bazár, predaj, inzercia, predám

Predam Yamaha MW10c USB Mix

Kategória: Zvuková technika

Predam tento USB mix, uz sa nevyraba, na nete sa pohybuje za 200+, pouzivany najma doma a v skusobni ako zvukovka, zoparkrat aj na koncerte, dovod - mam velku zvukovku na ten isty ucel.

Specs:
Počet kanálov: 10
Počet mono vstupov: 2 mic/line (XLR/TRS)
Počet stereo vstupov: 4 (2xTRS + 2xTRS/2xRCA )
Počet mikrofónnych vstupov XLR:4
Výbava mono kanálov: Insert, Gain, HPF@80 Hz, kompresor (kanály 1-2), Pan
Výbava stereo kanálov: Gain, Bal
EQ mono kanálov: 3 pásmový
EQ stereo kanálov: 2 pásmový alebo 3 pásmový
Počet Aux: 1 (1x Post)
Počet Aux Return: 1x stereo (smerovatelné do ST)
Kompresor s optimalizovaným priebehom u prvých 2 mono kanálov
7 segmentový LED merač úrovne na výstupe
Slúchadlový výstup
Konektory výstupov: TRS
Phantomové napájanie: +48 V (spoločné zapínanie pre mono kanály)
USB: In/Out
Šasi: plastové
Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20 kHz (+1/-3 dBu)
THD: menšie ako 0,1%
Šum a Brum: 128 dBu
Presluch medzi kanálmi: -70 dB
Rozmery: 256x52x302 mm
Celková hmotnosť:1,6 kg
Predam Yamaha MW10c USB Mix
Podobné inzeráty
Yamaha GA 32/12 Studio - monitor - mixazny pult ✅ ⬇️ ✅
Predám zánovný mixažny pult. Yamaha GA32/12 poskytuje 28 mono a 2 stereo vstupné moduly. Výstupné kanály obsahujú stereo výstupy, 10 mix výstupov a dva maticové výstupy a podporujú širokú škálu aplikácií, od SR (spevnenie zvuku) až po akustiku zariadenia. Každý monofónny vstupný kanál ponúka 26 dB pad, HPF, fázový prepínač, 4-pásmový EQ (HI-MID a LOMID frekvencie sú variabilné) a 100 mm dlhý stlmovač s plným zdvihom. Fantómové napájanie je tiež možné zapnúť a vypnúť pre každú skupinu štyroch vstupov. • Štandardne sú k dispozícii štyri stereo výstupy AUX a TAPE IN. • Hlavná časť konzoly je umiestnená v strednej časti jednotky, čo uľahčuje obsluhu. • Hlavná sekcia poskytuje výstupné kanály pre MIX zbernice 1–10, s EQ a 100 mm dlhými fadermi. • Každý vstupný kanál a štyri stereo AUX výstupy obsahujú prepínač PFL ​​a stereo zbernicu, zbernice MIX 1–10 a Matrix 1–2 majú prepínač AFL, ktorý vám umožňuje rýchlo monitorovať vstupné/výstupné zdroje. • Použitie funkcie GA Diversity vám umožňuje individuálne nastaviť MIX zbernice 1–4 do Variabilného režimu alebo Fixného režimu. V režime Variable môžete zmeniť úroveň signálov vysielaných zo vstupu kanály. Toto smerovanie je možné použiť ako konvenčnú zbernicu AUX. V režime Fix je úroveň signálov vysielaných zo vstupných kanálov pevná. Toto smerovanie je možné použiť ako konvenčnú skupinovú zbernicu. Týmto spôsobom môžete nakonfigurovať zbernicu pre konkrétny účel. • Konzola má dve nezávislé matice. Môžete kombinovať MIX zbernice 1–4 a stereo zbernicu jednotlivo na úrovniach, ktoré si želáte, a vydávať ich z konektorov MATRIX OUT 1–2. Toto smerovanie je možné použiť ako mix pre foldback alebo pre jednotlivé reproduktory a zosilňovače. • INSERT I/O konektory sú k dispozícii pre všetky mono vstupné kanály, stereo zbernicu a zbernice MIX 1–4. V prípade potreby môžete vložiť externý efektový procesor. • Signály Talkback je možné posielať do ktorejkoľvek zo zberníc MIX 1–4, zberníc MIX 5–10 a stereo zbernice. • Výstup CR monitora vám umožňuje vybrať PFL/AFL alebo TAPE IN ako zdroj monitorovania. • Robustná povrchová úprava a robustný dizajn konzoly zaisťujú jej odolnosť aj v náročných podmienkach a drsnom používaní na mieste. Inzerat platny do zmazania.
