bazár, predaj, inzercia, predám

Predám WC kombi JIKA Lyra

Kategória: Kúpeľne

Predám plne funkčný splachovací WC kombi JIKA Lyra. Doska je žĺtkový motív. WC kombi s hlbokým splachovaním. Zadný odpad. S bočným napúšťaním a s hlbokým splachovaním. Vrátane nádrže s armatúrou Dual Flush, splachovanie na 3 alebo 6 litrov. Iba osobný ober v celku, misa, nádrž a doska.
Predám WC kombi JIKA Lyra
Podobné inzeráty
Zachovalá závesná WC misa JIKA DEEP
Predám zachovalú WC misu značky JIKA Deep vrátane dosky Závesný klozet s hlbokým splachovaním Jika Deep. Má uzavretý splachovací kruh a vyššie umiestnený odpad. Ak hľadáte vhodný klozet s hlbokým splachovaním, čo znamená neustále zavodnený sifón a hladinu v priestore misy, Jika Deep je riešenie práve pre vás. Klozet je vybavený uzavretým splachovacím kruhom. Po obvode má dutinu, ktorú pri spláchnutí vyplní voda. Kruh je uzavretý a z jednotlivých otvorov vyteká pri spláchnutí voda, ktorá perfektne opláchne celú misu, a to vždy 4,5 litra vody. Výhodou závesných WC je absencia WC nádržky, ktorá nezaberá v kúpeľni ďalšie miesto. Predstenový splachovací systém je umiestnený v stene. Údržba okolo klozetu je teda jednoduchšia. Klozet má odpad o 3 centimetre vyššie v porovnaní s bežnými klozetmi, na čo je potrebné prihliadnuť pri montáži. Je najmä pre vyšších ľudí a dôchodcov, ktorí horšie vstávajú. Závesný klozet, hlboké splachovanie rozmery: 510 x 360 mm inštalačná výška 430 mm s uzavretým splachovacím kruhom na splachovanie 4,5 litrami Pozor na výšku osi odpadu, ktorá je v porovnaní s bežnými klozetmi o 3 cm vyššie. Uprednostňujem obder spolu s WC bidetom JIKA Deep (viď. ďalši inzerát)
Umývadlo JIKA LYRA PLUS 650x520 mm
Predám toto umývadlo. Vynikajúci stav! Rozmer: 650x520 mm. Komplet aj s polnohou a úchytmi. Link (treba zadať bez medzier!):
Umývadlo Jika Lyra plus 40x31 cm + batéria
Predám malé nepoškodené umývadlo Jika Lyra plus 40x31x14,5 cm spolu s batériou. Umývadlo je s prepadom a je s otvorom na batériu vľavo. Bez sifónu. Osobný vyzdvihnutie Nová Dubnica. Aktuálne do zmazania.
Jika Lyra Plus so soft close sedátkom + bidet spolu
Jika Lyra Plus so soft close sedátkom + bidet.Ide o výstavný kus z kúpeľňového štúdia. Pôvodná cena 336 €. Cena je bez batérie.
Zavesná wc misa jika lyra
Zavesné wc Jika Lyra s doskou. Vystavená vzorka. Nepoškodená. Iba osobný odber : Stavebniny BenátCentrum, Tehelná 4, Zlaté Moravce. Pôvodná cena 188,- eur cena po zľave 99,- eur
Predáme WC aj so sedadlom JIKA LYRA
Predáme WC aj so sedadlom JIKA LYRA PLUS s pomalým zaklápaním. Cena sedadla 40€, misa 60€, spolu ako komplet 100€. Volajte na: