bazár, predaj, inzercia, predám

Predám vianočné svetlá Zlatokov - Aladin

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám vianočné retro svetlá na stromček značky Zlatokov - Aladin. Reťaz má 12 žiaroviek + 2 náhradné žiarovky (20 Voltové).

Objímky sú pre 20 V žiarovky typu Aladin, Calla (Zvonček), Diana, Hríbik, Jela, Krystal, Limba, Narcis, Perla, Reflex, Snehuliak, Stromček, Šiška, ktoré sa dajú kúpiť ako náhradné na bazoši alebo v e-shopoch na internete a každý rok si môžete v reťazi meniť rôzne typy žiaroviek...

V prípade záujmu píšte na formulár (e-mail) nižšie.
Predám vianočné svetlá Zlatokov - Aladin
Podobné inzeráty
Predám vianočné svetlá Zlatokov - Jela (Úle resp. Šiška)
Predám vianočné retro svetlá na stromček značky Zlatokov - Jela (Úle resp. Šiška). Reťaz má 12 žiaroviek + 2 náhradné žiarovky (20 Voltové). Objímky sú pre 20 V žiarovky typu Aladin, Calla (Zvonček), Diana, Hríbik, Jela, Krystal, Limba, Narcis, Perla, Reflex, Snehuliak, Stromček, Šiška, ktoré sa dajú kúpiť ako náhradné na bazoši alebo v e-shopoch na internete a každý rok si môžete v reťazi meniť rôzne typy žiaroviek... V prípade záujmu píšte na formulár (e-mail) nižšie.
Vianočné osv. Zlatokov
Predám vianočné osvetlenie Zlatokov bez originálnej krabice 100% funkčné Cena - 25 €
Vianočné osvetlenie Zlatokov 1987
Predám vianočné osvetlenie Zlatokov Trenčín 1987 100% stav Cena - 35 €
Zvonce
KÚPIM PONUKNITE takéto vianočné svetlá,vianočné osvetlenie,vianočné svetielka
Predám nové vianočné LED osvetlenie
Predám úplne nové, nepoužívané, zabalené vianočné LED osvetlenie na vianočný stromček. Sú iba odskúšané. Cena za sadu 12 € + poštovné. Možný je aj osobný odber.
Vianočné žiarovky retro r. 1967
Predám vianočné žiarovky v originálnej krabičke z roku 1967.Su plne funkčné v originálnej krabici, dokonca aj so štyrmi náhradnými žiarovkami. Cena 35€ plus postovne.