bazár, predaj, inzercia, predám

predam topanky/tenisky SALOMON Speedcross

Kategória: Turistika, horolezectvo

predam topanky/tenisky SALOMON Speedcross Vario 2, Sensifit, Contagrip, velkost EUR 46 (UK11), vnutorna vlozka 29,5 cm, vo velmi dobrom stave, cena 50 eur plus postovne
predam topanky/tenisky SALOMON Speedcross
Podobné inzeráty
Salomon Speedcross 4 GTX 45 1/3 (UK 10.5)
Predám trailové tenisky Salomon Speedcross 4 GTX-Gore Tex. Veľkosť EU 45 1/3 (UK 10.5). Nabehané cca 10km. Dôvod predaja: nesadla veľkosť. Iba osobný odber BA-Ružinov.
Scarpa + Salomon
Scarpa Manta Pro GTX Womens EU 38 , Vysokohorská obuv Salomon Speedcross 4 EU 39 1/3 Malo nosene V dobrom stave
SALOMON PREDICT HIKE GTX PC:145EUR Tenisky Beh Turistika
Predám tenisky SALOMON PREDICT HIKE GTX GORE-TEX č.48 Pôvodná cena:145EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Salomon Predict Hike GTX je turistická topánka, ktorá vyčnieva z davu. Zabezpečujú príjemné prechádzky a beh na všetkých trasách. Technológia Energy Surge poskytuje vynikajúce tlmenie, dlhotrvajúce odpruženie a poskytuje vynikajúci odraz. Membrána Gore-Tex® udrží vaše nohy v suchu aj v nepriaznivom počasí. Tieto topánky sa čo najlepšie prispôsobia vášmu kroku a terénu. Obuv je tiež veľmi flexibilná. Mäkký prémiový zvršok a inovatívna konštrukcia zaručujú, že vám topánka padne ako uliata. Vynikajúca priľnavosť na širokom spektre povrchov Vhodné na ľahkú turistiku Vynikajúce odpruženie
nove damske Gore-Tex topanky Salomon X Ultra vel. UK 5,5
Predam tieto uplne nove nikdy nepouzite damske Gore-Tex topanky Salomon X Ultra Mid GTX vo velkosti UK 5.5, EUR 38 2/3, US 7 - dlzka vnutornej vyberatelnej vlozky je 25.5 cm, staci si premerat nejaku svoju a porovnat. Poslem aj na dobierku kdekolvek v ramci SR, postovne s dobierkou je uz zahrnute v cene. Viac info: Recenzia:
SALOMON XA WILD GTX W Pôvodná cena:159Eur Trail Tenisky
Predám SALOMON XA WILD GTX W č.37 1/3 Pôvodná cena:159Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212021) Dámska trailová obuv Salomon XA Wild GTX je ideálnou voľbou pre bežcov s neutrálnym došľapom pre beh v prírode. Disponujú vodeodolným zvrškom Gore-Tex, ktorý udrží tvoje nohy v suchu a pohodlí. 3D sieťovina zaisťuje optimálnu priedušnosť. Na päte sa nachádza pútko pre ľahšie obutie. Medzipodošva Energy CELL poskytuje prvotriedne tlmenie každého tvojho kroku. Novo navrhnutá podrážka Contagrip® sa pýši vynikajúcou stabilitou a oproti predchádzajúcej verzii poskytuje ešte väčší grip aj trakciu.
Salomon X Ultra 4 velkost 43
Predam 3 krat obute Salomon X Ultra 4, gore tex turisticke topanky, velkost 43. Nesadli mi.