bazár, predaj, inzercia, predám

Predám vodnú fajku/ vodné fajky aj korunky

Kategória: Ostatné

Predám vodnú fajku kocku - MS Micro Hookah
•je zlato - zelenej farby predáva sa v celku.
• výška 15cm
Pôvodná cena 110€ predajná 60€ + korunka zadarmo

Predám vysokú vodnu fajku - Moze Breeze Two
• je tyrkysovej farby v celku.
•výška 40cm
Pôvodná cena je 170€ predajná cena je 100€ + zadarmo korunka

Predám rôzne keramické korunky cena 5€/ks


#vodná fajka #shisha #mala fajka #vodna #fajka
#korunky na shishu #korunka #kocka #kocka vodná fajka #smoke
Predám vodnú fajku/ vodné fajky aj korunky
Podobné inzeráty
Vodná fajka Dutch Pumpkin 29cm v darčekovej krabičke
Predám nové vodné fajky Dutch v kovovom darčekovom balení. Vodné fajky obsahujú komplet príslušenstvo (hadicu, korunku, kliešte), stačí dokúpiť uhlíky a tabak alebo kamienky a môžete ju používať (ak by ste potrebovali viem vám dodať aj minerálne kamienky bez nikotínu). Dostupné sú dve farebné prevedenia MODRÁ, ZELENÁ a ČERVENÁ. Vodné fajky Dutch sú malé vodné fajky v prevedení pre jedného fajčiara. Jednotlivé komponenty sú farebne zladené. Balené sú v zaujímavom a praktickom darčekovom balení. Tieto fajky sú ľahké, skladné a teda i bezproblémovo prenosné, a preto vhodné na cestovanie. Uvedená cena je za kus (mám k dispozícii viac kosom z každej farby) Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
Vodná Fajka - JÄGERMEISTER
Predám vodnú fajku, shisha, hookah Jägermeister. Jedná sa o plastovú vodnú fajku, vyrobenú na 3D tlačiarni, všetky nadstavce a adaptére sú doladené a utesnené. Výber materiálu je na jej funkčnosť prispôsobený. Vysoká je 70 cm! Stabilná, možnosť pripojenia až 3 hadíc. Adaptére na pripojenie sú v cene. Stredná časť, teleso je plastové, utesnená je páskou na vodné fajky, v cene komplet. Hadica je klasická ako u iných, v cene 1ks Korunka je tiež klasická ako u iných, v cene 1ks Spodná časť je originál fľaša 1,75 l - FĽAŠA NIEJE V CENE. Treba si ju kúpiť zvlášť, obsah vypiť a potom vyskúšať vodnú fajku :-D Cena: 40€ Je to originálny ručne robený darček! Pošlem aj na dobierku. Vsetky moje vyrobky su z 3D tlaciarne :-) z recyklovaneho, recyklovatelneho a vysokokvalitneho ekologickeho materialu. Zlozenie materialu vzdy volim podla jeho pouzivania. Vsetky veci vyrabam osobne doma. Nic neobjednavam z ciny a neprekupujem…. Ak mate zaujem o cokolvek co mam v ponuke, staci poslat sms na tel. . Napiste o co presne mate zaujem a v akej farbe, a Vasu adresu. Po potvrdeni Vam vyrobok zaslem na dobierku. Vsetky vyrobky mozete sledovat na FB alebo webe.
Predám vodnú fajku AF M2 90 cm
Predám vodnú fajku AF M2 90 cm. Raz vyskúšaná, inak slúžila iba ako dekorácia. Cena novej bola 98€. Najlepšie osobný odber Šamorín. Viem priviest na trase Šamorín->BA. Popis: Kategória: AF Farba: Modrá Velkost vodnej fajky: 90 cm Typ vodnej fajky: Normálna Farba tela: Strieborná Pocet vývodov na hadice: 1 hadica Spojenie vázy s telom: Tesnenie Znacka: AF Celková výška [cm]: 90 Pojistný ventil vodnej fajky: áno Použitie redukcie za poistný ventil: nie Spôsob prevedenia: med Obryne s medeným telom, dvoma tanierikmi a arabskou stopou. K tomu modrá váza a výrazné, zlaté logo tradicného výrobcu tabaku AF. Spolocnost zo Spojených arabských emirátov sa s designom modelu M2 znacne pohrala, cím vznikla ikona pre milovníkov vodných fajok a známej skratky AF.
Oduman N2,3,4 + príslušenstvo pre vodnú fajku
Ponúkam na predaj vodnú fajku Oduman N2, 2x N3, 2x N4. Vodne fajky sú v skvelom stave, raz za čas nejaký škrabancek, ktorý na funkčnosť nemá vplyv. K vodným fajkam pridám množstvo príslušenstva: korunky(7€), kliešte(4€), nosič(5€), uhlíky, Náustky, hadice (aj viac ks, každý další kus 5€), zhavič plynovy/elektricky (15€), heat systém(5€), svetlo(2€). Cena 70€ (vodná fajka, hadica) Komplet (vodná fajka, hadica, korunka, heat) 90€ Možnosť osobného odberu v Senci/Bratislava. Posielam aj na dobierku, len platba vopred. Shisha, vodná fajka, hookah, prislusenstvo
Vodná fajka Dutch 33cm modrá
Predám novú vodnú fajku Dutch. Vodná fajka obsahuje komplet príslušenstvo (hadicu, korunku, kliešte), stačí dokúpiť uhlíky a tabak alebo kamienky a môžete ju používať (ak by ste potrebovali viem vám dodať aj minerálne kamienky bez nikotínu). Dostupné sú tri farebné prevedenia MODRÁ, ČIERNA a ČERVENÁ. Vodné fajky Dutch sú praktické vodné fajky v prevedení pre jedného fajčiara. Jednotlivé komponenty sú farebne zladené. Balené sú v krabici. Tieto fajky sú ľahké, skladné a teda i bezproblémovo prenosné, a preto vhodné na cestovanie. Uvedená cena je za kus (mám k dispozícii viac kusom z každej farby) Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
Vortex Giant korunka na vodnú fajku
Predám veľkú bielu korunku na vodnú fajku. Kvalitná americká značka Sahara Smoke Vortex. Vortex korunky sú akýmsi medzistupňom medzi klasickou korunkou s dierkami na spodku a phunnelom s jednou dierou uprostred. Ich výhodou oproti klasickej korunke je, že melasa steká do vázy vodnej fajky minimálne alebo vôbec. Záleží samozrejme od spôsobu nakladania. Oproti phunnelom sa vortexy zase rýchlejšie "rozbiehajú", čiže vodná fajka začne skôr dymiť. Viem vám dodať aj minerálne kamienky a uhlíky na fajčenie. Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.