bazár, predaj, inzercia, predám

Predám takmer nenosené espadrilky Answear, 37

Kategória: Topánky, obuv

Predám takmer nenosené espadrilky Answear, 37. Na dobierku neposielam.
Predám takmer nenosené espadrilky Answear, 37
Podobné inzeráty
Cierne sandale Answear Lab c.38
Predam tieto sandale z Answear. Su uplne nove, nikdy neobute von, iba odskusane. Velkost 38. Su krasne a dobre spracovane, avsak predavam z dovodu, ze ja ich nosit nemozem kvoli problemom s chrbtom (a vratit som ich nestihla v stanovenej lehote). Predam ich za 13 eur, posielam cez Packetu (na vydajne miesto), postovne 3,30 je uz v cene. Platba vopred na ucet. Kontaktujte ma cez spravu na bazosi (t.c. cislo je vymyslene). Viac foto a info tu: Sandále z kolekcie Answear Lab. Model vytvorený z ekologickej kože. - Hladká látka. - Zapínanie s prackou. - Model na stĺpikovom podpätku. - Výška podpätku: 8,5 cm.
Answear sandále
Ponúkam na predaj nové (nenosené) sandále značky Answear. Veľkosť 38. Farba: biela. Poštovné a balné cez Packetu 3,00€.
Dámske espadrilky Tommy Hilfiger
Predám dámske espadrilky zn. Tommy Hilfiger na platforme, zapínanie na sponu. Obuté párkrát (asi 3x-max 4x na chvíľku). Vhodné na jar-leto. Všetky detaily k topánkam nájdete aj na stránke: Veľkosť 39, kúpené v Rakúsku za 90€. Cema 25€.
Espadrilky Tommy Hilfiger
Predám pánske espadrilky Tommy Hilfiger, veľkosť 43, nosené - zachovalé
Nenosene espadrilky
Predam nenosene,zlate espadrilky. Velkost 37
Espadrilky Deezee
Predám nové-nenosené espadrilky zn. Deezee. Farba čierna, veľkosť 39 (vnútorná dĺžka cca 25-25,2 cm), platforma 4 cm. Nákupná cena bola 26,99 eur. Predám za 5 eur + 3 eur poštovné.