bazár, predaj, inzercia, predám

Predám tieto veci ktoré su na obrázku

Kategória: Stavebný materiál

Predám veci pre domácich majstrov hlavne ventily na vodu,ventily na radiátory,všetko vid na obrázku všetko zabalene všetko nové cena dohodou zbytočne mi to stoji doma alebo komplet za všetko 100eur
Predám tieto veci ktoré su na obrázku
Podobné inzeráty
,,Plotové" dosky
Ponúkam na predaj takéto dosky ktoré sa hodia na plot alebo aj iné veci.Na doskách sú dierky od klincoch ale dierky ani nevidno. Dosky sú odklincovane!!! Na každom obrázku je rozmer dosky a aj cena za kus (viď foto) Preferujem osobný odber ale v rámci BB viem aj doviesť.
Odkvapový zvod Marley 75 mm - sada
Predám veľmi zachovalý tmavohnedý plastový zvod Marley 75 mm. Sortiment je na obrázku. Súčasťou sady je aj žľab dĺžky 3m, ktorý na obrázku nie je. Všetko spolu za 50 EUR. Osobný odber Žilina.
Krytina - škridla základná a vetracia - predaj
Ponúkam na predaj: - základnú škridlu TONDACH, typ RUMBA, farba terakota, množstvo 120ks, cena 0,5 €/ks, cena celkom 50 € (na obrázku hore) - vetraciu škridlu KM BETA, typ Hodonka Elegant, farba tehlovo červená, množstvo 120ks, cena 0,5 €/ks, cena celkom 50 € (na obrázku dole) Miesto odberu/skladovania: Poprad Možnosť obhliadky a osobného odberu, len v pracovné dni - tovar je v areáli firmy.
Zbytky stavebního materiálu a různých věcí
Prodám zbytky stavebního materiálu a různých věcí. Plno věcí je nových a nepoužitých. Pojistky, zásuvky, lanka, křížky obkladaček, kotouče na dřevo, obličejový štít, kliky, vrták, hladítka lžíce, špičky na kartuše, HLDR GZ 10, pistole na tmel, pistole na zalévání, zahradní okraje záhonů role, Kanlux 5514, Artuš CT-2114, perlinka v pásce, časové spínače/časovače silvercrast 9149 a Omnirex, mosazná průchodka, ALU hliníková tepací role, lana, elektrikářská páska, jističe NOARK Ex9BH + elektrický rozvaděč Stilo STD6-4, 2x TERASAKI Tem Din III, 2x ČSN 35 4174 IT-M-24A, 2x TYP-IT č.22-U-16A, 3x TYP-II U-16A-č.22, závitové tyče, stavařské tužky, svařovací diody ESAB, svařovací PVC za studena tuba C, hřebíky nastřelovací se závitem M6x40, 4x stavební/sklepní světla "bochník" typ 14302 a jiné s ochranou mřížkou, odolné vůči okolnímu prostředí, vačkový spínač ČSN 35 4107 a další hromada drobností. Prodávám jako celek. Využití na chatu/chalupu, při rekonstrukci, stavbu nějakého projektu, atd. Posílám na dobírku po celé ČR a SR. Podívejte se i na naše další inzeráty.
Predám rehau veci
Predám tieto rehau veci
Predám odkvapové žľaby (rímsy), zvody
Predám odkvapové žľaby (rímsy), zvody viac typov kompletný odkrapový systém aj s ukotvovacími hákmi o celkovej dĺžke cca 12 metrov je bez korózie a deformácií odkvapový systém sa nachádza v Nových Zámkoch na sms nereagujem ďakujem za pochopenie inzerát platí do zmazania možnosť demontovať ihneď mám na predaj aj 80tky drevené dvere 3 ks aj so zárubňami aj 3 ks starších okien viď na obrázku uprednostním serióznosť s dohodou pozri aj moje ďalšie inzeráty pri kúpe viacerých vecí výhodná cena