bazár, predaj, inzercia, predám

Predam vrtnu supravu aj z tycami aj z kladivom

Kategória: Stavebné stroje

Predam.vrtnu supravu aj z tycami do 99m aj z kladivom funkcnu v dobrom stave
Predam vrtnu  supravu aj z tycami aj  z kladivom
Podobné inzeráty
Predam vrtnu supravu, vrtanie studni
Predam vrtnu supravu, preprava na voziku 1.5t. Motor diesel. Vrtne tyce na 50 metrov (25ks).plus vykonne cerpadlo na vyplach. cena 15 000€ plus dohoda na mieste. Vrtam studne v okrese Nitra, Hlohovec a Galanta. Vacsinou vyplachovou metodou aj bez nutnosti kopania jamy.cena od 40 eur za meter. Pouzivam modre atestovane rury s primerom 140 a spojom na zavit. Presnu cenu a osporucanie vam poslem mailom + obhliadka. Kontaktovat prosim mailom, odpisujem vzdy vecer. Vrtana studna, vlastna voda, tepelne cerpadlo, zavlaha, zahrada, vrt
Predám vrtnu súpravu
Predám alebo vymením vrtnu súpravu.Bližšie inf. na telef.číslo .
Vrtná súprava
Predám vrtnú súpravu s komplet vybavením, kladivo, tyče, pažnice, nástroje, rúry a iné príslušenstvo. K vrtnej sa predáva aj nákladné auto, kompresor 12 bar (náhradný) a nový kompresor 10bar/10m3 s potrebou pokračovania leasingu. Po dohode je možné pokračovať v prenajatých priestoroch v Košiciach, prípadne aj obsluha, dohodnutí zákazníci. Dôvodom sú osobné dôvody. Súprava je v prevádzke.
Vrtná súprava
Predám vrtnú súpravu na podvozku PRAGA, kompresor Atlas Copco, lafeta L 410, 10 m pažníc 172 mm, kladivo 156 mm. Bližšie informácie na tel.
Vrtná súprava
Predám Taliansku vrtnú súpravu Hydra Joy2 s novým príslušenstvom: -vrtné tyče 60m -ponorné kladivo 6" -korunka 180mm(pre vŕtanie do skaly) -Valive dlato diameter 200mm do mäkkého podložia -valive dlato 200mm do tvrdšieho podložia -PDC diameter110mm+200mm (do tvrdého podložia -bentonity pre výplach -studničné rúry diameter 125mm (40m) -studnicne rúry diameter 140mm (40m) -prívesný vozík s nosnosťou 3500kg -plávajúci sací kôš+savica 10m Stroj je po generálke vrtnej hlavy a výmeny statora bahenného čerpadla,vymeneny hydraulic.olej,filtre,.. V prípade seriózneho záujmu volať : 0 alebo email:p.ruscak@ Cena dohodou na požiadanie.
Vrtna súprava PVSD
Predám vrtnu súpravu PVSD na podvozku T-815 Príslušenstvo paznice 1.020 mm - 12 m,820 mm - 60 m,2 x drapak