bazár, predaj, inzercia, predám

Predám twistshake multifunkčný mixér

Kategória: Ostatné

Predám multifunkčný mixér 6v1 na prípravu prvých detských jedál. Naparuje, mixuje a dokonca v ňom vysterilizujete aj fľašky alebo dudlíky. Používaný cca 4 mesiace, bol mi veľkým pomocníkom v kuchyni. Pôvodná cena 160€, predám za 80€. LEN OSOBNÝ ODBER. Bratislava
Predám twistshake multifunkčný mixér
Podobné inzeráty
Twistshake multifunkčný mixér
Predám tento používaný foodprocesor pre bábätka. Plasty na mixéri majú známky používania ako na foto. Nádobka na naparovanie je zafarbená od mrkvy. Nakoľko mixéru chyba jeden diel - mriežka na parenie predávam za symbolickú cenu. Všetko je plne funkčné. Môžete naparovať aj bez tejto mriežky ale len v jednej nádobe. Mixér nie je nijak poškodený ani poškrabaný. Osobný odber Svit prípadne Poprad. FUNKCE 6 IN 1 Varenie v pare – varte ovocie, zeleninu, mäso a ďalšie. Mixovanie – ľahko si namixujte svoje obľúbené jedlo do vrecka alebo pripravte jemné smoothie podľa vášho výberu. Ohrievanie – použite ako ohrievač fľaštičky pre mlieko. Môže sa tiež použiť na ohrev jedla. Sterilizácia – udržujte čistotu. Sterilizujte fľaše a cumlíky. Udržanie teploty – udržujte detské jedlo a detskú fľašu teplú na určitú dobu. Odvápňovanie – automatický odvápňovací systém.
Planetárny robot, kuchynský robot, mixér, miesič NOVE
Rôzne objemy planetárnych robotov, mixérov, miesičov . Posielame na dobierku, cena je s dph. Planetárny 10L- 690€ Planetárny 20L - 860€ Planetárny 27L- 1180€ Miesič 10L- cena 890€ Mixér 7 L- 345€ mixér 7L -409€ mixér 5L- 380€ kuchynský robot (biela, červená zelená,...) 440€ Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. Celú ponuku nájdete aj na našom eshope kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
Podbradniky TWISTSHAKE nové
Predam nove podbradníky TWISTSHAKE. Cena spolu za oba
Typový mixér  - SilverCrest hand blender 350w
Ponúkam na predaj tycovy mixér SilverCrest... Mixér je čisto nový, nebol nikdy použitý a je v pôvodnej krabici s návodom..zatváranie na krabici je mierne poškodené.. Cena nového je 20eur Predajna cena 10 eur Najlepšie osobný odber v Košiciach poprípade dohodou.
Tácka, forma, mixér, stojan na stromček, tester, svetlá
Predám umelú tácku na ovocie a pod. za 5€ bez poštovného. Predám nerezovú formu na pečenie za 5€ bez poštovného. Predám mixér - šľahač na capučíno (na baterky) za 3€ bez poštovného. Predám skladateľný stojan na živý vianočný stromček, stred liatina so skrutkou na uchytenie kmeňa a oceľové nohy, za 15€ bez poštovného. Predám nový alkohol tester s LED svetlom a hodinami za 15€ bez poštovného. Predám 2 nové orientačné svetlá na baterky pre lepšiu viditeľnosť, ks. za 3€ bez poštovného. (tovar zasielam až po uhradení ceny vopred na účet)
Ručný mixér nový - predám.
Predám ručný mixér, nový, nepoužitý.