Párty mix kontroler
Originálny Party Mix sa rýchlo stal jedným z najpredávanejších DJ kontrolerov všetkých čias. Party Mix II posúva toto zariadenie na ďalšiu úroveň a do mixu je pridaných ešte viac profi funkcií! Jednoducho pripojte svoj laptop alebo mobilné zariadenie a začnite mixovať svoj dokonalý zoznam skladieb pre párty. Party Mix II DJ pracuje so softvérom Serato Lite DJ a umožňuje vám prístup k streamovacím službám ako TIDAL, Beatport LINK, Beatsource LINK a SoundCloud GO. Streamovací DJ kontroler znamená, že najhorúcejšie skladby sú k dispozícii na dosah ruky, aby ste si mohli vytvoriť svoj vlastný zoznam skladieb pre párty. Ak si na večierok chcete radšej vziať telefón alebo tablet, je Party Mix II kompatibilný aj s populárnymi mobilnými DJ aplikáciami ako djay PRO AI od Algorriddim. Party Mix II je vybavený tromi viacfarebnými LED diódami so špeciálnymi šošovkami so širokým pokrytím pre svetelnú šou plnú rytmu synchronizovanú s rytmami prehrávaných skladieb. Prepínač na bočnej strane kontrolera vám umožňuje zapnúť a vypnúť svetelnú šou, kedykoľvek sa vám páči. Party Mix II má dostatok pokrokových funkcií na zvládnutie prakticky akejkoľvek párty. 1/8-palcový hlavný zvukový výstup umožňuje pripojiť externé reproduktory, ktoré oživia vašu hudbu, a pritom stále monitorovať mix pomocou 1/8 palcového výstupu pre slúchadlá. Štyri výkonové pady na každej strane umožňujú rýchly prístup k cue bodom, slučkám, efektom alebo samplom. Okrem tlačidiel Play a Cue na každom decku umožňujú tlačidlá Sync automatické zladenie tempa dvoch stôp pre perfektne zarovnané mixy. Špeciálne otočné gombíky filtra na každom decku pomáhajú pridať do vašich mixov profesionálny zvuk. Softvérovo nastaviteľný crossfader umožňuje ostré rezy na skreče alebo dlhé a plynulé prechody pre mixy.
TerraTec Producer Phase 26 USB zvuková USB karta
TerraTec Producer Phase 26 USB Karta Phase 26 USB poskytuje univerzálne externé rozhranie pre mobilné nahrávanie s rozlíšením 24 bit/96 kHz. Vo výbave má jeden 6,3 mm jackový vstup pre dynamický mikrofón. Preamp je bez možnosti aktivácie fantómového zdroja, zato však s regulovateľným vstupom v rozmedzí 9 mV až 500 mV a jednou ledkou na signalizáciu prebuzení. 36 mW na výstupe a vlastný potenciometer hlasitosti má i susediaci slúchadlový stereo-jack 6,3 mm. V ľavej časti predného panela sú tri páry stereo konektorov (cinch) - linkový vstup a výstup a samostatný gramofónový vstup. Integrovaný TerraTec Phono predzosilňovač zodpovedá štandardnej ekvalizácii pre gramofóny RIAA a slúži pre vstup pasívneho signálu z gramofónu vybaveného prenoskou typu MM. Phono predzosilňovač má podobné charakteristiky ako známy samostatný TerraTec PhonoPreAmp Studio USB. Na prednej doske sa ďalej nachádzajú optický a koaxiálny digitálny S/PDIF port so samostatným vstupom a výstupom pre obidve cesty. Všetky cinchové vstupy aj výstupy (digitálne i audio) sú pozlátené. Kvalitné digitálne prevodníky pri 24 bit/96 kHz D/A konverzii disponujú dynamickým rozmedzím až 106 dB. Jednotlivé vstupy možno zvoliť prepínačom v pravej časti čelného panela. Aktívny vstup je signalizovaný zelenou ledkou. 