bazár, predaj, inzercia, predám

Predám závlačkové spony na kovovú pásku takzvané koníky

Kategória: Ostatné

Predám závlačkové spony na kovové pásky šírky 9mm, takzvané koníky cena 0,15€/ks
kontaktovať na autocentralbazos@ alebo Maroš
Predám závlačkové spony na kovovú pásku takzvané koníky
Podobné inzeráty
Viazacie spony do páskovačov 26mm (380Ks)
Kvalitné sťahovacie spony do páskovačky, oceľové, drôtené o šírke 26 mm, vhodné pre 25mm pásku. Spolu cca 380ks, 20€ za všetko, hmotnosť balenia cca 11kg, možnosť poslať aj poštou prípadne osobný odber v KE + okolí.
Okrasne spony na topanky
Predam ozdobne spony na topanky na svadbu, ples alebo na ine prilezitosti. Jednoducho sa nacvaknu na topanku . Osobny odber PO, VT, alebo poslem aj dobierkou. Cena 16€ za par t.j. dva kusy Spony podla obrazku v inzerate
Spony + bižutérne prívesky
Predám spony + bižutérne prívesky zo zatvorenej textilnej galantérie. Spony a prívesky sa nepredávajú jednotlivo, cena 3€ je stanovená na všetky spolu. Na dobierku po zlej skúsenosti neposielam, možný osobný odber BA (Petrzalka), alebo zaslaním poštou s úhradou vopred.
Knižka - Koníky - Zvieratká z dvora
Predám knižku Koníky - Zvieratká z dvora. Bez vážnejšieho poškodenia. Viď foto (na prvej strane rozlepená - dá sa zlepiť). Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam aj poštou. K cene je potrebné pripočítať poštovné. Neposielam na dobierku.
Predám 3D latexovú pásku na oči
Predam 3D dvojfarebnú latexovu mäkkú pásku na oči z jednej strany je cierna latexová a z druhej strany je tmavá metalická červená latexová (i keď na foto vyzerá byť svetlá) Pásik okolo hlavy je strieborný metalický latex - neleštené, neolejované, iba púdrované. po naolejovaní bude krásne výrazná lesklá. V prípade záujmu vyrobím aj viac.
Predám lepiacu pásku
Predam kvalitnu papierovu/maliarsku/maskovaciu lepiacu pasku zltej farby, sirka je 5cm Cena pasky 1.20€ Posielam na dobierku 1. triedou !!! Piste na mail !!! Tel. c. vymyslene !!!