bazár, predaj, inzercia, predám

Predám štúdiový mikrofon Rode NT 1 KIT

Kategória: Ostatné

Štúdiový mikrofon rode nt1 kit stav 10/10 mikrofon bol kupovaný V muzikeri používaný približne 3 mesiace je uplne ako nový nemá vhodný na nahrávanie vokálov pridám cely setup plus kábel

Predám štúdiový mikrofon Rode NT 1 KIT
Podobné inzeráty
RODE VideoMic Pro Rycote
Kúpený na zrkadlovku no žiaľ nikdy nebol použitý. V záruke do 3/2027 RODE VideoMic Pro Rycote - Mikrofón RODE VideoMic Pro Rycote - Mikrofón RODE VideoMic Pro Rycote - Mikrofón Mikrofón – pre fotoaparát, pripojenie cez 3,5 mm Jack, kondenzátorový, veľmi úzko smerové snímanie, frekvencia od 40 do 20000 Hz, impedancia 200 Ohm, ochrana proti vetru ("vinšus") v balení, vhodný pre hovorené slovo
RODE LINK FILMMAKER KIT
Predám používaný no veľmi zachovalý a plne funkčný RODE LINK FILMMAKER KIT Prenos je spoľahlivý napájanie je na 2x AA batérie, vysielač aj prijímač. predávam aj s pôvodnou krabicou (na fotke nieje) smartLAV + mikrofón s originál mini deatcat (proti veternou ochranou) cena 130 eur vrátane poštovného prípadne osobný odber Rajecké Teplice. dôvod predaja prechod na iný system.
rode filmmaker kit + sennheiser ME 2 klopovy mikrofon
predam pouzivany rode filmmaker kit. Miesto povodneho rode mikrofonu kvalitnejsi sennheiser ME 2.
Mikrofón RODE VideoMic Rycote
Dobrý deň, Predaj mikrofón RODE VideoMic Rycote v perfektnom stave. Mikrofón bol vyslovene pár krát použitý. Mikrofón nahráva úžasne čisto. Pripojenie 3,5mm jack , umiestnenie a uchytenie mikrofónu do sánok na externý blesk na fotoaparáte. Pri vážnom záujme je možná dohoda na cene.
Predám RODE VideoMicro Nový Zbalený
Predám RODE VideoMicro Nový Zbalený Balenie je nové zabalené a zapečatené. -VideoMicro RODE Mikrofon -Jack kábel špirálový -držiak -DeadCat protiveterná ochrana -manuál POZOR: Mierne ošúchaná zadná čast krabice pri nápise VideoMicro tam bola nalepená bezpečnostná nálepka proti krádeži. Cena: 32€ Doprava a Platba -Platba vopred na účet a doprava cez Packeta na vybraté miesto +4€ -Osobný odber priamo v Komárne (Na dobierku neposielam: Platba vopred na účet alebo Osobne priamo v Komárne) Kontakt: -V prípade záujmu poprosím využiť dole uvedené biele kontaktné okienko -Poprosím nevolať ani nepísať SMS. Dodatočné informácie: - Jedná sa o súkromný predaj preto nie je tovar možné vrátiť ani reklamovať.
Rode Videomic
Predám mikrofón Rode Videomic Pro Plus a Rode Deadcat VMP+