bazár, predaj, inzercia, predám

Predám včelárske úle B a včelárske úle Čechoslovák a iné

Kategória: Ostatné hospodárske

Predám ručne maľované ale aj čisté, nepomaľované včelárske úle typu B a včelárske úle typu Čechoslovák. Cena od 89€ za zostavu.

Mimo toho mám na adrese všakovaké základné včelárske potreby a pomôcky, krmivo a liečivo. Stojany pod úle viď. moje ďalšie inzeráty. Tiež medzistienky, tie aj vymením za vosk. A mám aj odložence.
Predám včelárske úle B a včelárske úle Čechoslovák a iné
Podobné inzeráty
Včely a úle CS
Z dôvodu prechodu na inú ramkovú mieru predávam včely spolu s úľom čechoslovak. Úle boli kupované minulý rok na jar u , sú izolované polystyrénom, 2 znich majú aj peľochytové dno, natrené bielou akrylovou farbou. Cena za komplet úľ 100€- peľochytové dno+2 nadstavky+ široká strecha+ 20ks súší. Úle sú v podstate nové! Včely majú tohtoročnú matku od voľne párených Singer a Šahanka. Cena za včelstvo 150€. Ideálne spolu s úľmi keďže v nich ešte bývajú.
Včelie úle
Kúpim stare včelie úle typu cechoslovak. Aj stare archaické úle, košnice, Kláty.
Predám včely
predám odložence na rámikovej miere Čechoslovák, včielky sú mierne, dá sa s nimi robiť v tričku. ((predám včely cena dohodou , odložence, zmetence , roje , úle , ule včielky , vcely , rámiky odloženec CCHS ))
Včelie úle  Čechoslovák- včelí úľ
Predám staršie úle.cena za plodisko,medník,strieška-15€.
Predám 2 odložence na rámikoch čechoslovák
Predám 2 tohtoročné odložence. Sú na cca 6 rámikoch + 2x rámik zásobný. Sú v pohode, matka ploduje. Rámik po 10Eur ak mi vrátite rámiky tak 9EUR za rámik. V rámikoch nie sú ani drôtiky ani medzistienky! Len prirodzene dielo, nedajú sa použiť na vytáčanie v medomete. Teoreticky v ramci Turca aj doveziem, ale vzhľadom na náročnosť transportu to by bolo ďalších 30EUR Fotky sú medníky na polovičných rámikoch, odložence sú na čechoslovak klasik rámikoch.
Predám včely ul cechoslovak
Predám včely rozmer úľu cechoslovak