bazár, predaj, inzercia, predám

Predam zbrane a optiky

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam zbrane a optiky, ktore uz dlhsiu dobu stoja v trezore a nevyuzivam ich.
-Čz70,
-brokovnica maverick 88 (mossberg),
-beretta px4 storm 45auto,
-husqvarna 8x57 js,
-cz75b 9mm,
-walther p1 9mm,
-drulov75 22lr,
-Haenel Suhl 150 22lr,
-zkm456 22lr,
-toz-tula toz-12 22lr
Puskohlad;
-leupold 4.5-14x50mm vx-iii long range +
-leupold 3.5-10x50mm vx-iii •
-meopta 6x42 T
-meopta 4x32 T
-termovizia flir, PREDANE.
Ceny dohodou.
Ak mam vypnuty mobil zavolam po 18 00h.
Predam zbrane a optiky
Podobné inzeráty
Trezor na zbrane Rottner
Skladom na predajni rôzne druhy trezorov, možnosť poslať aj na dobierku. - Rottner Gun 5 skriňa na zbrane zelená - Rottner Gun 5 EL skriňa na zbrane zelená - Rottner Yukon 5 S1, Min 15RU skriňa na zbrane svetlosivá - Rottner Yukon 8 S1, min 15RU skriňa na zbrane svetlosivá - Rottner Yukon 40 S1, min 15RU skriňa na zbrane svetlosivá - Rottner Winchester 10 trezorová skriňa pre dlhé zbrane antracit - Rottner GunBox box na uloženie zbrane a streliva zelený - Rottner Jupiter 4 nábytkový sejf antracit všetky ďalšie informácie a podrobnosti nájdete na stránke: možnosť objednať akýkoľvek iný trezor ceny od 165€ aktuálne v akcii Yukon 8 S1 s 15% zľavou pôvodná cena 620€, teraz 520€ winchester 10 pôvodná cena 1455€ terau 1290€ Hunters s.r.o. Komenského 1061 06601 Humenné
CZ 550 EXCLUSIVE EBONY EDITION 30-06 sprg.
Dávam do povedomia plánovaný predaj guľovnice CZ 550 Exclusive Ebony Edition + puškohľad Zeiss Diatal D 4x32, z dôvodu kúpy novej guľovnice. Plánovaný predaj od augusta 2023, v prípade seriózneho záujmu viem rezervovať zbraň. Guľovnica je vybavená kompaktným spúšťovým mechanizmom s francúzskym napínačikom. Spúšť má možnosť regulácie odporu a dĺžku chodu. Napínáčik možno jednoduchým spôsobom vymontovať bez vplyvu na nastavenie spúšťového mechanizmu pre priame spustenie. Guľovnica CZ 550 je vybavené dvojpolohovou poistkou odisťovanou v smere streľby.Guľovnica je bez mieridiel, pripravená pre montáž zameriavacích ďalekohľadov. Guľovnica CZ 550 má puzdro záveru s klasickým hranatým mostíkom s rybinou pre pripevnenie optiky o šírke 19 mm, vyfrézovanou priamo do puzdra záveru. Systém je v prevedení vo vysokom lesku. Povrch hlavne skrutkovitého tvaru získaný kovaním za studena zaručuje vysokú presnosť a dlhú životnosť zbrane. Pažba a pištoľová rukoväť z výberového orecha je zakončená ebenovým drevom. • Jednoduchá montáž zameriavacieho ďalekohľadu • Ľahko ovládateľné a dobre prístupné ovládače • Kompletne nastaviteľný spúšťový mechanizmus (s napínačikom alebo bez napínáčika) • Signalizácia napnutia bicieho mechanizmu • Jednoduchá demontáž pre čistenie a bežnú údržbu • Dlhý zúbkovaný vyťahovač štýlu Mauser • Hranatý mostík púzdra záveru • Kovaná hlaveň • Vysoká presnosť, spoľahlivosť a životnosť Kaliber: 30-06 sprg. Kapacita zásobníka: 5 Podávacie zariadenie: schránka Pažba: orechová Funkcia spúšťového mechanizmu: jednospúšť s napínáčikom Mieridlá: bez mieridiel Lícnica: áno Celková dĺžka: 1025 mm Dĺžka hlavne: 600 mm Výška zbrane: 190 mm Šírka zbrane: 54 mm Hmotnosť: 3,3 kg Hlaveň: kovaná za studena Z guľovnice bolo vystrelené max. 400 nábojov výhradne od výrobcu RWS. Guľovnicu predávam spolu so 60 ks nábojov RWS HIT Green 10,7g/165gr (3 balenia, nové, neotvorené), súčasťou zbrane je puškohľad Zeiss Diatal D 4x32 Súčasťou pažby na guľovnici sú oceľové pútka na remeň od nemeckého výrobcu RECKNAGEL, je možné pripevniť bipod na tento typ pútiek. Zbraň predávam s remeňom na zbraň Artipel BR07/P/2 s vodeodolnou úpravou a efektom teľaciny s nekĺzavou úpravou s neoprénom, nastaviteľnosť dĺžky až 115 cm. Ručne prišité pútka s prackou + 2x rýchloupínacie oceľové pútka na remeň (RECKNAGEL) Na závere je guma od Nordik Bold Knob • Precízna švédska kvalita • Špeciálne určená pre záver zbrane • Z extra odolného materiálu • Určená na rýchle prebíjanie Potrebný zbrojný preukaz, pre kategóriu D alebo E, prepis zbrane na OR PZ Brezno.
