bazár, predaj, inzercia, predám

Predám za symbolickú cenu zachod, umyvadlo, vanu

Kategória: Kúpeľne

Predám ihneď za symbolickú cenu funkcny záchod,vanu,umývadlo.
Cenu ponúknite
Predám za symbolickú cenu zachod, umyvadlo, vanu
Podobné inzeráty
Panel čelný ľavý 180L, panel bočný 80
Predám bočný panel. neskoro som otvoril a potom som zbadal že napasuje. Nedalo sa poslat naspät. nové, nepoužité!!! Polysan Couvert - Panel bočný 80, 80 cmx52 cm, biela Popis: Obkladové panely COUVERT sú vhodné pre všetky obdĺžnikové vane. Hladký povrch a moderný vzhľad tvorí s vaňami Polysan kompaktný celok. K dispozícii je ako čelné, tak i rohové (bočné) prevedení. Panel nájde použitie všade tam, kde nie je možné vaňu klasicky podmurovať alebo je potreba ľahký prístup pod vaňu (hydromasážny systém, batéria inštalovaná na okraji vane a pod.). Možno ho inštalovať iba na vaňu s nosnou konštrukciou. Určené pre plytšia vane - do hĺbky do 40 cm. Polysan Couvert - Panel čelný ľavý 180 L, 180 cmx52 cm, biela Popis: COUVERT - čelný obkladový panel v ľavom prevedení v kombinácii s bočným panelom COUVERT je vhodný pre obdĺžnikové plytšia vane Polysan inštalované do rohu. Hladký povrch a moderný vzhľad tvorí s vaňami Polysan kompaktný celok. Použitie nájde všade tam, kde nie je možné vaňu klasicky podmurovať alebo je potreba ľahký prístup pod vaňu (hydromasážny systém, batéria inštalovaná na okraji vane a pod.) Panel je možné inštalovať len na vaňu s nosnou konštrukciou. Určené pre plytšia vane - do hĺbky do 40 cm. Vhodný typ vane nájdete v príslušenstve.
Predam novu vaňu, umyvadlo, sprchovu vaňu
Predávam nepouživanú novú vaňu(167x80)100€, umývadlo(75.5x46)50€, sprchovú vaňu(90x90)50€ značka TGB plast nevhodná velikosť
2x umyvadlo, 2 záchod
Dobrý deň, Predám : 2x záchod 2x umyvadlo Boli používané necelý rok. Sú ako nové. Dôvod predaja boli v priestoroch pohostinstva. Ktoré sa dlhé roky nepoužívali. Cena 50€ za všetko ako vidíte na fotke. Veľké umyvadlo rozmer 60cm x 50cm Malé umyvadlo rozmer 40cm x 27cm Inzerát aktuálny do zmazania. Ďakujem.
Záchod, umývadlo, vaňa
Predám záchod, umývadlo a vaňu.
Oválne umyvadlo
Úplne nové nerozbalene v krabici pôvodná cena 100 e Osobný odber Košice sever REA - Umývadlo na dosku Pamela 53x33 - zlatá/biela Dizajnové umývadlo vyrobené zo sanitárnej keramiky v zlatej farbe dodá vašej kúpeľni na originalite a zároveň zaistí luxusný vzhľad. Umývadlo je odolné proti poškodeniu a veľmi ľahko sa udržuje v čistote. Batéria, zátka ani sifón nie je súčasťou. Umývadlo na dosku Umývadlo je základným a nepostrádateľným prvkom každej kúpeľne. Musí plniť mnoho funkcií, preto musí byť, praktické a odolné. Umývadlá z našej ponuky tieto požiadavky plnia a zároveň sú krásne. Umývadlo na dosku ide ruka v ruke s poslednými najhorúcejšími trendmi kúpeľňového dizajnu. Je vyrobené zo sanitárnej keramiky, ktorá je odolná a ľahko sa udržuje.
Predám keramické umývadlo do kúpeľne 90cm aj s podstavcom
Predám na mieru robený podstavec z roxoru a masívneho dreva spolu s veľkým umývadlom. Podstavec má výšku 94cm, na ňom je umývadlo. Je to výrazne vyššie, ako sa bežne umiestňujú umývadlá v kúpeľni. Nachádzalo sa v novostavbe, ktorú som kupoval. Pri demontáži praskla časť na umývadle, keďže bolo nalepené na 4 bodoch na silikóne ale dá sa to zalepiť a následne pretrieť bielym silikónom. Nebude to vidieť. Umývadlo je značky sIdeal Standart, rozmer umývadla 90x41x5cm. Cena za komplet je 350 eur. Cena je pevná. Samostatné umývadlo je za 220 eur. V súčasnosti len nové umývadlo v menšom rozmere stojí cca 600 eur. Rozmery podstavca: roxor š 101 / h 51,5 doska š 100 / h 50 výška políc 28 Možný iba osobný odber v Hurbanovej Vsi (okres Senec)