bazár, predaj, inzercia, predám

Predám svietidlá 4x18W

Kategória: Vybavenie dielne

Predám použité svietidlá 4x18W trubicové s krytom, elektronický predradník , všetky funkčné aj s trubicami. 10€/ks dohoda možná.
Predám svietidlá 4x18W
Podobné inzeráty
Neonové svietidlá a elektrický rozvádzač RM-1 380/220 V
3 - Predám plne funkčné neónové svietidlá aj s trubicami, do kazetového alebo sadrokartonového stropu 20 ks.Cena 8.-€/ks, pri odbere všetkých 3.- Euro za kus. 4 - Neńové svietidlá 130 cm s ochranným krytom a trubicami. Mám 2 kusy. Cena za kus: 15.- Euro. 5 - Neńové svietidlo 125 cm s trubicami. Mám 1 kus. Cena: 10.- Euro 6 - Predám elektrický rozvádzač s gumovým tesnením. Komunistický poctivý výrobok z masívneho plechu typ: OPR-RM1. Elektrická skrinka je nepoužívaná so schemou a originálnou listinou a schválením kontrolóra. Elektrická rozvodňa má rozmery: 39 X 30 X 15 cm. Cena: 70.- Euro 7 - Predám elektro inštalačný material krabicové svorkovnice čisto nové nepoužívané, bakelit rozmery: 56 X 56 mm výška 12 mm, 380 V. Poctivý Československý výrobok . Cena: 50 centov za kus. Osobný odber je možný tu u mňa. Dodanie - doprava poštou na dobierku v dôkladnom balení 10 - Euro.
Neonové svietidlá stropné kazetové s trubicami
Predám plne funkčné neónové svietidlá aj s trubicami, do kazetového alebo sadrokartonového stropu 20 ks.Cena 8€/ks, pri odbere všetkých 3.- Euro za kus. Posielam na dobierku za 5.- Euro, alebo osobné prevzatie u mňa po dohode. Neonové svietidlá stropné kazetové s trubicami
Trubicové svietidlá
Predám trubicové svietidlá. Na trubice 120cm dlhé. Elektronický predradník. Možnosť použitia na žiarivky alebo po úprave LED trubice. Cena: 10€, alebo dohodou.
Predám industriálne stropné lampy
Predám staré veľké továrenské svietidlá. K odberu 20 kusov. 24€/kus
Svietidlo
Predám svietidlá do garáže viem pripraviť aj na zapojenie priamo do zásuvky ako mám ja mám viac ks plus náhradné trubice k svetlu priadne vymením za ciment penetrak stavebné železo
Náhradné svetlá na prívesný vozík
Zadné združené náhradné svetlá na prívesný vozík. Možnosť uchytiť magnetom, alebo na pevno skrutkou. Dĺžka kábla 7,5m. Autozásuvka 7 PIN. Vrátane žiaroviek. Rozmery svietidla cca 10x10 cm. Osvetlenie evidenčného čísla z boku svetla.