bazár, predaj, inzercia, predám

Predam terinu a ovalne misy

Kategória: Sklo, keramika

Predam terinu so zlatymi kvietkami za 12 eur,misu bernadotte(jemne osuchany zlaty pasik) za 6 eur,misu s farebnym.kvetom za 5 eur a misu mensiu za 4 eura.Sered
Predam terinu a ovalne misy
Podobné inzeráty
Predam terinu a misy
Predam porcelanovu terinu za 9 eur a misy po 4 eura za kus ,alebo spolu za 20 eur.Posielam aj postou.Sered
Velké oválne misy
Predám velmy krasné velké oválné misy ,bezchybnom stave. Cena za kus 10euro
Servírovacie misy
Predám tri starodávne porcelánové servírovacie oválne misy, rozmer 36 cm x 24 cm, cena za jednu 8 eur plus poštovné.
Starožitná keramika
Predám dve starožitné podlhovasté servírovacie misy - s ružovými kvetmi a písmenom M, zaujímavú nepoškodenú starožitnú misu na polievku s vrchnákom - terinu za 12 €.
Pekné sklenené misy a misky
Predám krásne sklenené misy na šalát, príp. iné využitie v 3 veľkostiach. Vhodné do hotelov, reštaurácií, ale aj na súkromné použitie do domácností. MALÉ - 4 ks, výška: 8 cm, priemer: 22 cm, cena: 2 eur/kus STREDNÉ - 3 ks, výška: 10 cm, priemer: 27 cm, cena: 3 eur/kus VEĽKÉ - 5 ks, výška: 14 cm, priemer: 30 cm, cena: 4 eur/kus. Všetky misy sú vo výbornom stave. Pri odbere viacerých kusov je možná zľava. Ďalej predám 2 ks pekné sklenené misky na stopke. "Retro." Používali sa v 80. rokoch. Vhodné napr. na cukríky, sladkosti alebo aj malé koláčiky. Cena za kus: 2 eur. Osobný odber možný v Rosine pri ZA, po dohode pošlem aj poštou.
Džbány a misy na predaj
Predám spolu alebo jednotlivo staré misy a džbány, všetky neporušené. Džbány: kus za 5 € Misy - sada dvoch mís so zdobeným okrajom - 8 € Biela misa (dosť ťažká) - 6 € Najlepšie osobný odber.