bazár, predaj, inzercia, predám

Predam supravu na caj levandula

Kategória: Kuchyne

Predam uplne novu supravu 2 salok na caj smotivom levandula. V ramci Trnavy viem doviest hned.
Predam supravu na caj levandula
Podobné inzeráty
šálky na kávu
Predám šálky na kávu a čaj : darčekové balenie šálky na čaj LAVENDER - 9€, šálka Dolce Gusto a biela šálka s lyžičkou - 3€. Šálky sú v pôvodnom balení.
Drevený chlebník - levanduľa a včielky
Kvalitný bukový chlebník je maľovaný akrylovou farbou a zdobený technikou decoupage, lakovaný ecolakom. Zvnútra natur. Zásuvné otváranie. Krásne oživí kuchyňu. Veľkosť: cca 39x29x18 cm .V ponuke sú aj ďalšie výrobky na zákazku:drevená polička s 8 koreničkami 42€, tácka 20x30cm 13€, sklenená dóza 5€, šperkovnica.
Predam supravu 18 tanierov
Predam vobec nepouzivanu supravu 18 tanierov. vid obrazok
SÚPRAVA NOVÝCH PRAC.DOSIEK dekor KAMEŇ+LIŠTY
Z dôvodu nevhodného rozmeru=výhodne ponúkam SÚPRAVU DVOCH NOVÝCH NEPOUŽITÝCH PRACOVNÝCH DOSIEK dekor KAMEŇ(šedo-béžový mramorový vzor),rozmery:80x60x2,9cm a 40x60x2,9cm,hrany majú vpredu oblúkovo zaoblené v dekore,po stranách sú biele hrany,obe dosky sú ešte v originálnom balení,pripravené k osadeniu=nie sú to odrezky!!!...použitie: ako pracovné dosky na kuchynské skrinky,na stoly,pracovné pultíky...pôvodná cena za súpravu bola 109eur teraz pre najrýchlejšieho záujemcu=len spolu! =za 39eur !!! + k nim ešte DARUJEM!!!=2ks= ukončovacích hliníkových líšt(pravú aj ľavú)= v potrebných rozmeroch(60x2,9cm)=v pôvodnej cene 15eur!!!...LEN OSOBNÝM ODBEROM v BA !!! (Ružinov=Pošeň) Pri odbere viacerých vecí z mojej ponuky (inzerátov)=poskytnem ešte väčšiu zľavu!!! Info:dyana@
Keramické hrnčeky
Porcelánové hrnčeky na čaj a kávu. Nepoužité. 30-30 kusov. Aj na dobierku. Cena 3 EUR /ks
Predam kavovu,cajovu supravu a 2 cajove salky
Predam bordovu cukornicku.A dve velke cajove salky. Kupovane v Ikei.