bazár, predaj, inzercia, predám

Predám účet wow dragonflight

Kategória: Hry

Predám World of Warcraft dragonflight účet je tam 8 postáv každá má nad 415 item level z toho dve sú evoker 441 a shaman 431. Fotky cena a ostatne info emailom po dohode. Účet bude nastaveny tak aby si nový majiteľ mohol zmeniť všetky údaje podľa seba. Prístup je aj k emailu čo je pridelený k účtu. Dôvod predaja veľa povinosti malo času na hranie.
Predám účet wow dragonflight
Podobné inzeráty
World Of Warcraft Collector’s Editions
Predám zberateľské edície počítačovej hry World Of Warcraft (wow) len ako celok. Kolekcia obsahuje: World of Warcraft: Collector's Edition (2004), World Of Warcraft: The Burning Crusade - Collector's Edition (2007), World of Warcraft: Wrath of the Lich King - Collector's Edition (2008), World of Warcraft: Cataclysm - Collector's Edition (2010), World of Warcraft: Mists of Pandaria - Collector's Edition (2012), World of Warcraft: Warlords of Draenor Collector's Edition (2014), World of Warcraft: Legion Collector's Edition (2016), World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition (2018), World of Warcraft Classic 15th Anniversary Collector's Edition (2019), World of Warcraft: Shadowlands Collector's Edition (2020), World of Warcraft: Dragonflight Collector's Edition (2022). Bohužiaľ všetky kódy okrem dragonflight sú použité. Zberateľky ale obsahujú všetko, čo majú. Pre viac fotografií alebo informácií ma neváhajte kontaktovať.
Predam battle net učet
Dobrý deň predám účet. Na učte sa nachádza world of warcraft dragonflight s ešte mesačným predplatným, call of duty modern warfare a warzone , overwatch kupoval som ho ešte keď bol za peniaze takže tam mam aj dosť veci. Moja cena je 70€ pri rýchlom jednaný dám aj za 65€ alebo 60€.
World of Warcraft Battlechest (rarita)
KONTAKT ▲ ▲ reymark@ ------------------------------ Zdravím. Ponúkam na predaj hru World of Warcraft Battlechest. Balenie obsahuje všetko v pôvodnom stave: - WoW Official Guide (od Bradygames) - WoW Quickstart Guide (manuál) - 2x Guest Pass (prístup do hry) - Inštalačný disk RARITA RARITA RARITA ■ Vizuálne je všetko v perfektnom stave. Hra bola zakúpená a odložená na poličke. Na požiadanie viem poslať fotky/videá akéhokoľvek typu. ■ Do určitej vzdialenosti môžem doniesť alebo môžem poslať na dobierku. -------------------------- ● World of Warcraft Battlechest = 35€ *Cena je platná pri osobnom stretnutí. Pri odbere cez poštu sa cena navýši o poštovne a balné. ----------------------------- KONTAKT ▲ ▲ reymark@
Darkorbit učet
Dobrý den prajem, predam tento nehraný ucet na DO.Dôvod predaja je že nie je na to čas ,a učet mi už doslova roky len stoji , preto aj mala hodnost ,ale inak hned dostanete serzanta po kratkom hrani ,ked vas hra znovu ohodnoti ako aktivneho hraca. Učet sa nachadza na serveri Globalna europa 1 Na fotkach je vsetko podstatne si myslim . V hre je vela novych veci, od kedy som hraval ja, ale v podstatne je to Full ucet by som povedal , ale zlepsit sa da stale viac veci samozrejme ,ako v kazdej inej hre. Na kazdej munici je min, 25000 ks streliva na RSB-75 je 330 000 ks . SKINY ,sentinel ,spectrum ,diminisher lighting . V pripade otazok mi môzete kludne zavolat . Preferujem skor osobne stretnutie v TO ,Trencin ,NITRA, Alebo okolite dediny ,ale inak predam ucet aj dialkovo po zapalateny. Mne uz ucet neprinesie nic nove alebo zabavne aby som si ho ponechaval,Zivot sa mi posunul vpred a mam nove priority v zivote ,tak sa nemusite bat podvodu .hladam seriozneho cloveka a kupcu ktori to pochopi . Ale urcite neprevediem ucet este pred zaplatenim. Dakuejm
Nove WoW New Player
Ponukam nove zabalene World of Warcraft ediciu NEw player nikdy nepouzitu
World of Warcraft Battle Chest
Fyzicke DVD s Datadiskami WOW (world of warcraft) nepouzite len kupene a otvorene Iba osobne kosice