bazár, predaj, inzercia, predám

Predám TV od značky TELEFUNKEN

Kategória: Ostatné

Zdravím mám na predaj tento televízor od značky ktorá je uvedená hore.Televízor je málo používaný nemá žiadne nedostatky okrem ovládaču ktorý nemá zo zadu krytku inak je bez problémov.V predu na pravej strane má aj malý displej ktorý môžte používať miesto ovládaču.Predaj kvôli novému televízoru.
Predám TV od značky TELEFUNKEN
Podobné inzeráty
elektronkove radio telefunken koncert trial
Predam starozitne elektronkove radio telefunken koncert trial plne funkčné a v top stave prikladam aj video o jeho funkcnosti :
Telefunken E80F
Telefunken E80F,1ks=50EUR.
Telefunken E80CC
Telefunken E80CC,1ks=35EUR.
Elektrónky 42ks Telefunken,Philips,AEG,Tesla,Mullard. Predaj
Elektrónky 42ks Telefunken,Philips,AEG,Tesla,Mullard. Predaj ako celok.
Telefunken EF83
2xTelefunken EF83,1ks=18EUR.
Prevozné značky C , ŠPZ
Zabezpečím požičanie, prenájom prevozných značiek typu "C". V cene je PZP a diaľničná známka. Prevozné značky na Slovensku označované aj ako zvláštne evidenčné čísla typu "C" je možné užívať na schvaľovanie jednotlivo dovezených motorových vozidiel. Použitie je možné za účelom absolvovania kontroly originality, technickej kontroly, emisnej kontroly, prípadne absolvovanie skúšobných jázd a jázd do servisu za účelom vykonania opráv na vozidle a následného konania na okresnom úrade. Územná platnosť slovenských prevozných značiek je Slovenská republika. Cena: 1 deň 15,-€ 2-3 dní - 10,-€/deň 4-10 dní - 8,-€/deň 11 a viac dní - 7,-€/deň Dlhodobo - dohoda -vratná záloha 100€ požičanie možné v Prešov, Bardejov prevozne špz, prevozky, prevozne znacky, c znacky, ceckove znacky, prepravne znacky, prihlasenie vozidla, dovoz vozidiel, prenajom, požičanie