bazár, predaj, inzercia, predám

Predám zberatelsku farmu

Kategória: Zberateľstvo

Predám zberatelsku farmu .Mam k nej všetky knižku a každé jedno zviera,ktoré k zbierke patrí. Keď som ju kupoval jeden diel stal 15 € .Ja ich dám za menej. Kontaktujte číslo .
Predám zberatelsku farmu
Podobné inzeráty
Predám zberateľskú bábiku z kolekcie "Victoria Elegance"
Predám zberateľskú bábiku "Julia" 55cm, z kolekcie "Victoria Elegance". Limitovaná edícia. Skutočná ručná práca. Vysoká kvalita spracovania. Vyrobená z najkvalitnejšieho čínskeho porcelánu. Obsahuje certifikát pravosti. Bez poškodenia.
Predam zberatelsku proof medajlu BREMEN Deutchland
Predam zberatelsku proof medajlu BREMEN Deutchland. Priemer 40 mm. Kliknutim na moje meno možete pozriet aj moje dalšie inzercie, dakujem.
Retro farma
Predám retro farmu.Osobne,poštou+poštovné
Predám figúrku ENTERBAY HD MASTERPIECE - The Joker
Predám limitovanú zberatelskú figúrku THE JOKER(ENTERBAY HD MASTERPIECE 1006 BATMAN THE DARK KNIGHT-JOKER) z filmu BATMAN THE DARK KNIGHT od firmy ENTERBAY.Perfektne spracovaná podoba herca Heatha Ledgera ako z filmu s množstvom doplnkov vyrobených z kovu.Jedná sa o velkosť 1/4 čo je priblížne 50 cm.V príslušenstve so zbraňami,kartami,nožom je aj podstavec s menom postavy.Všetky doplnky do detailu zhodné z reálnou postavou z filmu.Figúrka má viac ako 20 bodov artikulácie tj.reálna pohyblivosť...dá sa polohovať tak ako každému vyhovuje...Figúrka je uložená v molitánovej pene a polystyrenovej krabici aby sa pri preprave nepoškodila.Cena je 599€ alebo dohodou...+ pošta. Ak sú nejaké otázky prosím pošlite e-mail alebo sms... Sideshow,Hot Toys,Enterbay,Blitzway,Damtoys,ThreeZero. Video:
Predám dvojeurovu mincu
Predám dvojeurovu mincu z roku 2002eire je to zberateľskú kusok
Predám slimačiu ulitu
Dobrý deň, predám túto zberateľskú ulitu 5€