb apartmán o rozlohe 58 m2 + balkón na prvom poschodí vo Vysokých Tatrách pod Starým Smokovcom časť Horný Slavkov. Veľkoryso riešený apartmán s juhovýchodnou orientáciou ponúka priestranný balkón cez celú dĺžku nehnuteľnosti. Obývacia izba je prepojená s kuchňou čo dodáva nehnuteľnosti priestrannosť. Predáva sa zariadený nábytkom a spotrebičmi. Technické informácie a parametre: Obytná plocha 58m² + balkón Prvé poschodie Bezproblémové parkovanie Počet izieb 2 Vlastný plynový kotol Dispozícia: Apartmán pozostáva z priestrannej dennej časti, kde je kuchynská linka prepojená s obývačkou a jedálenskou časťou, spálne s veľkou manželskou posteľou a šatníkovou skriňou, samostatnej kúpeľne s vaňou a toalety stechnickou časťou. Z oboch miestností sa vystupuje na balkón. Lokalita: Poloha nehnuteľnosti ponúka široké využitie pre rekreáciu, trvalé bývanie a samozrejme aj komerčný prenájom. Poskytne Vám maximálne súkromie a kľud, ktoré podladí vašu dušu a zároveň poskytne množstvo možností pre rekreáciu. Nájzámejšie strediská v okolí sú Starý Smokovec, Tatranská Lomnica, Štrbské Pleso. Benefity: Kvalitná stavba Balkón cez celý byt Bezproblémové parkovanie Tichá lokalita Krásne výhľady Cena tohto bytu je 145.000,- EUR (vrátane právneho servisu a provízie pre RK). Ak vás táto ponuka zaujala tak ma neváhajte kontaktovať: Michal Palko - - certifikovaný realitný maklér NARKS. Poschodie: 1 Počet poschodí: 3 Počet izieb: 2 Obytná plocha: 58m² Celková rozloha: 64m² Úžitková plocha: 58m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: wifi Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: áno Výťah: nie Parkovanie: vonkajšie Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Okná: plastové
Predam konštrukciu na striešku
Predam kovovú konštrukciu na striešku, v tvare polkruhu. Konštrukcia sa sklada z dvoch rovnakych dielov s dĺžkou 2 metre. Šírka konštrukcie: 2,7 m, výška 0,9 m, dĺžka 2x 2 m. Vhodné napr. pre prekrytie lexanom. Strieška slúžila na prekrytie balkóna. Ku konštrukcii mám aj 2 stojky s dĺžkou 3,4 m a 1 spojovaciu rúru na konštrukciu. Pôvodný lexan mám tiež, ale je poškodený. Len osobný odber, celej konštrukcie.
Predám striešku Palram Nancy 1500
Predám striešku Palram Nancy 1500. Rozmery 150x90. Nová, zmontovaná, nepoužitá. PC 230€. BA, Šamorín