bazár, predaj, inzercia, predám

Predám svadobnú agenturu na vyzdoby

Kategória: Ostatné

Predam za symbolicku cenu zabehnutu svadobnu agenturu zaoberajucu sa svadobnymi vyzdobami s kompletnym vybavenim, fcb strankou cena dohodou
Predám svadobnú agenturu na vyzdoby
Podobné inzeráty
PRENÁJOM SVADOBNÉHO AUTA: MERCEDES
Hľadáte štýlovú a elegantnú svadobnú limuzínu aj so šoférom pre Váš veľký deň? Máme pre Vás skvelú ponuku! Ponúkame prenájom svadobnej limuzíny Mercedes E, ktorá zaručí, že Vaše svadobné vstupovanie bude úchvatné. Táto svadobná limuzína je symbolom luxusu a elegancie. Interier je vybavený modernými technologickými funkciami, čo prispieva k bezproblémovému pohodliu a komfortu počas celej jazdy. Naše svadobné auto zaručuje, že Vaša svadba bude plná štýlu a elegancie. Rezervujte si túto nádhernú svadobnú limuzínu Mercedes E pre Váš veľký deň! VÝHODY: * Možnosť vlastnej výzdoby: Ak si želáte vytvoriť osobitú atmosféru a vyzdobiť limuzínu podľa vlastných predstáv, radi Vám ju poskytneme prázdnu, aby ste mohli sami zabezpečiť výzdobu a vytvoriť jedinečný vzhľad vozidla. * Profesionálna výzdoba: V prípade, že preferujete, aby sme zaistili výzdobu, sme tu pre Vás. Na základe dohody môžeme poskytnúť profesionálnu výzdobu limuzíny, ktorá bude dokonale ladiť s Vašimi predstavami a farbou svadobného motívu. PREČO SI VYBRAŤ NAŠU SVADOBNÚ LIMUZÍNU ? * Starostlivosť o detaily, aby bol Váš veľký deň perfektný * Dôraz na bezpečnosť, komfort a spokojnosť zákazníka CENA: 120€ na 2 hodiny 150€ na 3 hodiny 180€ na 4 hodiny 210€ na 5-6 hodín LOKALITA: Martin Žilina (po dohode) Ružomberok (po dohode) Nechajte sa uniesť luxusom a eleganciou našej svadobnej limuzíny značky Mercedes. Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky, a spoločne si zabezpečíme nezabudnuteľné svadobné dojmy.
svadobna vyzdova
Ponúkam Vám na prenájom jedinečný svadobný stojan, na ktorý sa vojde až sedem tôrt. Stojan má sedem podstavcov na torty o priemere 22cm. Vrchná platňa má výšku 70cm, najnižšie uložená platňa má výšku 42cm, čo dotvára jedinečný dizajn tohto stojanu. Stojan stačí pekne nadekorovať vo farbách svadobnej výzdoby. Na fotke je nadekorovaný kmeň stromu, konáre a živé kvety. Stojan bol výraznýn doplnkom svadobnej výzdoby. Stojan sa prenajíma bez kvetinovej výzdoby. Ak máte záujem o prenajatie stojanu kontaktujte ma na email. Cena prenájmu za víkend je 30€, záloha za stojan je 50€.
Svadobná výzdoba biela organza nová
Predám bielu novú organzu, nerozbalenú, rozmer 0,36 x 9 m. Vhodná na svadobnú výzdobu, svadobnú stenu, výzdobu stoličiek a stolu, na auto, na plot.. V ponuke sú aj iné veci, ktoré nám ostali zo svadobnej výzdoby. Pozri všetky moje inzeráty.
Svadobná výzdoba na auto
Ponúkam na predaj nádherné výzdoby na svadobné autá z našej svadby. Výzdoba č. 2 je v bielo-zelenej farebnej kombinácii a pozostáva z hlavnej výzdoby na kapotu + 4ks mašlí na kľúčky. Cena za výzdobu je 25€. Výzdoba č. 1 je v bielo-oranžovej farebnej kombinácii a pozostáva z jedného veľkého srdca na kapotu, 4ks mašlí na kľúčky a 2ks stúh na spätné zrkadlá. Cena za výzdobu je 23€. NA DOBIERKU NEODOSIELAM. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom. Možný aj osobný odber v okolí Kysuckého Nového Mesta.
Svadobná výzdoba na auto
Ponúkam na predaj nádherné výzdoby na svadobné autá z našej svadby. Prvá výzdoba je v bielo-oranžovej farebnej kombinácii a pozostáva z jedného veľkého srdca na kapotu, 4ks mašlí na kľúčky a 2ks stúh na spätné zrkadlá. Cena za výzdobu je 23€. Druhá výzdoba je v bielo-zelenej farebnej kombinácii a pozostáva z hlavnej výzdoby na kapotu + 4ks mašlí na kľúčky. Cena za výzdobu je 25€. NA DOBIERKU NEODOSIELAM. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom. Možný aj osobný odber v okolí Kysuckého Nového Mesta.
Svadobná výzdoba na auto svetlomodré/ružová srdce
Predám kompletnú svadobnú výzdobu z organzy, srdce a mašle na kľučky. Jedna strana výzdoby má dĺžku cez 200 cm. Veľkosť ruže 13 cm. Uchytenie pomocou prísaviek. Nepoužitá. Na živo ešte krajšia. Pošlem aj na dobierku poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.Viac náhľadov na mojej fb stránke Saténka handmade by Aďa.