bazár, predaj, inzercia, predám

Predám záhradku v Holíči

Kategória: Záhrady

Predám záhradku v Holíči konkrétna na foto už je predaná, foto ilustračné
Predám záhradku v Holíči
Podobné inzeráty
Predám záhradku,pozemok
Predám záhradku,ktorá je tu v blízkom okolí nadpriemerná čiže má vetšie viužitie z rozlohov 1992m2,obdĺžnikovým tvarom cca 30x70 metrov a ktorá sa na jednom konci zužuje asi cca na 20metrov v obci Gbelce na peknom,kludnom mieste,blízko rozhliadne a známich paríżskych močiarov a neďaleko Štúrovského kúpaliska vadaš na okraji dediny,blízko centra ktorá je na konci ulice na rohu a ku ktorej sa dá dostať z jednej strany z asfaltovej cesty a z druhej z polnej cesty kde si môžete lubovolne urobyť vstup ako sa Vám hodí.Na pozemku-záhradky sa nachádza aj zopár mladých ovocných stromkov,vždy udržiavaná a oraná pravidelne veľkým pluhom,sadená pravidelne zeleninka no vlani zasadená dočastne ďatelinka kvôli málo času na ňu.Dôvod predaja je že mám na záhradku bohužiaľ málo času i kvôli zamestnaniu i z rodinných dôvodov kvôli ktorím predávam túto vetšiu záhradku z peknov čiernov zeminov.Volať iba len pri vážnom záujme každý den po práci po 17-00 hod. ak sa dá,som veľa v práci,mob.signál nemám všade,aj na výkendy robievam a keď nezdvíham a vidím že ste volali zavolám neskôr späť.Na sms-ky nereagujem,na splátky či pôžičku nepredávam,nie som a ani nechcem predávať záhradku cez realitku lebo u nich by bola cena ešte odosť vižšia a ja chcem predať záhradku niekomu takému,kto sa jej bude ozaj tešiť ako ja a mať z nej radosť a zato za čím férovejšiu cenu,prepis vibavujem ja tu v Gbelciach cez miestny úrad a som jediný majiteľ ,na záhradke nemám žiadnu ťarchu ani exekúciu!Predaj nesúri!Záhradku predávam za cenu 15300€ v ktorej sú zahrnuté aj všetky výdavky čo sú okolo prepisu. Pri ozaj vážnom záujme sa môžme ešte na cene dohodnúť ,i pomôcť vám ak by trebalo v niečom aj v budúcnosti,a teda kto túži po vidieckom čerstvom vzduchu,či záhradkárčiť či iba investovať do nehnutelnosti,budovu nepotrebuje však stačí doviesť karavan či búdku a na vikendy má aj kde prespať.V minulosti tu bola pitná voda zavedená ,šachta ostala no voda sa vipojila,studňa tu tiež je a elektrina,plin či voda pri pozemku sa tiež nachádza,železnica tu tiež je kto by radšej vlakom dochádzal,tak volajte smelo koho som zaujal,či kto premýšla nad kúpov pozemku,záhrady na mobil : len a len pri vážnom záujme a pravda že tá dohoda o zľave na cene je možná len na mieste pri obhliadke!
Predám záhradku v Holíči
Na predaj záhradka v Holíči cca 370m2, zastavaná plocha a nádvorie. El. prípojka a voda na pozemku. Foto ilustračné..
Slnečný vinohrad so záhradou v Holíči na predaj
Ponúkame Vám na predaj slnečný vinohrad s rozľahlou záhradou v Holíči. Tento pozemok s krásnym výhľadom sa nachádza v tichej záhradkárskej oblasti, blízko lesa v prírode. Pozemok je mierne svahovitý. Na liste vlastníctva je vedený ako orná pôda, vinica a záhrada, nachádza sa tu aj murovaná pivnica s komínom. Na vrchnom podlaží je osadená unimobunka. Pozemok je vhodný na výstavbu záhradnej chatky, oddych, prípadne vinohradníctvo či záhradku. Elektrická prípojka je v dosahu 100 metrov. Je prístupný spevnenou cestou z oboch strán a možno ho rozdeliť na dva pozemky. Mesto Holíč, nachádzajúce sa v tesnej blízkosti, ponúka plnú občiansku vybavenosť, ZŠ, MŠ aj stredné školy. Je tu tiež niekoľko športovísk, futbalové a volejbalové ihriská aj kryté tenisové kurty. Mesto Holíč je turisticky atraktívne aj svojimi historickými objektami-barokovým zámkom, veterným mlynom či pravekými megalitami. V neďalekej Skalici možno navštíviť románsku rotundu sv. Juraja, kalváriu či historické centrum. V blízkosti je rekreačná oblasť Zlatnícka dolina, Baťov kanál či Adamovské jazerá. Na okraji mesta tečie rieka Morava, pozdĺž ktorej vedie Záhorácka cyklomagistrála, z ktorej možno vyraziť aj na južnú Moravu. Bratislava je vzdialená len 80 kilometrov, Trnava 65 kilometrov. V tesnej blízkosti mesta Holíč je hraničný priechod do ČR Holíč - Hodonín. Výmera pozemku: 950 m2 Elektrická prípojka: v dosahu Vodovodná prípojka: nie je Kanalizačná prípojka: nie je Plynová prípojka: nie je Prístupová cesta: spevnená Sklon pozemku: mierne svahovitý Pripravenosť k výstavbe: povolenie neriešené Druh pozemku: Záhrady Umiestnenie: extravilán
Predaj - záhrada - Zlaté Moravce - NOVINKA
