bazár, predaj, inzercia, predám

Predam zajace

Kategória: Králiky

Ponukam mlade zajace vhodne na chov..na fotke su samice ..moznost dat naparit...cena podla velkosti od 25 az 30 eu..mam aj samcov..na poslednej foto 3x samce.....
Predam zajace
Podobné inzeráty
TOP Predám králiky zajace vhodné na chov
predám králiky zajace vhodné na chov 6 € ks, bývame v Prešove, zajace majú 5 týždňov, fotené su pred týždňom a pol, oproti fotkám výrazne podrástli. Na fotke je vidieť aj ich matku, máme aj ďalší vrh. Je potrebné si doniesť vlastnú prepravku pre zajace, uprednostňujem kontaktovať prosím od rána do 14:30. Pozri moje ďalšie inzeráty zajac kralik Inzerát je platný do zmazania Registračné číslo chovu: 153286
Predám zajace
Predám mladé zajace vhodné na mäso alebo na ďalší chov. Zajace sú vychované na zelenom. Cena 6 eur/kg. Pri väčšom odbere sa vieme dohodnúť na cene.
Predam zajace
Predám 5-mesačné jatočné zajace vhodné na zabitie alebo další chov.Zajace krmené výlučne jačmeň,pšenica,seno,suche pečivo a domaci odpad so zeleniny.Po dohode viem aj poraziť a spracovať na konzum.Cena za kus je 15eur.
Zajace Nemecky obrovitý strakač
Predám tieto zajace su to nemecke obrovite strakače Majú 4 a pol mesiaca Zajace su zdravé bez choroby Cena je 10€/kus
Predám zajace
Predam zajace francuzsky baran albin. Samce aj samice, 4-6 mesiacne Predam francuzsky baran divoky a divoky strakac. Cena dohodou.
Predám zajace
Predám zajace 6 mesačne