bazár, predaj, inzercia, predám

Predám vyklápaciu prilbu na motorku NOX

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám novú nenosenú prilbu na motorku NOX veľkosč S. vyklápačka s dofukovaním veľkosti. Pošlem aj na dobierku za náklady. Prosím iba na email.
Predám vyklápaciu prilbu na motorku NOX
Podobné inzeráty
Predám prilbu NOX PREMIUM REVENGE (čierna matná)
Predám úplne novú, nepoužitú prilbu NOX PREMIUM REVENGE (čierna matná) Veľkosť: L Obvod hlavy: 59-60 Prilba REVENGE značky NOX PREMIUM má sklolaminátovú škrupinu a ventilačné otvory v bradovej časti. Číre plexi s povrchovou úpravou proti poškriabaniu a zahmlieveniu je súčasťou balenia.
Nová nepoužívana prilba NOX
Nová nepoužívaná, ešte zabalená v krabici NOX motorkárska čierna prilba. Otvorená prilba N124, NOX - Francúzsko na motorku či skúter vybavená tmavými okuliarmi proti slnku. - otvorená prilba s dlhým čírym plexi a slnečnou clonou - polykarbonátová škrupina - plne odnímateľná a prateľná výstelka - zapínanie remienka prackou - hmotnosť: 1420 gr. +-50 gr. podľa veľkosti - homologácia ECE 22.05 Veľkosť XS. Obvod hlavy: XS (53-54 cm). Cena 79,90€
Predám vyklápaciu prilbu Airoh sv-55
Predám vyklápaciu prilbu Airoh sv-55, veľkosť M.
Predam vyklapaciu prilbu AIROH GEZANNEE
Predam AIROH gezannee vyklapaciu prilbu. Farba cierna matna Velkost XL (61-62cm) Zachovala
Prilba NOX
Predám prilbu na motorku - nox veľkosť xxl Iba osobne
Predám prilbu / helmu NOX N 917 Vortex, veľkosť S 55-56cm
Predám túto kvalitnú prilbu od Francúzskeho výrobcu NOX s označením N 917 v čierno-bielo-žltej kombinácií so zabudovanou sklopnou slnečnou clonou. Prilba je maximálne zachovalá - v stave novej, kupovaná v roku 2022, použitá max 10 krát vždy iba s kuklou. Je to veľmi kvalitná prilba a jej hlavné výhody sú: - plne odnímateľná a prateľná výstelka - integrovaná slnečná clona - zapínanie pomocou rýchlospony - nosový a bradový deflektor - ventilačné otvory na brade a na vrchnej časti prilby - materiál: vysoko kvalitný polykarbonát - hmotnosť: cca 1600 g - samostatne odklopné plexi odolné proti poškriabaniu - široký zorný uhol - samostatne výsuvná slnečná clona s vonkajším ovládaním na boku prilby (možno ovládať aj v rukaviciach) a plynulým nastavením - vrchná uzatvárateľná ventilácia - uzatvárateľná bradová ventilácia - vyberateľné a prateľné čalúnenie - rýchloupínacia pracka - vhodná aj pre používateľov dioptrických okuliarov - homologácia ECE 22-05 a DOT (normy pre európsky a americký trh) Je to veľkosť S, ale skôr by som to zaradil veľkostne do M nakoľko má prilba tvarovanie lícnej časti a perfektne drží na hlave. Cena 50e z dôvodu malého škrabanca na plexiskle. Neprekáža to ale výhľadu, je to len kozmetický problém.