bazár, predaj, inzercia, predám

Predam vybavenie do gastra malacky

Kategória: Kuchyne

Predam nerezove stoly, stredovy pult , linku a podobne . Prosim kontakt cez mail
Vsetko si treba dojst rozobrat a odviezt Malacky
Odber : posledny septembrovy tyzden
Predam vybavenie do gastra malacky
Podobné inzeráty
Kuchynská linka+spotrebiče
Predám kuchynskú linku spolu s osvetlením a používanými ale funkčnými vstavanými spotrebičmi whirpool. Rozmery sú 280x217cm.Súčasťou linky je plynová varná,elektricka rúra a chladnička s mrazničkou. Kameninový drez Blanco bez batérie. Pri rýchlom jednaní pridám digestor. Osobny odber je vo Vysokej pri Morave,okr.Malacky cca 29-30.7.2023 alebo po dohode.
Zachovalá kuchynská linka na predaj - Malacky
Predám zachovalú kuchynskú linku: - horné skrinky: 60 cm digestorová / 80 cm / 40 cm / 60 cm - dolné skrinky: 80 cm drezová / 40 cm / 60 cm
Jedálenský rozkladací stôl - NOVÝ, 4-6 osôb
Jedálenský rozkladací stôl ALEXANDRIA - biely dub - NOVÝ, 4-6 osôb Predam nepouzivany rozkladaci kuchynsky stol. Na tomto stole sa nikdy nejedlo. Musela som stol zmenit za vyssiu variantu :) Odber: BA-Nove mesto Prosim o kontakt emailom (cislo nie je kompletne) Info od vyrobcu: ❤️ Funkcia rozkladania ❤️ Romantický vzhľad Rozkladací jedálenský stôl inšpirovaný štýlom Provence. Prehnutý tvar nôh podtrhuje romantický vzhľad stola, ktorý sa hodí do podobne ladených interiérov. Vložením dosky do strednej časti ho pohodlne rozšírite. Stôl je vyrobený z kvalitného a odolného lamina. Vzhľad Farba: Biela Dekor: Dub Dekor/farba: Dub/Biela Štýl: Provence Materiál a povrch Materiál nôh: Laminovaný drevený materiál Materiál hornej dosky: Laminovaný drevený materiál Vybavenie a funkcie Tvar stola: Obdĺžnikový Funkcia rozkladania: Áno Rozkladanie stola: Rozkladací Výškovo nastaviteľný v rozmedzí (cm): 160-200 Miesto pre (počet osôb): 4 Rozkladací až pre (počet osôb): 6 Typ nôh stola: Štvornohé Ďalšie funkcie a informácie Maximálna nosnosť: 40kg Doplňujúce informácie Určené do: Jedáleň
Kuchynska linka + spotrebiče 180 cm
Predam minimalne použivane 2 ks kuchynske linky, demontovane v apartmanovom dome v Rakuskych Alpach. Vybavenie: vstavana chladnička, mikrovlnka, elektricka 2 platňa, dres + bateria. Cena 550,-€ je za 1 ks komplet kuchynsku linku.
Kuchynská linka + vybavenie
Darujem za odvoz zachovalú kuchynskú linku spolu s plynovým sporákom, batériou, drezom a dvoma chladničkami. Možno zobrať v sade spolu obývacou stenou v rovnakom dizajne. Rovnako možno zobrať v sade spolu s jedálenským stolom a stoličkami v rovnakom dizajne.
Vybavenie do kuchyne
Hrnčeky, prestierania, dóza na kávičku v peknom používanom stave, kanvica predaná, zvyšné veci úplne nové /pyramídová sviečka v sklenenom svietniku, 3 čajové sviečky, 2 sady plastových príborov, 2 zapínacie uzávery na potraviny, 8 nových farebných kuchynských gumičiek/. Cena spolu. Kontakt mailom alebo volajte /nie sms/.