bazár, predaj, inzercia, predám

Predám zberateľskú bábiku z kolekcie "Victoria Elegance"

Kategória: Zberateľstvo

Predám zberateľskú bábiku "Julia" 55cm, z kolekcie "Victoria Elegance". Limitovaná edícia. Skutočná ručná práca. Vysoká kvalita spracovania. Vyrobená z najkvalitnejšieho čínskeho porcelánu. Obsahuje certifikát pravosti. Bez poškodenia.
Predám zberateľskú bábiku z kolekcie "Victoria Elegance"
Podobné inzeráty
Zberatelska bábika birthday wishes
Predám nádhernú zberateľsku bábiku s podstavcom z kolekcie Birthday wishes, top stav, nová, iba vystavena vo vitrinke. Bábika je už nezohnatelna, vhodné pre zberateľa. Viac foto pošlem v správe/email. Cena plus poštovné
Predám porcelánovú bábiku 1 + 1
Predám 40 cm vysokú porcelánovú bábiku, podľa krabice vyrobenú na Cypre. Spolu s uvedenou bábikou dostanete menšiu bábiku s brošňou len za 1€. Vyvolávacia cena 50€ + 1€
Retro šaty pre dievčatko/resp. veľkú retro bábiku
Predam retro detské šatôčky (cca na 3 roky).. ak by niekomu obohatili Retro zbierku (majú cca 45+ rokov)... Dĺžka šatočiek 47 cm (22 cm po pás).. obvod pása 56 cm. Výrobca MAKYTA. Cena 5 €. Čiapočka retro pre retro bábiku- babätko - 2€ Šaty retro pre bábiku (na chrbatiku poškodene) - 1 € Kontaktujte ma prosim iba e-mailom cez nižšie uvedený formulár. Ďakujem.
Predám zberatelsku farmu
Predám zberatelsku farmu .Mam k nej všetky knižku a každé jedno zviera,ktoré k zbierke patrí. Keď som ju kupoval jeden diel stal 15 € .Ja ich dám za menej. Kontaktujte číslo .
Predam zberatelsku proof medajlu BREMEN Deutchland
Predam zberatelsku proof medajlu BREMEN Deutchland. Priemer 40 mm. Kliknutim na moje meno možete pozriet aj moje dalšie inzercie, dakujem.
Na predaj zberatelska babika Integrity toys Lilith Blair
Predam novu kompletnu zberatelsku babiku vyrobcu Integrity toys z rady NuFace Lilith Blair The nu classic rok 2021. Je bez vrchnej krabice original pripevnena v spodnej casti krabice. K cene bude pripocitane dorucenie. Platbu mozem rozdelit na 2 splatky. Pozrite aj ostatne moje inzeraty.