bazár, predaj, inzercia, predám

Predam uzamykatelny magneticky nosic na snowboard lyze

Kategória: Príslušenstvo

Predam uzamykatelny magneticky nosic na snowboard alebo lyze. Unesie bud 2x snowboardy alebo 3x lyze. TUV certifikacia a Povodna cena 250Eur teraz za 119Eur.
Predam uzamykatelny magneticky nosic na snowboard lyze
Podobné inzeráty
Predám strešný nosič na bicykel peruzzo
Predám strešný nosič na bicykel Peruzzo Nosič bicykla na strešný nosič PureInstinct. Dúfam, že to je tento model. Je ako nový. možno 5 krát použitý. Mám nosič na ťažné a stresný už nepotrebujem. Unikátny vynovený nosič bicyklov, ktorý sa montuje na strešný nosič s automatickou aretáciou rámu, bez dodatočného uťahovania pákou alebo gombíkom (patentovaný systém). bez obmedzenia šírky rámu bicykla !!! upevnenie pomocou T-adaptéru ( na hranaté tyče pomocou adaptéru PZ-875 - voliteľné príslušenstvo) patentovaný samouťahovacia čeľusť umožňuje upevnenie aj o sedlo bicykla, a preto je vhodný aj pre karbónové rámy vhodný pre bicykle od priemeru kolesá 12" až po 29" hliníkový rám je ošetrený špeciálnou povrchovou úpravou, ktorá je odolná proti poškriabaniu kompletné uzamykanie: nosič o strešný nosič aj bicykel do nosiča nosič je vybavený popruhmi pre upevnenie kolies Cena je za nosič bez priečnika. V prípadne záujmu predám aj priečnik.
Magnetický držiak na lyže
Uplne novy magnetický držiak na 2páry lyži. Využitie viď foto. nikdy sme ho nepoužili takze nema ani škrabanec. viem ho viac info:
PRENÁJOM - Nosič bicyklov na ťažné zariadenie
Ponúkam na prenájom nosič bicyklov na ťažné zariadenie / na guľu. Značka CARFACE VISION 4. Nosič je určený pre 1-4 bicykle. Cena 5 EUR / 24 hodín. Vratná záloha vo výške 150 EUR. Hradí sa pri prevzatí a vracia sa v plnej výške pri bezchybnom odovzdaní. V prípade potreby požičiam aj redukciu z 13 na 7 Pin zásuvku. Nosič má skladateľné strany na jednoduchšiu manipuláciu a uskladnenie. Nosič je uzamykateľný o ťažné zariadenie. K dispozícii je možnosť uzamknúť bicykle o nosič. Nosič je možné sklopiť, čo umožní pohodlný prístup do kufra auta aj keď sú bicykle na nosiči. Maximálna záťaž: 60 kg Nie je vhodný pre elektrobicykle.
Toyota Corolla strešný nosič
Predám na Toyotu Corollu Sedan strešný nosič a nosič na lyze a snowboard - 4ks lyze alebo 2x snowb. Toyota Corolla Sedan - rok výroby od 2019 Nosič nebol ani raz použitý - rozbalené len kvôli fotkám Cena u autorizovaných predajcov: cca 473€ viď foto Cena kompletu: 340€ Osobný odber výlučne Iba Bratislava!
Strešný nosič + nosič na lyže NORDRIVE pre Škoda Octavia
Predam zakladny strešny nosič značky NORDRIVE Silenzio + nosič lyží značky NORDRIVE pre vozidlo ŠKODA Scala/ ŠKODA Octavia 4. Nosič používaný jednu sezónu, v bezchybnom stave, uzamykateľný s komplet príslušenstvom. Cena za všetko spolu 200 €.
stresny nosic na Mercedes GLE + nosic na lyze
stresny box je predany, na predaj ostali priecne nosice a nosic na lyze: HAKR Stresne nosice 139cm dlze na zamok s nosicom na lyze taktiez na zamok (6 párov lyži ) Mal som ich na Mercedes GLE ale daju sa prisposobit na rozne auta s lyzinami. Je tam cca + - 10cm z kazdej strany moznost zuzit alebo rozsirit. Nosice nie su hlucne - maju aerodinamicky tvar. CENA spolu priečniky s nosicom na lyze 100€