bazár, predaj, inzercia, predám

Predám tréningové puky Better Biscuit nové

Kategória: Hokej, korčuľovanie

Predám čisto nové veľmi kvalitné tréningové puky značky Better Biscuit. Je to ideálna hokejová tréningová pomôcka pre hru, ktorá sa dá použiť na rôznom povrchu či už na betóne, asfalte i dlažbe. Navrhnutý tak aby neskákal a nestával sa na hranu.
Na predaj 2 druhy:
ORIGINAL (bledozelený) určený na prihrávky alebo na hru.
SNIPE (tmavozelený) určený na streľbu (vhodný na skladacie brány)
Cena pukov je 9 eur/kus, pri kúpe viac kusov zľava. Ak by ste mali záujem, kľudne ma kontaktujte telefonicky alebo mailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
Predám tréningové puky Better Biscuit nové
Podobné inzeráty
Poptávám hokejové puky
Dobrý den , jsem sběratel hokejových puků z K.Varu ..... Budu rád za každou nabídku hokejových puků ... Sbírám puky české extraligy ( oficiální hrací + sběratelské ) puky MS (Oficialni hrací + sběratelské ) , puky české reprezentace , ZOH , Spengler Cup , zahájení NHL v Evropě a puky s kovovou vložkou . Foto puků je pouze ilulstrační , NEJSOU NA PRODEJ . V pripade ze vlastnite nejake potiskle puky rad se na ne podivam a treba se spolu domluvime . Za nabidky dekuji . S pozdravem Tomas
Strelecká doska Raptor X PRO s nahrávačom
Predám tréningovú streleckô dosku Raptor PRO s nahrávačom je špeciálna plastová doska s prímesou polymérov, ktoré sa nachádzajú aj v umelom ľade. Rozmery dosku sú 150 cm x 75 cm. Hrúbka dosky je 5 mm.Výborná pomôcka pre nácvik streľby a stickhandling. Kĺzavosť dosky je porovnateľná s klasickým ľadom. Doska obsahuje madlo pre ľahký transport. Doske nevadia ani odreniny a škrabance ktoré vzniknú pri používaní. Údržba dosky je jednoduchá z času na čas ju stačí utrieť mokrou handrou. Skvele sa nej kĺžu strelecké puky Green Biscuit, alebo klasické hokejové puky.
Puky NHL a rozne
Predam puky NHL a rozne,len osobny odber v Bratislave - po zlej skusenosti so spekulantom zo Svidnika,ktory odmietol prevziat zasielku po objednani a zaslani. Cena za 12 ks pukov 24 eur.Samostatne puky NHL po 5 eur,ostatne s potlacou samostatne po 4eura. Puky MS 1990 predane!
Predám originál tréningové dresy New Jersey Devils nové
Predám čisto nové originál tréningové dresy značky Reebok z klubu New Jersey Devils. Dresy sú priamo z USA. Mám rôzne farby v limitovanom počte. Veľkosť je 56, širší strih. Vhodný aj pre brankárov. MADE IN CANADA!!! Cena dresov je 49€/kus .Pri kúpe viac kusov, zľava. Ak by ste mali záujem kontaktujte ma telefonicky alebo mailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem
Tréningové šaty na kraso 116/122, s poštou
Ponúkam tréningové šaty na kraso, v peknom stave, cena je vrátane obyčajnej pošty.
Predám repasované hokejky TOP rady + oprava hokejok/rukavíc
Predám profesionálne repasované hokejky na ľavú aj na pravú stranu, niektoré z nich sú vyzobrazené na fotkách, mám viacero kusov k dispozícii, rôzne výšky, flexy, výhyby, dovezené z USA, (NHL, AHL, NCAA, USHL,ECHL) alebo z Európy ‼️ Skoro všetky hokejky, ktoré ponúkam sú vyrábané pre jednotlivé tímy alebo na mieru pre hráčov, nazývané PRO-STOCK ‼️ Hokejky sú spájané najnovšou SRS technológiou v tyčke ‼️ Taktiež v ponuke opravované hokejky v čepeli, hokejky s podlepom ‼️ Záruka na spoj je doživotná ‼️‼️ Mám veľký výber značiek a druhov ako CCM, EASTON, BAUER, WARRIOR,TRUE,STX,SHER-WOOD ‼️ Cena od 29 do 69EUR/kus, závisí od typu, parametrov a stavu hokejky ‼️ Hokejky sa dajú vyskúšať na streleckej ploche priamo na mieste ‼️ Ponúkam aj profi opravu hokejok v shafte alebo v čepeli, opravu rukavíc, podlep na hokejky a iné hokejové vybavenie ( nové hokejky, používané hokejky z NHL/AHL, vesty, holené chrániče, repasované brankárske hokejky, rukavice, prilby, nohavice, dresy, pásky, šnúrky, gripy, nadstavce, klasické a tréningové puky, hokejbalové čepele, loptičky, stickhandling pomôcky a iné.) Posielam aj poštou, GLS kuriérom alebo cez Packetu (Zásielkovňu - okrem hokejok) ‼️ Viem sa stretnúť aj v PN, NR, NZ, LV, ZM, PE ‼️Niekedy aj v iných mestách ‼️ Ak by ste mali záujem o nejakú hokejku alebo ďalšie informácie o hokejkách kľudne ma kontaktujte telefonicky alebo mailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.