bazár, predaj, inzercia, predám

Predám únikovú hru.

Kategória: Ostatné

Predám alebo odstúpim únikovú hru ( escaperoom)
na predaj sú dva roomky.
Jedna je postavená čisto na mechanické zámky.
Druha je plne automatická v hre sú použité čítačky kariet,magnet a mnoho ďalšieho.

Prvá únikovka s názvom HOSTEL
je postavená cca na 50 m2 a skladá sa z 4 miestnosti. escape je lineárny. nedá sa preskočiť ani jedna úloha. miestnosti sú plne zariadené. predáva sa to ako komplet.
(ozvučenie,tematicka hudba kamerové systémy 8 kamier v hre,nápovedovy systém, zámky,úlohy a spotrebné veci........ samozrejme mnoho ďalšieho)

Druha únikovka s názvom Vakcína dr. marshalla
je postavená na cca 30 m2 a skladá sa z 3 miestnosti. escape je lineárny a je nutná spolupráca medzi miestnosťami. miestnosti sú plne zariadené a vybavené.
predáva sa ako komplet.
( taktiež všetko čo k tomu patrí )

escape je logická hra kedy v časovom limite Vašim všímanim, vnímaním a šikovnosťou posúvate ďalej až nakoniec z tejto tématickej miestnosti musíte utiecť.
logická, zábavná a dobrodrúžna hra pre všetky vekové kategórie. ( rodiny,deti, kolegov......)

escape sa nachádza v meste Trstená pod názvom
escape place Trstená.
možnosť odstúpeni prevádzky s ponechaním celej techniky a možnosťou pokračovať v plne zariadením priestore.
únikové hry sú v dnešnej dobe velmi známe a vyhľadávané. velmi rýchla návratnosť investície. žiadna fyzická námaha.
samozrejme vieme zaškoliť všetko vysvetliť. hry sú poskladané ideálne si to vyskúšať a odohrať!

v prípade záujmu. viem poskytnúť viac informácii na tel. čísle
samozrejme v prípade vážneho záujmu možné obhliadky a Popripade poskytnutie fotografii a rozpisu čo všetko zahŕňa predaj/ odstúpenie prevádzky
Predám únikovú hru.
Podobné inzeráty
Únikova hra pre deti
Predám kompletnú a malo hranu únikovú hru pre deti Pozri aj ostatné moje inzeráty
Exit- Unikova hra "Opustena chata"
Predám spoločenskú únikovú hru Opustena chata. Rozbalena, obsahuje všetky karticky. Osobny odber Bratislava-Petržalka, pripadne Stare mesto. Viac o hre tu-
Hra
Ponukam na predaj unikovu hru Mrtvy muz v Orient Expresse. 1krat hrana, nic neposkodene. Najlepsie osobny odber, resp. viem doniest do Ziliny. Poprosim LEN email.
Predám zabehnuté  Únikové izby za symbolickú cenu
Predám únikovú izbu Záhady tajomného cestovateľa. Izba bola naposledy prevádzkovaná pred 4 rokmi. Predám ju za symbolickú cenu, ideálne pre niekoho kto chce začať robiť únikové izby. Viac info nájdete na FB escaperoadrs. Prípadne ma kontaktujte.
Puluc spoločenská hra
Predám spoločenskú hru Puluc.Túto hru hrali potomkovia Mayov, Kekchi v severných oblastiach Guatemaly. Táto hra je vyrobená z bukového dreva a zdobená ornamentami z predkolumbovskej éry. Hra ukazuje vzhľad starého sveta a zároveň prináša modernú prítomnosť. Nádherný doplnok pre vášnivého zberateľa hier, ako aj obdivovateľa predkolumbovských umeleckých štýlov. Použitý materiál buk, ošetrený včelím voskom a ľanovým olejom. Hra obsahuje hraciu dosku, 10 drevenných figuriek, 4 hracie kocky (hranoly) a návod na hru. Veľkosť: Veľkosť hracej dosky: 32cm x 20cm x 2cm Poštovné 3,50€ prevodom na účet.
Hra pre dospelých-veselý štamprlík
Ponúkam na predaj, novú, nerozbalenú hru Veselý štamprlík. Chystáte sa na chatu, alebo máte oslavu či párty? Skúste na nabudenie dobrej nálady si zahrať túto spoločenskú hru. Viete zaspievať Mandarínku Darinku alebo po zopár pohárikoch urobiť lastovičku? Tak to dokážte. Zahrajte si s priateľmi hru, pri ktorej zažijete veľa zábavy a Vaša párty či oslava sa určite vydarí. Táto stolová hra je určená pre dospelých od 18 rokov. Zábavná pijanská hra na chatu. Každý hráč hrá na vlastné riziko. Spoločenská hra pre dospelých - Veselý štamprlík je pre 2 - 6 ľudí. Každý z hráčov má svoj štamprlík, ktorý je súčasťou balenia. Obsah: 6 sklenených štamprlíkov (6 farieb) 1 hracia kocka 1 herný plán Rozmer hernej plochy: 440x440mm Rozmer obalu: 230x230x55mm Hmotnosť: 990 gv prípade záujmu ma kontaktujte emailkm.