bazár, predaj, inzercia, predám

Predam v3s s rukou lesovoz

Kategória: Ostatné

Predám v3s s rukou, lesovoz bez tp spz.
Na v3s je robena nova podlaha, ram aj ruka nove hadice rozvadzace rotator nove sipove kolesá. Plne pojazdná
Predam v3s s rukou  lesovoz
Podobné inzeráty
kúpim V3S Praga v3s štabak skriňa
Kúpim, zachovalú V3S Praga v3s štabak, skriňa Pv3s. Do skriňovej nádstavby by nemalo zatekať. Pv3s, skriňová nádstavba, skriňa, pojazdná dielňa
MAN TGS 26.480 + náves Lesovoz
Predám súpravu MAN TGS 26 480 Euro 5, 6x4,r.v.09.2011 s hydraulickou rukou na drevo LIV 240Z, Náves SVAN, pohyblivé klanice Nurmi.
Predaj firmy
Predám dopravnú firmu s robotou, vodičmi, vedúcim dopravy, 7 ks autami s hydraulickou rukou, 5 súprav nové vleky s rukou, 2 solo auta s rukou a 1 bdf kontajnerová súprava možnosť práce viac rokov, som tam 16 rokov, platby na čas, platené všetky km, 6 súprav 2 solo vlekom nové vleky.Jazdy vrámci SK, CZ, Rakusko
Auto s hydraulickou rukou vyklapač ťažba dreva tatra 815
AUTODOPRAVA, PRÁCE, PREPRAVA, PREKLADANIE S HYDRAULICKÁ RUKA- montované stavby, záhradné domčeky, stánky, maringotka, unimobunky, plechové sklady, železo, drevo, stroje a pod. MANIPULÁCIA, NAKLADANIE S HYDRAULICKOU RUKOU-nakladanie, vykladanie kamiónov, vagónov, prekladanie stavebného materiálu... ŤAŽBA, POREZ DREVA - zvoz dreva z lesa, poskytovanie služieb lesnou technikou, lesnícke služby. VÝKUP, ODVOZ, LIKVIDÁCIA NEPOJAZDNÝCH VOZIDIEL - recyklácia a odvoz vrakov, vybavenie administratívnych úkonov spojených s odhlásením z evidencie, možnosť naloženia s hydraulickou rukou. NÁKLADNÁ DOPRAVA VYKLÁPAČ - preprava materiálov, rozvoz, odvoz a dovoz, štrkopiesky, kamenivo, makadam, zemina, suchý betón, drevo, sypké materiály a iné... - vyklápače.
detská jedálenská stolička CAM
Na predaj 2 ks jedálenských stoličiek zn. CAM , nové, nepoškodené. Jedálenská stolička od narodenia do 15 kg Minimalistickú a modernú jedálenskú stoličku Pappananna II môžete používať od narodenia vášho bábätka až do jeho 15 kg. Skvele sa prispôsobí tomu, ako dieťatko rastie a to vďaka možnosti polohovania chrbtovej opierky do 4 polôh a možnosti nastavenia výšky do 8 polôh. Z jedálenskej stoličky tak ľahko urobíte najprv ľahučku pre novorodencov od 0 do 9 kg. Následne, ako dieťa rastie, z nej pohodlne jednou rukou urobíte klasickú jedálenskú stoličku. Polohovateľná je aj opierka na nohy. Praktická a pritom dizajnová stolička Pappananna má nielen moderný minimalistický dizajn, ale je aj veľmi praktická. Akékoľvek ovládanie a nastavovanie pre daný vek dieťaťa zvládnete jednou rukou. Poťah je vyrobený z mäkkého ľahko umývateľného materiálu. Praktickou vychytávkou je potom pultík, ktorý je možné odňať a umyť v umývačke. Skladná jedálenská stolička Stolička Pappananna je ideálna do všetkých domácností. Vďaka tomu, že ju možno jednoducho jednou rukou zložiť, zaberá minimum miesta a môžete ju mať rozloženú iba v čase jedla. Zložená samostatne stojí. Praktické sú aj kolieska na zadných nôžkach. O bezpečnosť sa postará 5-bodový pás. Bezpečnosť a kvalitu stoličky Pappananna potvrdzujú aj európske bezpečnosť. Kupované ako nové za 150,-EUR ks. Pri kúpe 1 ks je cena 100EUR. Pri kúpe 2 ks je cena 150EUR.
Preprava 3 stranným vyklapačom s hydraulickou rukou
Preprava 3 stranným vyklapačom s hydraulickou rukou. rezivo štrkopiesky pracovne stroje autovraky všetky druhy paletoveho a sypkeho materialu atd. Praca s hydraulickou rukou ( preprava , doprava , vyklapač , hydraulicka ruka )