bazár, predaj, inzercia, predám

Predám viac malých vecí.

Kategória: Ostatné drobné

predám tieto vecičky viď foto
LEDDIM 400 SG 5KS
Zásuvky s USB a C vstupom 2ks
klasické zásuvky SG 2 ks
dvoj vypínač SG 1 ks
Steinel True Presence KNX typ 7079 2 KS .
všetko je nové nepoužité .
info k cene píšte email .
Predám viac malých vecí.
Podobné inzeráty
Philips Sonicare Diamond Clean príslušenstvo
Predávam príslušenstvo k Philips Sonicare Diamond Clean - samotná kefka sa mi pokazila a ostalo mi všetko ostatné. PREDANÉ: Bezdrôtový nabíjací pohár s bezdrôtovým nabíjaním na 230V - bez poškodenia, funkčný = 8 EUR Cestovné puzdro s nabíjaním na 230V > USB-A > mini USB - bez poškodenia, funkčné = 6 EUR PREDANÉ: Náhradné hlavice Philips Sonicare čierne - nový zabalený tovar (PREDANÉ) Priesvitný plastový stojan = dám zadarmo ak si objednáte viac vecí, prípadne niečo ďalšie z mojej ponuky (kliknite na Ďalšie Inzeráty) Čierne telo kefky DiamondClean a pokazený vnútorný strojček kefky = ponúknite cenu --- Osobný odber v Košiciach. Po zlých skúsenostiach posielam poštou alebo Packetou až po úhrade na účet VOPRED (cena za tovar+poštovné). Balenie bude kvalitné a odoslanie rýchle. Spoľahnite sa. Predávam veľa rôznych vecí z domácnosti, kliknite na Ďalšie Inzeráty" ak ich chcete vidieť. Sú to veci, ktoré nepotrebujem, alebo som dostal ako nevhodný dar, alebo som si kúpil novšiu verziu a podobne.
Rôzne elektro veci - súčiastky
Dobrý deň, predávam pre mňa už nepotrebné veci. Veci predávam v celku, ako sú na jednotlivých obrázkoch. Pošlem to aj na dobierku, možnosť aj prevodom na účet, poštovné podľa ceny slovenskej pošty. Ponuky píšte prosím na e-mail, kto sa prvý ozve, ten berie, nerezervujem. Ak kúpite nejaký materiál, stačí ak mi napíšete iba písmeno fotky napr. A alebo G+J, ... Viac informácii e-mail, ďakujem. Inzerát platný do zmazania. J - Plechy, vypajkované z rôznych zariadení (použité)= 2eur L - Odpory 10k/39k/68k (nepoužité)= 1eur N - Rôzne chladiče (použité) = 15eur O - Otáčač paraboly DG240S, raz namontované na parabolu na vyskúšanie (nové)= 15eur Q - Posuvné potenciometre a gombíky, sú z stavebnice,100k (použité)= 8eur U - Displeje a príslušenstvá VQE24,LQ425,LQ410,DA56-11GWA,SC56-11EWA,KW1-56AGA,...(použité aj nové)= 20eur V - Staré reproduktory (použité)= 10eur X - Ferity (použité aj nové)= 2eur
Vrecková digitálna váha do 500g
Predám novú, nepoužívanú vreckovú digitálnu váhu do 500g s presnosťou 0,01g a s podsvieteným displejom. Napájanie je na 2 x 1,5 V AAA batérie (môžem pribaliť alkalické). Vhodná na presné a spoľahlivé váženie šperkov, mincí, liekov, elektroniky a ďalších malých vecí. Posielam na dobierku alebo platba na účet vopred. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, tel. číslo neexistuje. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Istič OEZ - LTE-16B-1
Predám ističe OEZ LTE-16B-1 Ističe LTE sú určené na nadprúdovú ochranu v domových,bytových a priemyselných inštaláciách. Ističe LTE sú generáciou malých ističov, ktoré vďaka dvojitej svorke posúvajú komfort pri pripojovaní vodičov a prepojovacích líšt na novú, vyššiu úroveň.Počet pólov : 1 Menovitý prúd : 16A Vypínacia charakteristika : B Menovité pracovné napätie : AC 230 V Menovitá skratová schopnosť / AC 230V : 6 kA Cena 3€/ks -mám 39 ks,pri odbere všetkych nejaká dohoda Kontaktovať prosím výhradne EMAILOM cez , telefónne číslo nemám na komunikáciu a na SMS nereagujem ďakujem. Nie som obchod, nerobím cenové ponuky. Odber najlepšie osobne ZA, alebo trasa ZA-KM -po dohode aj poštou-dobierka(pri väščom odbere v rámci ceny) -mám aj iné veci-treba pozrieť ostatné inzeráty -v PRVOM rade predávam to čo je v inzerátoch
Vrecková digitálna váha do 300g/500g s presnosťou 0,01g
Predám novú, nepoužívanú vreckovú digitálnu váhu do 300g alebo do 500g s presnosťou 0,01g a s podsvieteným displejom. Napájanie je na 2 x 1,5 V AAA batérie (môžem pribaliť alkalické). Vhodná na presné a spoľahlivé váženie šperkov, mincí, liekov, elektroniky a ďalších malých vecí. Podľa dostupnosti mám 2 varianty tejto váhy: do 300g - 7€ do 500g - 8€ Posielam na dobierku alebo ako doporučený list (platba na účet vopred). V prípade záujmu alebo otázok ma kontaktujte emailom cez formulár nižšie alebo mi priamo napíšte na email predaj-@, tel. číslo neexistuje. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Predam Vysavac na okna Leifheit + prislusenstvo
Zdravim, mam na predaj vysavac na okna Leifheit + kopec dalsieho prislusenstva, vid obrazky. Nic nebolo nikdy pouzite, komplet balenie, niektore veci su zabalene od vyroby. Veci predam aj jednotlivo - na cene sa urcite dohodneme Osobny odber BA alebo dobierka +7€ Na SMS nereagujem, prosim poslite mail alebo zavolajte. Pri rychlom jednani a osobnom odbere v BA mozna zlava. Po kliknuti na moje meno najdete viac inzeratov na rozne domace spotrebice.