bazár, predaj, inzercia, predám

Predám úplne nový, originál zabalený tretí bod (šrúba, šrób)

Kategória: Poľnohospodárska technika

Predám úplne nový kardan - nepoužitý, so zárukou. Stredová rúra sa dá upraviť, zmenšiť zrezaním, je perforovaná po celej dĺžke.
Kardan na foto je celkovej dĺžky 75 – 110 cm. K dispozícii sú aj iné dĺžky a sily kardanov a tretích bodov. Sú aj kardany s voľnobežkou, preklzovou spojkou, strižným kolíkom. Vnútro kardanu je 6 zubové.
Pasuje na Zetor aj japonský malotraktor Kubota, Hinomoto, Iseki, Yanmar, Branson, Kioti, Solis a všetky ostatné. Výrobok je nemeckej výroby, nie je to žiadne blato z Číny ani z Poľska, ako ponúka veľa ostatných predajcov.

Mám aj vzperné tyče/tretie body/trojbody.

Informácie a odber možný aj cez víkend a sviatok.
Možnosť poslať aj na dobierku.
Prosím iba volať.
Predám úplne nový, originál zabalený tretí bod (šrúba, šrób)
Podobné inzeráty
Predám úplne nový, originál zabalený tretí bod (šrúba, šrób)
Predám úplne nový, originál zabalený tretí bod (šrúba, šrób) na pripojenie traktora/malotraktora k závesnému zariadeniu. Priemer oka je 19 mm. Sperná tyč má rozpätie 37 cm - 62 cm. Mám aj iné priemery dier, rozmery, veľkosti vhodné na malotraktory Kubota, Hinomoto, Iseki, Yanmar, Mitsubishi, Zetor, Foton, Landini, MT a všetky ostatné. Výrobok je nemeckej výroby, nie je to žiadne blato z Číny ani z Poľska, ako ponúka veľa ostatných predajcov. Ku spernej tyči možnosť zakúpiť 2 x bolceň (rozmer 19 x 78 mm) a 2 x závlačka, spolu za 10 €. Balné zdarma. V ponuke mám aj rôzne druhy kardanov. Viac info po telefóne. Možnosť poslať na dobierku.
Predám úplne nový, originál zabalený tretí bod (šrúba, šrób)
Predám úplne nový, originál zabalený tretí bod (šrúba, šrób) na pripojenie traktora/malotraktora k závesnému zariadeniu. Priemer oka je 19 mm. Sperná tyč má rozpätie 37 cm - 62 cm. Mám aj iné priemery dier, rozmery, veľkosti vhodné na malotraktory Kubota, Hinomoto, Iseki, Yanmar, Mitsubishi, Zetor, Foton, Landini, MT a všetky ostatné. Výrobok nie je z Číny ani z Poľska. Je to kvalitný výrobok. Ku spernej tyči možnosť zakúpiť 2 x bolceň (rozmer 19 x 78 mm) a 2 x závlačka, spolu za 10 €. V ponuke mám aj rôzne druhy kardanov. Viac info po telefóne. Možnosť poslať na dobierku.
Predám úplne nový, originál zabalený tretí bod (šrúba, šrób
Predám úplne nový, originál zabalený tretí bod (šrúba, šrób) na zápin na traktor / malotraktor - hydrauliku. Priemer oka je 19 mm. Sperná tyč má rozpätie 37 cm - 62 cm. Mám aj iné priemery dier, rozmery, veľkosti vhodné na malotraktory Kubota, Hinomoto, Iseki, Yanmar, Mitsubishi, Zetor, Foton, Landini, MT a všetky ostatné. Výrobok nie je z Číny ani z Poľska. Je to kvalitný výrobok. Ku spernej tyči možnosť zakúpiť 2 x bolceň (rozmer 19 x 78 mm) a 2 x závlačka, spolu za 10 €. V ponuke mám aj rôzne druhy kardanov. Viac info po telefóne. Možnosť poslať na dobierku.
ND NA ZETOR
DIELY nová sedačka, zadné závažie do kolies 72-rada,nové ruzice carraro náprava,sedačka spolujazdca,spodné ramena hydrauliky,úzka konzola+tiahlo, tretí bod,zadné závažia do kolies 72rada,nové disky na predny nahon 10x24, rada, diferenciál do ťažkej nápravy,prsia na motor,naftova nádrž 70l,spodné ramena hydrauliky, nové kompletne turbo vložky 102mm,nové turbo krúžky 102,lamely na kotúčové brzdy,plnoprietokovy olejový filter,hrube naftové čističe, naftové filtre,nové komplet turbo vložky, nove turbo hlavy 102,výfukové potrubie na LKT,turbo sady,nove výfukové turbopotrubie, nové sacie potrubie na turbo,nové turbo C14-03, záves na úzku konzolu,nové prave rameno na pomocný piest, nové pomocné piesty,nove spanovaky ramien,zadny portal,novú dvojpaku spojka-rucna,nové zadné koncové svetlá-plechove,nové vyfukove kolená na 7245,nový tretí bod,nový turbo výfuk,70l-palivove nadrze,zadné poloosy,olejove filtre,hadice na fúkanie 10m, viac po tel. LKT, UKT
Predám hydraulický treti bod CBM CAT 3
Predám nový hydraulický treti bod CBM CAT 3 vhodne pre traktory new holand, johndeer,zetor
Predám hydraulicky tretí bod na zetor johndeer newholand
Predám čisto nový hydraulicky tretí bod 50x30x275 cena 170€ alebo 60x36x275 cena 185€, komplet s hadicami rychlospojkami,dĺžka v zasunutom stave 520mm pozri všetky moje inzeráty