! IBA U NÁS ! Ešte stále hľadáte záhradku na relax blízko mesta Zlaté Moravce dostupnú autom aj peši vo výbornom stave so záhradou plnou ovocia ? Nech sa páči. Ponúkame Vám na predaj záhradku v záhradníckej oblasti v meste Zlaté Moravce celoročne dostupnú smer Hosťovce s rozmerom pozemku – 390m2 (cca 65m x 6m) Pozemok je mierne svahovitý, kompletne oplotený, prístupová spevnená cesta vedie pri záhradku z dvoch strán. Na pozemku je jednoduchý altánok a 1000L nádrž na zber dažďovej vody na zalievanie. Záhrada je vysadená ovocnými stromami, kríkmi a viničom. Možnosť vystavať záhradnú chatku. Druhy vysadených stromov, kríkov a viniča: Jabloň: Piňova, Spartan, Golden delícius, Prima, Lusi, Fuji, Fuji B. Shogun, Gala, Gala Mitchgla, Rubín, Gloster, Florina, Hrušky: Abate Fetel, Clappova, Lucasova, Williams, Ázijská hruška, Slivky: Top End, Čačanská Lapotica, Čačanská ranná, Jojo, Top Taste, Prezident, Ringlota zelená, Ringlota Altánová Broskyne: Red Haven, Crash Haven, Nektárinky: Big Top, Star Red Gold, Venus, Broskyňa: Viničná a Kanadská Čerešne: 2x Kordia, 2x Halka Čučoriedky: 3x Kamčatské, 2x Kanadské Egreš: 3x Pax Vinič: Hrozno stolové, Chardonnay, Devín, Othelo, Panonia, Bulgar, Elma, Talém, Ester, a iné... Výhody: slnečný pozemok, pekný výhľad, tiché prostredie,.. . A ak by Vám predsa len dačo chýbalo, 5min autom je najbližší obchod v meste... Kontakt: Mgr. Ján Nehéz MORAVECKÁ Realitná a Finančná Kancelária Župná 15, Zlaté Moravce Pobočka - REALITY SLAMKA & Partners s.r.o.
Vinohrad so záhradou v Holíči
D&T Reality s.r.o. Vám predstavuje tento nádherný v slnku ponorený vinohrad s výmerou 953 m2, ktorý Vám ponúka až 250 hláv kvalitných odrôd hrozna, ( Veltlýn, Modrý portugal …). Pozemok pokračuje ďalej ako záhrada Tento pozemok s krásnym výhľadom sa nachádza v Holíči, tichej záhradkárskej oblasti, blízko lesa. Pozemok je mierne svahovitý, čo uľahčuje zalievanie z objemnej nádrže. Súčasťou pozemku je murovaná pivnica s komínom. Na vrchnom podlaží je osadená unimobunka. Tento pozemok je ako stvorený na výstavbu záhradnej chatky pre Váš oddych. Elektrická prípojka je v dosahu pozemku cca 100 metrov. Na pozemok je možný prístup spevnenou cestou z oboch strán, teda z vrchu aj zo spodu, čo poskytuje možnosť rozdelenia pozemku na dva menšie a jeden z nich je možné prípadne predať. Lokalita Holíča a blízkej Skalice Vám poskytuje širokú škálu turistických príležitostí, ale aj širokú občiansku vybavenosť. Cena len 27 500,- € Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na e-maile: ID ponuky: 1010. U nás navyše dostanete možnosť získať tú najvýhodnejšiu hypotéku pre Vás, kompletný právny servis, katastrálny servis, znalecké posudky, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane prepisu energií. D&T reality, s.r.o., Potočná 248/14, Skalica. Sme tu pre Vás.
Krásna murovaná chata so záhradou v Holíči
GRAND-REALITY • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Ponúkame na predaj záhradnú murovanú chatku s pozemkom záhradkárskej osade Hrubá lúka za starými pečivárňami v Holíči. Na pozemku o rozlohe 388 m2 sa nachádza murovaná chatka o výmere 23 m2 so sedlovou strechou na ktorej je plechová krytina. Chatka je podpivničená. Vrch zateplený. V chatke je na podlahe lino a na poschodí je drevotriesková podlaha. Steny sú obložené drevom. Je tu aj komín a sporák. Chatka sa dá využiť na rekreáciu alebo na trvalé bývanie. Predáva sa s čiastocným zariadením ako sú sporák, postele a pohovka. Okná sú chránené železnými ochrannými mrežami. Na pozemku záhradky sa nachádza murované suché WC, vŕtaná studňa + čerpadlo, veľmi pekný krb, záhradné sedenie, plechová búda na náradie, kompostová jama. Je tu cca 25 ks rodiacich ovocných stromov a kríkov/marhule,čerešne,višňa,broskyne,hrušky,jablone, egreše,ríbezle,rakytník/ Pozemok je kompletne oplotený z prednej strany je betonový plot a bránka. Od susedov klasický drôtený plot. Chatka je napojená na elektrinu a je tu prípojka na 220 a 380 W Záhradka je krásne vkusne upravená a pozemok slnečný a rovinaty. Nový majiteľ ju môže mať k dispozícii po sezone /cca oktober/ Výhodou je dobrá dostupnosť autom a parkovanie pred záhradkárskou osadou. Informujeme, že certifikát energetickej náročnosti budovy nemá majiteľ k tejto nehnuteľnosti vyhotovený. Cena : 65.000 €+ dohoda V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo. Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. V prípade záujmu sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti. Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 12 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Andrea Horváthová- Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR