bazár, predaj, inzercia, predám

Predám tattoo sadu CHEYENNE

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj originál tattoo sadu značky CHEYENNE (original z Nemecka). V pôvodnom obale a niektoré sú zabalené.viď fotky.

Predám komplet sadu-nie jednotlivo. Viac info email.Čislo vymyslené. Osobný odber NR.
Cena 400 +dohoda
Predám tattoo sadu CHEYENNE
Podobné inzeráty
Tetovací strojček cheyenne SOL Nova + príslušenstvo
Predám málo používaný, plne funkčný tetovací strojček svetovej značky cheyenne SOL Nova red. K tomu zdroj Critical MNML, gripy, pedál, káble, originál cheyenne cartridge, kelimky, kalíšteky, umelú kožu, vazelínu, farbu, papiere na prekresľovanie, dezinfekciu, atď. v hodnote viac ako 1200€ topková kvalita cenu ponúknite volajte, píšte, osobný odber v KE, alebo pošlem kuriérom,
Tetovacia sada pre začínajúceho tatéra
Predám kompletné tetovacie vybavenie, ktoré obsahuje : - kožené polohovateľné kreslo - tetovacia mašinka (pero) - zdroj zn. Thunderlord power s pedálom - catrtridge rôznych veľkostí RL,RS,M,RM,R - TKTX krémy 4ks - tattoo finish, tattoo stencil - rôzne farby zn. Eternal, Radiant, Panthera - krycia fólia, rozprašovač, fľaška na mydlo, obaly na kábel, umelá koža, stencil papiere, kalíšky vľ. M, - a rôzne ďaľšie drobné príslušenstvo, viď. na foto. Väčšina vecí boli objednávané z eshopu Pro tattoo a Celtic supply. Predávam len ako komplet, len osobný odber v Prievidzi.
Cheyenne Sol Nova
Predám tetovací strojček Cheyenne Sol Nova aj so zdrojom Power Unit 2. Strojcek v bezchybnom stave. Zdvih má 3,5mm takze je výborný na učenie sa. Zdroj má malú chybičku pri napájaní šlapáka. Ale nemá to vpliv na chod zdroja. Šlapák nieje v podstate ani potrebný. Ani som ho nepoužíval.
Pedal na tetovanie Cheyenne
Predam nepouzity pedal na tetovanie znacky cheyenne. Povodna cena 65€, ponukam ho za 40€
Tetovací strojček cheyenne sol nova unlimited 3,5
Predám tetovací stejček cheyenne sol nova unlimited 3,5. Celá výbava funguje bezchybne. V prípade rýchleho jednania nemám problém dohodnúť sa na cene. Predávam lebo som prešiel na inú značku. Nemám problém ukázať, odskúšať. 24/7 :)
Tattoo návleky na ruku
Predám nové tattoo silónkové návleky na ruky, uni veľkosť. Cena za 1ks 4€.