bazár, predaj, inzercia, predám

Predám výkonný ozónový generátor PROFI OZON GO-30000

Kategória: Ostatné

Predám výkonný generátor ozónu PROFI OZON GO-30000. Je to profesionálny model GO-30000 s veľkým výkonom. Účinkuje v priestore až do 1300 m3. Zabíja mikroorganizmy, baktérie a vírusy. Veľmi dobre likviduje rôzne druhy zápachu od zvierat, cigaretového dymu. Dá sa použiť vo výrobných halách, skladoch, galériách, divadlách, otvorených kancelárskych priestoroch a pod. Výhodou je, že netreba dopĺňať žiadne náplne ani chémiu. Od dodania má záruku 3 roky. Bezplatne pošlem kuriérom na dobierku.
Predám výkonný ozónový generátor PROFI OZON GO-30000
Podobné inzeráty
Predám ozónový generátor PROFI OZON GO-7000
Predám značkový ozónový generátor PROFI OZON GO-7000. Pôsobí v miestnostiach až do 250 m3. Likviduje zápach, baktérie a vírusy. Je univerzálne použiteľný - byt, hotel, obchod, škola, nemocnica, auto, autobus, kancelária. Netreba dopĺňať žiadne náplne ani chémiu. Záruka tri roky. Pošlem na dobierku bezplatne.
Predám profi generátor ozónu PROFI OZON GO-14000
Predám profesionálny ozónový generátor PROFI OZON, model GO-14000. Dezinfikuje vnútorné priestory až do veľkosti 500 m3. Likviduje zápach od cigariet, zvierat, dymu aj potu. Zabíja baktérie a vírusy. Dá sa použiť v kancelárskych priestoroch, v školách, nemocniciach, penziónoch, skladoch, výrobných priestoroch, autobusoch, telocvičniach. Je bezúdržbový - netreba dokupovať žiadne náplne ani chemikálie. Záruka je tri roky. Posielam bezplatne na dobierku.
Ozónový generátor 5g/h5000mg/h, na vodu a vzduch, bazén
Predám nový generátor ozónu s výkonom 5g/h, vhodný hlavne na dezinfekciu vody pre bazény,jazierka bez použitia chlóru, tiež pre klimatizačné systémy aut, rekuperačné jednotky a iné priestory. Koncentrovaný ozón vychádza cez hadičku, ktorá sa dá jednoducho vsunúť aj cez malý otvor na potrebné miesto. Ozón likviduje baktérie rýchlejšie ako chlór, nezanecháva žiadne zvyšky , alebo vedľajšie chemické produkty, voda je priezračnejšia a bez rias. - Jednoduchá montáž do existujúcich rozvodov filtračného čerpadla - Životnosť keramickej trubice je 20000 hodín - Rok záruka, servis
Ozónový generátor 500mg/h, na vodu a vzduch
Predám nový, ozónový generátor na dezinfekciu, sanitaciu a čistenie,rôznych priestorov, klimatizácii automobilov. Generátor ma časový spínač (60min). Vhodný na deznfekciu vody a vzduchu. Výstup ozónu: 500mg/h Napájanie: 230V Príkon: 18W Watt -odstraňovanie baktérii, vírusov, alergénov (roztoče, plesne, huby, peľ,...) -odstránenie pachu čerstvých farieb a lakov -odstránenie plesní -úplné odstránenie zápachu -odstránenie pachu v hotelových izbách -dezinfekcia detských fliaš -výroba dezinfekčnej vody -dezinfekcia vody v aquariu a iné.
Predam novy ozonovy generator modul na 230V s vykonom 12g/h
Predam novy ozonovy generator modul na 230V s vykonom 12g/h ozonu mám 2ks nedokončený projekt
Ozon 20G ozonovy generator dezinfekcia
Predam vyrobnik ozonu 20g/h