bazár, predaj, inzercia, predám

Predám úplne novú nepoužitù kryštáľovú karafu

Kategória: Sklo, keramika

Predám úplne novú nepoužitù krásnu kryštáľovú karafu Barley z kvalitného bezolovnatého kryštáľu Crystalite Bohemia na whisky.Objem 0,75L.Výška karafy 29,9cm, šírka 11, nepoužitá, rozbalenå iba na dosť ťažká váži skoro 2 kg.
Pôvodná cena 49€.

Moja cena 40+poštovné.Možný aj osobný odber.
Predám úplne novú nepoužitù kryštáľovú karafu
Podobné inzeráty
Predám úplne novú, nepoužitú, krásnu Bohemia karafu
Predám úplne novú, nepoužitú, zabalenú, krásnu Bohemia karafu na whisky, alkohol. Predajná cena 49€. Predám ju z dôvodu nevyužitia. Moja cena 40€ + poštovné. Možný je aj osobný odber. Píšte mi prosím na email.
Predám úplne novú krásnu Bohemia karafu
Predám úplne novú, nepoužitú, krásnu,zabalenú Bohemia karafu na whisky,alkohol. Harley karafa na whisky z kvalitného bezolovnatého krištáľu. Skutečný objem cca 550ml. Balené v tmavomodrej darčekovej krabici. Je možné umývať v umývačke riadu. Šírka karafy 111 mm, výška karafy 299 mm.Predávam z dôvodu nevyužitia. Pôvodná cena 49€, moja cena 40€+poštovné. Možný je aj osobný odber.
Predam retro karafy
Predam retro karafu 2l +:5 poharov za 14 eur,medovu 0.5l za 5 eur,karafu 0.5l so zltym + 6 stamprli za 13 eur ,karafu samotnu so zltym za 5 eur a so zelenym za 3 eura.Posielam aj postou.Sered
Predam tuto krystalovu Vazu a cajovy servis
Predam krystalovu vazu je 15cm vysoka. Cajove servisy Modranska keramika Ceny ponuknite
Kryštálovu vázu
Predám kryštálovu vázu Bez poškodenia
Predám keramickú karafu.
Predám keramickú karafu. Krásne vzory. Neposkodená. Preferujem osobný odber. Rozmery na foto.