24 bit, 96kHz konverzia je možná iba jedným smerom, pokiaľ užívateľ zvolí súčasne vstup i výstup, má možnosť voľby medzi 24/48, resp. 16/48. Na zadnom paneli sa nachádza šesť výstupov pre 5.1 priestorový zvuk, MIDI rozhranie Out/In, konektor pre USB kábel a sieťový zdroj. Karta môže fungovať s, alebo bez vlastného adaptéru (9 V DC, max 500 mA), ten však nie je súčasťou výbavy a pokiaľ chce majiteľ šetriť batériu svojho laptopu, prípadne ak USB rozhranie na jeho počítači neposkytuje štandardné napätie, musí si zdroj dokúpiť zvlášť. USB kábel k počítaču možno voľne pripájať alebo odpájať aj počas prevádzky. Praktická je tiež jeho dĺžka 180 cm. Zariadenie má obnoviteľný firmware. Priložené CD obsahuje softvérový ovládací panel, ASIO 2.0 podporu pre Windows a Mac OS 9 (OS 9 bez MIDI) ako aj Core Audio/MIDI podporu pre Mac OS X. Dobierka 6,5€ Plati do zmazania inzeratu Info:
Reproduktory YAMAHA AX
Predám pasívnu zostavu Yamaha AX v plne funkčnom stave. Yamaha AX 10 • pasivní reprobox • 250/500W (RMS/PEAK) • LF: 10" • HF: 1" • impedance: 8 Ohm • citlivost: 99dB/W/m • frekvenční rozsah: 65-20000 Hz • vyzáření: 60°H / 40°V • konektory: Speakon/ 1/4" Jack In/Out • rozměry: 385x538x297mm • hmotnost: 12,5 Kg YAMAHA AX 15-W • pasivní subwoofer • výkon: 250/500/1000 W (RMS/PROGRAM/PEAK) • reproduktory: 1x 15" • impedance: 8 • frekvenční rozsah: 50 Hz - 200 Hz • citlivost (1W/1m): 97 dB • bassreflex • konektory: 2x Neutrik® Speakon, 2x TRS • povrch: koberec • rozměry: 485 x 618 x 505mm • hmotnost: 26,5 kg Pri kúpe celej zostavy YAMAHA EMX 512SC mixážny pult so vstavaným zosilňovačom za 150.-€ + kabeláž zdarma.
pioneer xdj aero
DJING S WIFI PRENOSOM SKLADIEB. Pioneer XDJ-AERO je DJ systém "all-in-one" - kombinácia prehrávača a mixu s podstatnou výhodou: DJ si vystačí iba s týmto prístrojom a má k dispozícii všetky funkcie, ktoré potrebuje. Mix je vybavený portami pre pripojenie externého hardvéru, ako je napríklad niektorý prístroj z radu CDJ Pioneer alebo gramofón, ale Pioneer XDJ-AERO možno tiež použiť ako samostatný 2-kanálový mixážny pult. PRIPOJTE AŽ 4 WI-FI ZDROJE SÚČASNE Vďaka podpore Wi-Fi, softvéru rekordbox a novej mobilnej aplikácie od spoločnosti Pioneer Dj získate s XDJ-AERO bezdrôtový prístup ku stopám a hudbe, uloženej na vašom mobilnom zariadení. Užite si bezdrôtový prenos hudby zo smartphonu, tabletu, notebooku a PC. PODPORA MIDI / HID XDJ-AERO môžete použiť ako kontroler. Stačí pripojiť USB flash disk, kam ste si uložili svoju hudbu, alebo pripojiť ďalšie decky cez vstupy LINE / PHONO. BEAT SYNC, AUTO MIX Stlačte tlačidlo Sync pre synchronizáciu hudby alebo spustite režim Automix: XDJ-AERO je pripravený prehrávať mix skladieb automaticky, napríklad využitím rekordbox playlistov. EFEKTY S JEDNODUCHÝM OVLÁDANÍM Jogy a ovládače efektov s celou radou režimov umožňujú vytvárať skvelé mixy vďaka ľahkému prístupu k integrovanej knižnici s efektmi alebo k vašim vlastným hudobným zdrojom. PRIAMY ZÁZNAM NA USB DJ mixy je možné zaznamenávať priamo na USB. Zaznamenané DJ mixy sú uložené vo formáte WAV. VYSOKO KVALITNÝ ZVUK Z VYSOKO KVALITNÉHO HARDVÉRU Bloky prehrávača a spracovanie mixu sa zlúčili do jedného čipu so schopnosťou plne digitálneho spracovania. Tým je možné skreslenie znížené na minimum a zvuk z XDJ-AERO je absolútne bezchybný a bass basic beaty presné.
Predam 5x pouzity mix: STUDIOLIVE AR8 USB Presonus 24/96
Predam mix / studio kartu: STUDIOLIVE AR8 USB Presonus 24/96. Mix bol pouzity asi 5x v malom domacom studiu. 100% funkcny ako uplne novy kus. Ziadne znamky pouzivania