bazár, predaj, inzercia, predám

Predám vodovodnú batériu

Kategória: Kúpeľne

Predám zachovalú vodovodnú batériu. Cena: 20€
Predám vodovodnú batériu
Podobné inzeráty
Predám vodovodnú termostatickú batériu na sprchu do kúpeľne
Predám vodovodnú termostatickú batériu na sprchu do kúpeľne Cena 39,-€
Rezerv. do 28.7. Predam vodovodnu bateriu - vana a umyvadlo
Rezervovane do 28.7.2023 Predam zachovalu vodovodnu bateriu aj so sprchovou hadicou a hlavicou. Ma dva vystupy - pre umyvadlo a vanu. Roztec 10cm. Len osobny ober Kysuce alebo Bratislava. Cena 8 EUR.
Predám sprchovú vodovodnú batériu TITANIA 92064
Predám sprchovú vodovodnú batériu TITANIA 92064, rozteč 100mm. Úplne nová, nikdy nepoužitá, bez záruky. Cena je za ks. Možnosť zaslania kuriérom.
Predám sprchovú vodovodnú batériu RAVAK  RS 02.00/150
Predám úplne novú sprchovú vodovodnú batériu RAVAK RS 032.00/150, úplne nová nikdy nepoužitá, bez záruky. Možnosť zaslania kuriérom.
Rameno pre vodovodnu bateriu Sagittarius Zora BJ/R
Predam uplne nove a ani raz nepouzite rameno pre vodovodnu bateriu Sagittarius Zora BJ/R/100. Dlzka ramena je 32 cm. Zaslem aj na dobierku.
Keramické umývadlo classic KOLO
Predám úplne nové keramické umývadlo: Klasické keramické umývadlo má malé rozmery, vďaka ktorým je vhodné do malých kúpeľní, hotelových kúpeľní a súkromných toaliet. Napriek malým rozmerom sa umývadlo používa veľmi pohodlne vďaka umiestneniu otvoru na vodovodnú batériu na ľavej strane a dostatočnej hĺbke misy umývadla. Rozmery: 360x260 mm Typ: klasický Farba: biela Prepadový otvor: áno Otvor pre batériu: áno Pôvodná cena 75,39€ - predám za 45€ osobný odber v BA