bazár, predaj, inzercia, predám

Predam vezu Panasonic.Pekne hraje ma mohutne basy.

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predam vezu Panasonic.Pekne hraje ma mohutne basy.
Predam vezu Panasonic.Pekne hraje ma mohutne basy.
Podobné inzeráty
Predam vezu Philips
Predam vezu Philips.Funkcne je kazetak, radio a aux vstup na pripojenie ineho zdroja hudby ako telefon alebo ine.CD mechanika nejde.Veza hraje velmi slusne ma mohutne basy.Vezu predávam bez rebrakov.
Veža Phanasonic SA-AK90 Jukebox
Predam vezu Phanasonic SA-AK90 Jukebox,je bez reproduktorov a ovladaca,vhodna na chatu,na terasu,alebo do garáže. AUX funguje,radio hrá,ale bez ovladaca ho neviem naladit.Velky reproduktor na fotke dam zadarmo. Vezu som mal na povale dlho odlozenu takze bude zaprasena.Hra dobre mohutné basy. CD a Kazety neviem funkcnost.
Predám Hi-Fi vežu Panasonic SA-PM500 s dokom pre iPhone/iPod
Predám značkovú mikro Hi-Fi vežu Panasonic SA-PM500 s diaľkovým ovládačom. Mikrosystém s CD a dokom pre iPhone/iPod. Obsahuje Rádio - 15 predvolieb AM + 30 predvolieb VKV / FM 87,5 - 108 MHz (RDS), CD (nenačítava), USB, iPod / iPhone - DOK pre mobil - hudbu je možné púšťať aj z mobilu. Nízka spotreba elektrickej energie, len 19 Wattov, Stand by: 0,2 Watt. Veža má anténny vstup 75 Ohm - konektor pre extérnu - vonkajšiu anténu + má aj rámovú anténu pre AM. Hudobný výkon: 2 x 20 Wattov. Vysoko kvalitný zvuk + D.Bass + Surround. CD, CD-R/-RW, CD-DA, MP3, Automatické vypnutie / Stlmenie podsvietenia, Automatické ladenie, Výstup na slúchadlá. Návod + originál krabica. Mikrosystém s CD a dokom pre iPhone/iPod Digitálne hudobné pripojenie prehrávača iPod alebo iPhone umožňuje mikrosystému s CD spracúvať hudobné signály v ich pôvodnej digitálnej forme. Týmto sa odstraňuje zhoršenie kvality zvuku spôsobené konverziou digitálneho na analógový signál a počas prenosu. Používatelia si môžu vychutnávať svoju obľúbenú hudbu uloženú v prehrávači iPod s čistým zvukom, dosahujúcim vysokú vernosť pôvodnému zdroju zvuku. K hlavnému zariadeniu môžete pripojiť USB zariadenie a vychutnať si obľúbenú hudbu. Audio výrobky Panasonic sú navrhnuté tak, aby mali čo najnižšiu spotrebu energie, čím sa šetria prírodné zdroje. Píšte nižšie na formulár (e-mail).
Predám vežu Panasonic SA-AK70
Predám tuto funkčnú stero vežu Panasonic SA-AK70 + originál diaľkové ovládanie ktoré funguje bezchybne (nepoužívané) , veža má silný a vynikajúci zvuk , není to žiadna Čínska hračka. CD menič je na 50ks cd nosičov má vyčistenú optiku a nové prevodové gumičky - funguje bezchybne. Tuner funguje bezchybne. Veža ma aj AUX audio vstup. Kazetové mechaniky majú nové prevodové gumičky a nové prítlačné kladky. Deck 2 record mechanika plne funkčná, deck 1 ma nové prevodové gumičky a nové prítlačné kladky a má problematickejšie otváranie dvierok ale mechanika je funkčna. Displej veže je absolútne čistý a veľmi jasný. Reprobedne sú trojpasmove. Cena 120€ je uvedená pri osobnom prevzatí. Len osobne prevzatie. Ak máte záujem tak treba radšej zavolať. Vhodné aj pre zberateľa. Inzerát je aktuálny
Predám vežu Panasonic + 40 dance cd
Predám funkčnú vežu Panasonic SA-AK90 ktorá má silný a príjemný zvuk , CD menič funguje bezchybne - nové prevodové gumičky , tuner je funkčný , kazetova mechanika 2 record plne funkčná nové prítlačné kladky nové prevodové gumičky, kazetova mechanika 1 nové prítlačné kladky nové prevodové gumičky no po pár sekundách sama prehodí autoreverz , nemám na to čas riešiť to. CD zásobník je na 50+1CD , Vizuálny stav veže je na výbornú bez jediného škrabanceka. Cena 80€ je uvedená za samotnú pri osobnom prevzatí ktoré aj preferujem. Vhodné aj pre zberateľa. Veža je absolútne čistá bez prachu. Ak máte záujem tak treba volať na uvedené telefónne číslo. Preferujem osobné prevzatie aj s odškusanim. Inzerát je aktuálny.
Yamaha domáce kino, +zostava repro komplet 5.1
Domáce kino Yamaha pekne hraje, silný krásny prirodzený zvuk. rádio funkčné, ekvalizér funkčné, displej /menšia svietivosť/ inak všetko funkčné, /svtupy výstupy/ zesilovač s domácim kinom pekne zachovaný akona foto /dts/ cena zosilovača 100€ Reproduktory System Fidelity 2x predný 180W /6ohm/ stredový , 2x satelit- zadné +aktívny subwoofer /samostané nastavenie, ale pekne hraje aj pralalne k zosiku /125SW/ cena za repro 130|€ cena spolu za celú zostavu zosilovač +repro/5 repro +sub. 200|€