bazár, predaj, inzercia, predám

Predám tašku Dior

Kategória: Ostatné

Predám tašku Dior originál malo nosenu
Predám tašku Dior
Podobné inzeráty
Dior dustbag
Dobrý deň, ponúkam dustbagy u osobneho vlastníctva žiadne dovezene napodobeniny sú 100% original. Dior 21x30cm- 10€ Dior 19x15cm- 10€ Pri nakupe viacerých (5ks) aj od iných znaciek na mojich inzerátoch mate zľavu 20%. Platba je vždy vopred ja vám veci nafotím vopred aj s podacim kódom a pošlem. Zastávam sa korektneho jednania. Prosím kontaktujte má sms. Ďakujem a prajem pekný deň.
Predám tašku
Predám tašku od boltu nakoľko som si tašku kúpila tak ju posúvam ďalej taška je moja nenosím ju nikomu vracať má jeden zips vo vnútri poškodení ale už je dobrý som ho opravila tašku posúvam ďalej nakoľko končím z bolt pre viac info sprava
Dior Sauvage 60ml
Predam novu pansku toaletnu vodu znacky Dior Sauvage 60ml len rozbalena. Dôvod predaja nevhodny dar
Dámske tenisky Christian Dior
Predám dámske tenisky Christian Dior veľkosť 36
DIOR slnečné okuliare
Predám originál nenosené slnečné okuliare značky DIOR. Nakoľko mám viacero okuliarov, tieto nenosím. Okuliare predávam v pôvodnom balení, originál puzdre, s originál handričkou a osvedčením na kartičke. Cena je bez poštovného Pre viac informácií ma prosím kontaktujte.
Christian Dior
Predám minimálne používané dámske originálne slnečné okuliare Christian Dior. Veľkosť okuliarov 58-15-145. Cena 190€ plus poštovné .