bazár, predaj, inzercia, predám

Predám úplne novú nepoužitú zabalenú sadu nožov Berlinger Ha

Kategória: Ostatné

Predám úplne novú nepoužitú zabalenú krásnu 7 dielnu sadu nožov Berlinger Haus v praktickom že sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, čepele brúsené laserom.
Cena za sadu 28€ + poštovné.
Možný aj osobný odber.
Predám úplne novú nepoužitú zabalenú sadu nožov Berlinger Ha
Podobné inzeráty
Kuchynské nože Berlinger Haus a wok panvica Berlinger Haus
Predám novú súpravu nožov Berlinger Haus BH-2494,nehrdzavejúca oceľ: kuchársky 20cm, pracovný 12,5cm, na ovocie 9cm. Cena- 18e. Nová wok panvica Berlinger Haus 28,5cm-17e.
Hrnce Berlinger House - 4 dielňa sada - NOVE
Predám úplne novú sadu Berlinger House- 4 dielna sada. Táto elegantná 4-dielna súprava riadu z edície Metallic Line Burgundy je vyrobená z kovaného hliníka s hrubými stenami a 3-vrstvovým nepriľnavým mramorovým povrchom. Vysokokvalitné materiály poskytujú vynikajúcu tepelnú vodivosť a umožňujú rovnomerné varenie jedla zo všetkých strán. Vďaka trojitej vrstve mramorového povlaku sa jedlo nepripáli ani neprilepí. Ergonomická rukoväť mäkká na dotyk ponúka dobré uchopenie a bezpečné varenie, pretože počas varenia zostáva chladná. Súprava sa dodáva s inteligentnými plastovými viečkami, ktoré vám umožnia bezpečne uložiť zvyšky jedla v chladničke. Jeho praktický dizajn poskytuje skladovanie, ktoré šetrí miesto a zabraňuje nepríjemnému zápachu z chladničky
Súprava nožov na steak zn. Berndorf
Berndorf Sandrik súprava nožov na steak 6 ks - nové, nepoužité. Súprava 6 kusov nožov na steak značky Berndorf Sandrik, ktorá je garanciou kvality už viac ako 120 rokov, predstavuje neoceniteľné vybavenie do každej kuchyne. Nože sú kované z jedného kusu nehrdzavejúcej ocele, majú duté držadlo a svojim vyhotovením tak zaisťujú prvotriednu, jednoduchú a bezpečnú manipuláciu, čo oceníte predovšetkým pri krájaní a porciovaní surového aj pečeného mäsa. Súprava v darčekovom balení poteší každého nadšeného kuchára, ale uspokojí aj tých najnáročnejších. Nože nie je vhodné čistiť drsnými čistiacimi prostriedkami. Kľúčové vlastnosti súpravy nožov na steak Berndorf Sandrik Kvalita nožov zaručená tradičnou značkou Berndorf Sandrik Nože sú kované z jedného kusa nehrdzavejúcej ocele Duté držadlo Spracovanie mäsa nikdy nebolo jednoduchšie Nože na steak Berndorf Sandrik sú ideálne na porciovanie a krájanie surového aj pečeného mäsa Pozrite aj iné moje inzeráty, mám na predaj rôzne kusy nábytku, doplnkov, kancelárskych potrieb atd.
10-dielna sada nozov znacky Berghoff
Predam novu 10-dielnu sadu nozov znacky Berghoff Gourmet v praktickom ciernom stojane. Material nehrdzavejuca ocel. Podrobny obsah nozov a dlzky vid. na obrazku. Male dierky na krabici, nemaju vplyv na kvalitu nozov.
Sada nozov
Predám novú original zabalenú 5 dielnu sadu nožov: nôž na chlieb dĺžka čepele noža na chlieb: 20 cm počet nožov na chlieb: 1 šéfkuchársky nôž: 1 dĺžka čepele šéfkuchárského noža: 20 cm nôž na lúpanie: 1 dĺžka čepele noža na lúpanie: 8.5 cm univerzálny nôž: 1 dĺžka čepele univerzálneho noža: 12.5 cm Kontaktujte ma emailom alebo na watsapp
Rotačné brány na predaj
Predám rotačné brány od Srbského výrobcu FPM. Rotačné brány jemne kultivujú pôdu, čistia ju a rovnomerne ju rozdeľujú po celej pracovnej šírke, aby vytvorili perfektný riadok: zvyčajne sa používajú na druhotné obrábanie pôdy po orbe a môžu jedným ťahom rozbiť aj tie najhutnejšie brázdy. Maximálna hĺbka je až 28 cm. 3 bodový záves kat. I a II. Otáčky na vývodovom hriadeli 540 ot/min. Pracovný záber od 180 cm do 300 cm. Rotačné brány RD: RD 180/9 s klietkovým valcom a s kardanom, záber 180 cm, od 50 HP, 9 rotorov, 18 nožov, hmotnosť 600 kg - 3450 € s DPH RD 200/10 s valcom packer, kardanom a s vyrovnávacou lištou, záber 200 cm, od 54 HP, 10 rotorov, 20 nožov, hmotnosť 890 kg - 5990 € s DPH RD 250/12 s valcom packer, kardanom a s vyrovnávacou lištou, záber 250 cm, od 70 HP, 12 rotorov, 24 nožov, hmotnosť 1080 kg - 6990 € s DPH RD 300/14 s valcom packer, kardanom a s vyrovnávacou lištou, záber 300 cm, od 80 HP, 14 rotorov, 28 nožov, hmotnosť 1250 kg - 8100 € s DPH Nové, záruka 24 mesiacov, skladom. Vieme zabezpečiť dopravu. Možný odpočet DPH. CENY PLATNÉ DO VYPREDANIA!