bazár, predaj, inzercia, predám

predam trojnozku ku kotliku

Kategória: Záhradné grily

predam trojnozku ku kotliku -iba trojnozku!fotka s kotlikom je ilustracna, vyska cca 150cm
predam trojnozku ku kotliku
Podobné inzeráty
Tandyr | Tandoor - keramicky gril | RÔZNE DRUHY + vybavenie
Ponúkam na predaj záhradný keramický gril TANDYR (tandoor, tandir, tandur) vyrobení z šamotovej hliny - NAJLEPŠÍ výber pre tých, ktorí chcú jesť najzdravšie jedlo a mať pri dome takýto zaujímavý doplnok, s ktorým každá návšteva búde sa zaujímať čo to je ten TANDYR a po ochutnaní jedla zostanú veľmi prekvapení a spokojní. TANDYR vďaka svojmu zaujímavému dizajnu slúži peknou ozdobou na záhrade, pri altanku či terase. TANDYR pochádza z Ázie a tajomstvo tandooru je v tom, že jedlo sa pripravuje nie na otvorenom ohni, ale v rozohriatej nádobe (tandoore) a to znamená, že jedlo je bez kancerogénov, EKOLOGICKÝ pripravené, ŠŤAVNATÉ a pri tom za dvakrát rýchlejšiu dobu. Na prípravu: Mäsa( steaky, šašlik) cca. 10-15min Cele kurča gril cca. 1hod Zemiaky cca. 15min Ryba cca. do 10min Grilovaná zelenina cca. 5min 2x PIZZA cca. 5-7min LEPEŠKÝ (tradičný Aziatsky chlieb v tandyre) cca. 3-4min Dá sa variť aj v kotliku Guláš, Plov (Uzbecká ryža)…. a veľa iného. TANDYR pripomína veľký džbán zo šamotovej hliny, dovnútra ktorého sa dáva palivové drevo a zapáli sa oheň. Jedlo v tandoore sa pripravuje vďaka výkonnému prenosu tepla stien, ktoré sú zo šamotovej hliny. Pochádza z východu, preto princíp fungovania a spôsob prípravy jedla má podobný ako domáca pec. Pre jedných tandoor je pekáčom, pre iných tandoor je barbecue, ale je to lepšie ako jedno aj druhé. ✅Príslušenstvo k tandooru: • Špizy - môžeme vertikálne navliecť rôzne potraviny: mäso, zemiaky, slaninu, huby atď. • 2-Poschodová Mriežka (funguje ako barbecue) - univerzálna vec, pretože na nej sa dá rozložiť všetko: mäso, zeleninu, buchty, rybu aj pizzu. • Držiak kotlíku • Lopatka • Kutač ——————————————————— • Liatinovy kotlík - AZIATSKY KAZAN 12, 17, 22 Litrov (da sa dokúpiť) • Strom s panvicou (da sa dokúpiť) • Púzdro (vodotesná prikrývka - da sa dokúpiť) TECHNICKE PARAMETRE: - Výška - 100cm - Hrúbka steny - 7 cm - Hĺbka - 55cm - Priemer otvoru - 30 cm - Priemer - 60 cm - Objem - 80l. - Hmotnosť - 110 kg. Cena - 470€ s Vybavením( Tandoor + 8ks špizy + 2posch. mriežka(barbeque)+ lopatka + kutáč + drziak kotliku) ✅SKLADOM DOSTUPNÉ rôzne vzorky Tandyrov ✅Osobný odber v Košiciach alebo dohodneme dopravu pri jednaní. ☎️KONTAKT (WhatsApp, SMS, volat) + Meilom Instagram: @ (celá ponuka) Videa: #tandoor, tandyr, tandir šamotna hlina #zdravé jedlo #Gril - Barbeque
Predam trojnožku na kotlík
Predam skladaciu trojnožku na kotlík -rozložená 90cm , zložená 50cm, cena 12€
Trojnozku na kotlik
Predám NOVU trojnozku na kotlik Cena 15€
KOTLÍK S PODKOTLINOU
Predam čisto novy kotlík s podkotlinou ( mádarská samovýroba 0,8mm plech ) . Kotlík je 20l . Možnosť dokúpiť aj väčší aj mensi kotlík/ podkotlinu . cena kotliku je 30€ + podkotlina 90€.
NEREZOVÝ SERVÍROVACÍ KOTLÍK S OBJEMOM 0,8L
Predám nepoužitý servírovací kotlík na guľáš, alebo iné pochutiny s objemom 0,8 l. Hrúbka je 0,5 mm Tento kotlík je z nerezovej ocele. Niektorí tento materiál nazývajú ušľachtilá nehrdzavujúca oceľ, iní antikor. Keďže tento materiál je odolný voči korózií, voči vysokým teplotám, je extrémne vodivý a hygienický, taktiež nenáročný na údržbu, zvárateľný a má mimoriadne dlhú životnosť je najčastejšie využívaným konštrukčným materiálom pre chemický priemysel, jadrovú techniku, ale hlavne potravinárstvo Takéto kotlíky sa používajú v reštauráciách pri podávaní najmä guľášov, lahodnej bôbovej polievky, poprípade bravčovej polievky a ostatných pochutín Kotlík je vhodný na servírovanie v prestížnych reštauráciách, alebo doma v kuchyni, pri grilovačke, na opekačke, na chatách, chalupách a podobne Hmotnost kotlíka: 0,22 kg Priemer kotlíka: 16 cm Výška kotlíka: 7 cm Pri odbere 10 ks kotlíkov pridávam jeden kotlík zdarma, pri odbere 20 ks kotlíkov sú 2 ks zdarma, pri odbere 30 ks sú 3 ks zdarma... Cena kotlíku je 4€/ks Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma! Ku kotlíkom je možnosť dokúpiť aj stojany (druhá fotka) pre kotlíky (cena 4€/kus). Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na: e-mail: ludrovanpeter@ mobil:
Raketova pec,záhradný gril,rocket stove.
Predám raketovú pec,varič,zahradný gril,rocket stove.Piecka je na drevo ma malu spotrebu dreva s regulaciou vzduchu.Vhodná na stanovačku,rybačku,chatu,camping,terasu,altánok.Uspora času pri vareni,prakticka na prepravu v kufri auta.Oheň neunika zbytočne je vedení priamo ku kotliku alebo grilovacej panvici,hrncu.Výška pece 61cm,širka 35cm,dĺžka 41cm,hrúbka materialu 3mm.Farba žiaruvzdorná do 800'C váha pece 9,5kg,piecka ma plastove nožicky záslepky ,aby nedošlo k poškriabaniu dlažby a pod.Cena 100e bez nerezového kotlika.Pošlem aj na dobierku.