bazár, predaj, inzercia, predám

Predam vykurovaci panel Rohnson ECO

Kategória: Ostatné - biela

Predam vykurovaci panel Rohnson R-078 cierny, este rok v zaruke.
+doklad o kupe
Predam vykurovaci panel Rohnson ECO
Podobné inzeráty
Ekologicka jednotka ENVIROLYTE ECO-120/ uprava pitnej vody
Princip fungování jednotek Envirolyte ECO: Proces čištění vody v jednotce ECO zahrnuje anodovou elektrolytickou oxidaci se současným odstraněním kationtů. Elektrolytická a chemická přídavná oxidace probíhá ve vířivé reakční komoře a katalytické čištění v katalytickém reaktoru. Procesy úpravy vody v jednotce ECO sestávají z několika stupňů (rozdílným způsobem působícími na vodu a její znečištění) oddělených v čase a prostoru. Tím je zaručena vysoká efektivnost a ekologická bezpečnost procesů úpravy vody v jednotkách ECO ve srovnání s jinými znamimy technikami. Výrobní jednotky Envirolyte ECO díky své výrobní kapacitě upravené vody mohou být vhodným řešením pro úpravu vody v domácnostech, ale i napájecí vody ve velkochovech zvířat a i při zavlažování rostlin. Prokazatelné účinky: -         zničení všech druhů mikroorganismů -         neutralizace všech nebezpečných organických látek ve vodě -         neutralizace iontů těžkých kovů -         odstranění dusičnanů a dusitanů -         nasycení vody kyslíkem -         zničení sloučenin aktivního chloru -         uvolňování vodíkových vazeb (zvýšení biocidních vlastností) -         nedochází ke snižování mineralizace vody Upravená voda jednotkou ECO odpovídá normám Světové zdravotnické organizace na pitnou vodu. Takto upravená voda: -         je mnohem chutnější a vhodná k pití i k úpravě potravin -         nezanechává kotelní kámen -         snadno omývá povlak po pesticidech a herbicidech na čerstvém ovoci a zelenině -         ženy, které takto upravenou vodu používají k mytí, dosahují kosmetického účinku a   jejich kůže vypadá mladě -         je vhodná k mytí dětí, aniž by musela být převařována nebo něčím doplňována -         urychluje růst rostlin -         dokonce i domácí zvířata ji preferují před obyčejnou vodovodní vodou Cena nového zariadenia je 1911.80 € s DPH.
Čistička vzduchu Rohnson R-9600
Predám staršiu čističku vzduchu Rohnson R-9600 vhodnú pre alergikov, plne funkčná.
Nástenná klimatizácia PAC-W 2650 SH - ÚPLNE NOVÁ NEROZBALENÁ
Nástenná klimatizácia PAC-W 2650 SH - ÚPLNE NOVÁ NEROZBALENÁ Klimatizáciu sme kupovali do predajného prívesu no po zmenách ktoré sme tam museli na žiadosť hygieny urobiť sa nám tam už nezmestí. Klimatizácia je úplne nová ešte nerozbalená. Možnosť predaja na firmu s možnosťou odpočtu DPH. Klimatizácia je v záruke, kupovaná Júl 2023. Klimatizáciou je možné chladiť, ale aj kúriť čím môžte vďaka výmenníku tepla ušetriť na nákladoch za kúrenie. Ušetrite aj na nákladoch na montáž - nie je potrebné montovať vonkajšiu jednotku a navzájom ju prepájať s vnútornou, nevyžaduje povolenie od spoločenstva vlastníkov ak bývate v bytovom dome Text od výrobcu: Energeticky úsporné klimatizácie ako PAC-W 2650 SH s technológiou tepelného čerpadla sú veľmi v móde. Či už v súkromnom dome, v byte alebo na pracovisku: V horúcich letných dňoch pomáha výkonná nástenná