bazár, predaj, inzercia, predám

Predam tuto knihu

Kategória: Zberateľstvo

Predam tuto knihu z roku 1898 cena 90 € Len volat...


Predam tuto knihu
Podobné inzeráty
Predám knihu od Dr. Ján Rybára Duša a telo 1943. Vzťahy duše
Predám knihu od Dr. Ján Rybára Duša a telo 1943. Vzťahy duše a tela vo svetle moderných výskumov. Moderná experimentálna psychologia so dňa na deň odkrýva nové príčiny mnohých duševných javov, o ktorých sme vedeli, že jestvujú, ale vysvetliť sme si ich nevedeli. Scholastici vyriešili základné otázky, ale postupom času ich riešenie volalo po overení, ktoré pripadlo experimentálnej psychológii a iným exaktným vedám. Stredobod všetkého bola vždy duša. Časom vzniklý rozličné názory na dušu, teda aj na duševné zjavy a na vzťahy medzi dušou a telom. Túto otázku rieši aj Dr. Rybár. Mnohé teoretické poznatky predpokladá, skoro vôbec si nevšíma náuky scholastikov a v knihe shrnuje výsledky najmodernejších bádaní na tomto poli. Dielo je rázu informačného. Poslúži tým, čo majú záujem o špeciálne otázky z psychológie. Autor knihy sa predstavuje ako odborník, od ktorého dá sa veľa očakávať. V knihe mala sa dať prednosť slovenským výrazom pred cudzími, najmä tam, kde naše výrazy sú peknejšie a obecne vžité. Ďalej, moderná metodologia nepripúšťa citovanie kníh v texte, ale pod čiarou. Stav vid foto, nechyba ani jedna strana , všetky držia s obálkou. Platba vopred na účet . Cena 10 eur + poštovné 2,60 .
Predam  knihu
Predam tuto knihu 20€ Len volat...
Predám zberateľovi knihu Naša garáž z roku 1957
Predám zberateľovi knihu Naša garáž z roku 1957, v zachovalom stave, až na poslednú rozdelenú stranu, viď foto č. 5. Cena: 35 eur. Volajte, piste sms alebo piste mail.
Predám knihu Čierne diery: Panelové sídliská Bratislavy
Predám vypredanú knihu Čierne diery: Panelové sídliská Bratislavy, 118/600, kniha je nová, osobné odber Bratislava Petržalka, prípadne viem poslať poštou/packetou. Cena 290€
Predám knihu Jozef Prošek PARÍŽ V PARÍŽI 1967
Predám knihu Jozef Prošek PARÍŽ V PARÍŽI 1967 . Kniha plná úžasných fotografii Paríža a života v tomto meste . Platba vopred na účet , stav vid foto . Cena 7 eur + poštovné 3,60. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty kde ponukám aj iné publikácie a knihy .
Predam knihu od MUDr. Milislava Matouška České lékarstvo
Predám knihu od MUDr. Miloslava Matouška České lékařstvo v druhé polovině XIX. století - 1947 . Stav top - vid foto. Len 2500 výtisku. Platba vopred na účet . Cena 10 eur + poštovné 2,60 eur.Ponukam aj ine knihy , pozri si aj ine moje inzeraty.