bazár, predaj, inzercia, predám

Predám: Topánky na motorku STYLMARTIN Sunset Evo

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám topánky na motorku STYLMARTIN Sunset Evo vo veľkosti 41 (podľa tabuľky dĺžka chodidla 27,5 cm).

Topánky nosené asi 1 sezónu, ale len na skútri, nie na bežné nosenie.

Topánky sú v originálnej krabici aj s náhradnými šnúrkami v perfektnom stave a čakajú na nového majiteľa.

Dôvod predaja - na skútri už nejazdím, tak mi topánky zbytočne zavadzajú v skrini.


POPIS: Motocyklová obuv Stylmartin Sunset Evo

Motocyklová obuv je vyrobená z vysoko kvalitnej priedušnej látky a kože.

Podšívka je priedušná a vzdušná.

O ochranu sa postará chránič členka po oboch stranách.

Zaväzovanie na šnúrky (2 vymeniteľné verzie).

Reflexné prvky na zadnej strane obuvi.

Stielka je anatomická, meniteľná a priedušná.

Podrážka je protišmyková.

Vyrobené v Európe.


Recenzia
Predám: Topánky na motorku STYLMARTIN Sunset Evo
Podobné inzeráty
dámske motooblečenie zn. MACNA / STYLMARTIN
Predám dámske motooblečenie zn. MACNA / STYLMARTIN, bolo málo používané. - dámska bunda zn. MACNA čierna/antracit/biela, veľkosť S/M. Má chrániče na ramenách a na lakťoch + možnosť úpravy v páse suchým zipsom + vnútorná vyberateľná vložka. Na chrbáte má jemný čierny fliačik (viď foto) CENA - 200 eur - dámske moto nohavice zn. MACNA čierne, veľkosti S. Nohavice majú chrániče na kolenách + vetracie otvory + možnosť úpravy v páse suchým zipsom + vnútorná vyberateľná vložka. Farba: čierne. CENA - 110 eur - dámske topánky zn. STYLMARTIN čierne, z boku zips + suchý zips, veľkosť 38 (vnútorná dĺžka 25,5 cm). CENA - 100 eur (bez poškodenia, ako nové) V prípade kúpy všetkých 3 vecí cena 370 eur + rukavice na moto zn. FIVE veľ. S/8. Ideálne odskúšať - uprednostním osobný odber v BA kraji.
Predám topánky DAINESE R AXIAL PRO IN white/black
Predám mesiac jazdené špičkové topánky Dainese, veľkosť 44. Obuv je bez poškodení či akýchkoľvek závad. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. Osobný odber / Dobierka Technické info : DAINESE R Axial Pro In Športové vysoké topánky na motorku - vezie IN => topánky do nohavíc (nohavíc) - vnútorná topánka - polypropylénový chránič holene - D-Axial system vo vnútri topánky, čo je polohovateľná skrutka pre holennú časť, ktorá umožňuje lepší pohyb nohy a zároveň drží členok proti krúteniu => Kombinácie karbónu a DuPont ™ Kevlar® - spevnená päta a špička - odskrutkovateľné slidery na špičke - kovový chránič päty - chránič priehlavku a polstrovaná vložka na priehlavku; pre utlmenie nárazov od prevodovky - D-Stone ™ textílie v hornej časti topánky (holeň + lýtko) - "Shock absorb" v oblasti päty - elastické panely v ohybe medzi priehlavkom a holením - kožené panely na vnútornej strane topánky; ktoré chránia proti oderu - odolnosť proti oderu - Dainese systém topánky s nadväznosťou na nohavice (-> topánky do nohavíc) - podšívka z dvojitej jersey so vzduchovou medzerou, pre dokonalé prevzdušnenie - podrážka z pevnej gumy, ktorá je odolná proti sklzu - zapínanie zipsom na zadnej strane topánky a zaistenie suchým zipsom Materiál: - D-Stone ™ - syntetická koža - kožené panely - karbón + DuPont ™ Kevlar® (D-Axial) Farba: čierna - biela
Moto výbava
Predám oblečenie na motorku, pre info mám 190cm výšku. Oblečenie bolo nosené minimálne a je maximálne zachovalé, dôvod predaja - predaj motorky. - Čisto nové kožené nohavice na motorku značky Oxford Freeway, veľkosť 38 -> 100€ - Rukavice na motorku značky Five5, typ RS3 EVO. Rukavice boli kupované 3.6.2022, je k nim aj záručný list, boli použité asi 3X -> 20€ - Kevlarové rifle značky Ayrton. Veľkosť (W) - 34 Dĺžka (L) - 36 -> 70€ - Bunda na motorku značky Macna Epitude. Bunda bola kupovaná 3.6.2022, je k nej aj záručný list, veľkosť XXXL -> 140€ - Kožený kabát značky K-CERO vo výbornom stave, veľkosť 56 -> 100€ Pošlem aj na dobierku, osobný odber v obci Tekovské Lužany. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty (kliknutím na moje meno pod inzerátom).
Motocyklové čižmy / čižmy na motorku
Predám vode odolné moto čižmy značky STYLMARTIN Nové, nepoužívané , nenosené, ešte v originálnom balení . Čižmy zašlem na dobierku . veľkosť : 41 Pre viac info len volať !
Vyklapacia prilba Shark EVO GT
Predam vyklapaciu prilbu na motorku Shark EVO GT velkosti M s nahradnymi vankusikmi. Kupovana 2 roky dozadu v BB Moto Bratislava, malo jazdena, vzdy nasadena s kuklou, top stav. Dovod predaja: kupa novej. Povodna cena: 449
Dámske moto oblečenie
Dobrý deň, posúvam po mne komplet pre žienku cca 165 cm vysokú a 55kg, treba vyskúšať. Top stav, nosené výhradne ako spolujazdec. Pre dámu: - Bunda RSA, veľkosť L + uteplivka - 80e - Topánky STYLMARTIN, veľkosť 38 - 50e - Helma + biela kukla NOLAN XS - 90e AKO KOMPLET POSUNIEM ZA 200e, prípadne dohoda.