klimatizácia rýchlo a citeľne ochladiť. Okrem toho sa vďaka modernej invertorovej technológii dá zariadenie v chladnom jesennom a zimnom období použiť aj ako energeticky úsporný vykurovací systém, ktorý v krátkom čase vyhreje prostredie na príjemnú teplotu v miestnosti. To znamená, že drahý plynový vykurovací systém zostane častejšie vypnutý. To je nenáročné na účet za vykurovanie a na životné prostredie. Klimatizačná jednotka PAC-W 2650 SH je určená len na vnútornú inštaláciu a môže byť umiestnená buď ako skriňová jednotka (nad podlahou), alebo ako nástenná jednotka (na stene/pod stropom). Inštalácia sa vykonáva úplne bez rušivých vplyvov na vonkajšiu jednotku. Na inštaláciu štýlovej dizajnovej jednotky v interiéri na stenu sú potrebné iba dva vyvŕtané otvory (Ø 18 cm) na stene vedúcej do exteriéru. Takto zostáva fasáda domu z veľkej časti nezmenená. Viditeľné sú len dva diskrétne vetracie otvory. Cez tieto prívodné a odvodné kanály sa do miestnosti dostáva čerstvý vzduch a naopak, teplo sa z interiéru transportuje do exteriéru. Keďže nástenná klimatizačná jednotka PAC-W 2650 SH chladí bez externej jednotky s výmenníkom tepla, nie je potrebné ani zriaďovať okruh chladiva medzi klimatizačnou jednotkou a externou jednotkou. Vďaka tomu v mnohých prípadoch nie je potrebné na inštaláciu klimatizácie využívať drahé služby vyškolených montážnych pracovníkov. Praktické výhody: Klimatizácia 4 v 1: chladenie, vykurovanie, vetranie, odvlhčovanie Ultratenká nástenná jednotka bez vonkajšej jednotky - bez vizuálneho vplyvu na fasádu domu Nízke nároky na inštaláciu Integrácia WLAN a ovládanie pomocou smartfónu s mobilnou aplikáciou Vhodná pre miestnosti do 34 m² / 85 m³ Chladiaci výkon do 2,6 kW (trieda energetickej účinnosti A) Vykurovací výkon do 2,3 kW (trieda energetickej účinnosti A) Energeticky úsporná invertorová technológia pre konštantné teploty v miestnosti bez výkyvov Žiadny prievan v miestnosti vďaka prívodu čerstvého vzduchu zvonku 3 úrovne vetrania Funkcia 24-hodinového časovača IR diaľkové ovládanie No
Predám rychlovarnú kanvicu Rohnson
Predám zachovalú kanvicu Rohnson. 1.7 l
predám teplovzdušnú fritézu Rohnson R-2820
Ahojte, predám takmer nepoužívanú teplovzdušnú fritézu Rohnson R-2820 vo výbornom stave. Komplet balenie s krabicou a dokladom o kúpe.
ROHNSON R-871 Cool Box  ( klimatizácia, ochladzovač vzduchu)
Predám tento Cool box, slúži na zníženie izbovej teploty počas horúčav, izbová klimatizácia, funguje na princípe, že ventilátor rozháňa vzduch cez lamely, ktoré sú chladené vodou, ktorá sa k nim dostáva pomocou čerpadla, čiže funguje + aj ako zvlhčovač vzduchu. Účinnosť chladenia sa dá ešte zvýšiť pridaním dvoch nádobiek s ľadom do špeciálneho boxu vo vrchnej časti, ktoré sú súčasťou balenia, ale kľudne je možné pridať ľad aj do samotnej nádržky na vodu. Ovládanie je na vrchnom paneli a je dotykové obsahuje množstvo nastavení, diaľkový ovládač mi neposlali už pri kúpe nového, preto dávam tak lacno inak plne funkčný, prakticky nepoužitý, len odskúšaný. Príčina predaja je tá, že mám jednoizbový byt a nejak nenachádzam miesto pre túto vec. Môžem poslať aj na dobierku, čiže cena + poštovné potom. ;-)