bazár, predaj, inzercia, predám

Predám výstražný trojuholník

Kategória: Príslušenstvo

Predám výstražný trojuholník
Predám výstražný trojuholník
Podobné inzeráty
Predám výstražný trojuholník
Predám skladací výstražný trojúholník aj s obalom Fiat, a druhý výstražný trojúholník v plastovom púzdre. Komunikujem iba cez mobil.
Výstražný trojuholník
Výstražný trojuholník neoddeliteľná súčasť povinnej výbavy. nepouživaný výstražný trojuholník (od 3€) Je aj zdvihák (od 20€), ťažné oko (10€) i kľuč na kolesá (od 5€) pri dobierke je podmienka úhrada poštovného vopred, dôvodom je nepreberanie zásielok.....akosi sa to stáva národným športom.....kto to neakceptuje tak iba osobný odber - SMS ignorujem!!!
Výstražný trojuholník Bottari - vyrobený v Taliansku.
Výstražný trojuholník patrí k povinnej bezpečnostnej výbave auta. Trojuholník je nový, vôbec nepoužívaný, ešte zabalený. Homologenizovaný pre používanie v EU. Preferujem osobný odber, ale pošlem aj na dobierku (+ 5 Eur poštovné). Pozrite si moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
Výstražný trojuholník Leina-Werk (Škoda Octavia)
Ponúkam zachovalý výstražný trojuholník značky Leina-Werk, ktorý bol v povinnej výbave Škody Octavia (rok výroby 2001).Púzdro je trocha viac opotrebované ale trojuholník je ako nový. V Rožňave možný osobný odber, poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Kontakt emailom, mobil neplatí.
predam vystrazny  trojuholnik  do auta
PREDAM VYSTRAZNY TROJUHOLNIK DO AUTA MAM 3 KUSY CENA 3 EUR
Predám výstražný trojuholník
Predám výstražný trojuholník, cena 9 €, pfussi@