bazár, predaj, inzercia, predám

Predam teddy zajaciky

Kategória: Králiky

Predam zdrobnele teddy zajaciky(kraliky)leviky,hladke v rôznych farbach.Pri odbere môžte vidiet rodičov.K zajkovi dostanete granulky.cena od 10€ do 20€ Na obrazkoch nie su všetky zajaciky.
Predam teddy zajaciky
Podobné inzeráty
Teddy Levík Zajac Králik
Predám do dobrých domovov ukážkové malé zakrslé králičky. Samček modrý Teddy a samička modrá Teddy. Rodičia sú čistokrvný Teddy, Levík zajačiky. Mám rovnako v ponuke krátkosrstú zakrslú králičku samičku vo farbe biely mramor. Rodičia rovnako čistokrvný. Inzerát platný do zmazania. Pre vážny záujem píšte najskôr na mail, ďakujem. #zakrslý #baranček #mini #zajačik #zdrobnený #zdrobnelý #levík #teddy #zajac #králik
Teddy zajačiky
6 týždňové teddy zajačiky rôznych farieb po zaočkovaní castorexom radi si nájdu nový domov. Sú navyknuté na kontakt s deťmi. Cena 25 Eur. Kontakt .
Zakrslé zajačiky
Predám 3 dvojmesačné zakrslé zajačiky. Biele zajačiky sú samci a ryšavá je samička. 15€/kus.
Zakrslé, horeuškové zajačiky.
Hobby chov Teddy Sandberg ponúka k odberu veľmi milé zakrslé zajačiky s uškami hore vo vzácnej farbe ruská modrá. Zajkovia sú biely so sivými znakmi na nošteku,uškách, labkách a chvostíku. Ideálne prísť pozrieť osobne. V ponuke sú 3 samičky. Cena 15,-€. Bližšie info tel.,alebo mailom
Zakrsle Teddy
Zdravím predám 8týždňové zakrslé Teddy zajačiky. Malého vzrastu vhodné k deťom. Milé prítulné. Viac info tel...
Teddy
2 mesačné teddy zajačiky rôznych farieb po zaočkovaní castorexom radi si nájdu nový domov. Sú navyknuté na kontakt s deťmi. Cena 25 Eur. Kontakt .