2x PCP VZDUCHOVKA HUBEN K1 5,5MM
Mám k prodeji své 2 vzduchovky Huben K1 v ráži 5,5mm. Jde o varianty 2019-2020 (obě zbraně mají hlavně Lothar Walther). Obě zbraně kompletní, střelbyschopné a ve velmi dobrém stavu. Celková pořizovací cena byla přes 85 tisíc. U jedné (s rychloplněním Altaros) se při nížším tlaku (pod 100bar) stávalo, že se zasekl bicí mechanismus a vysyčel vzduch přes hlaveň, ale po dotlakování zase OK. U druhé drobná netěsnost u ventilu, ujde cca 20-30 bar za hodinu, nejspíše bude stačit přetěsnit. Jde o malé problémy, který si zručný vzduchovkář určitě vyřeší, ale já se do toho už nechtěl vrtat, zmiňuji tedy problémy rovnou v inzerátu, ať nikdo nekupuje zajíce v pytli. Zbraně je tedy nutné si doladit. Na jedné zbrani (jak již zmíněno výše) přidáno i rychloplnění Altaros, aby bylo možné sledovat tlak v kartuši. Důvod prodeje - pracovní vytížení, na střelbu už nemám čas a Hubeny ležely víc jak rok v krabici, tak jsem zkontroloval jak na tom jsou a prodávám je. .. V ceně 2 zbraně, 2 plnící piny a náhradní díly včetně původní zátky kartuše viz fotky. Máme také i nějaké o-kroužky, vypisovat je nebudu, viz foto. Prakticky všechny se pak dají dokoupit např. v Guferu. Rozpis celé sady můžu poslat, ale dá se to najít na internetu. V případě zájmu mám na obě zbraně i optiky Lynx 6-24x50 v zánovním stavu. Možno zaslat na dobírku při zaplacení zálohy nebo osobní odběr. Při rychlém a normálním jednání možná sleva.
Sig Sauer P320 XFIVE LEGION 9x19
Dobrý deň. Predám pištoľ SigSauer P320 X-five Legion v kalibri 9x19 Dĺžka hlavne: 5" / 127mm Váha: 43.5 oz / 1,23kg Kapacita 17+1 Zásobníky: 3ks Legion (použitelné vo všetkých P320) Systém: Striker Telo zbrane (grip modul): TXG, X-five grip napustený Tungstenom pre vyššiu váhu a lepšie správanie zbrane pri streľbe. S perfektnou protišmykovou textúrou (podľa výrobcu tento grip znižuje spätný ráz o 50%) Záver má prípravu na montáž optiky / kolimátora V prípade záujmu pridám "platničku" na montáž Trijicon SRO Pištoľ mimoriadne vhodná pre športové strelecké disciplíny predovšetkým: IPSC divízia Production / Production Optics (po demontáži rozšírenia šachty - 1x inbusový šŕob) pre IDPA (tiež po demontáži rozšírenia) A pre IPSC Standard (pištoľ sa aj s rozšírením šachty vojde do IPSC krabice) Spúšť upravená u profi puškára pre kratší chod a nižší odpor 1,4kg (IPSC Production) Pištoľ kupovaná v 07/2022 vystrelených zhruba 2500 rán k pištoli: - SIG Legion kufrík) - Sada nášiviek SIG a Legion - 3x zásobník (4ty v prípade záujmu +60€) - Sada vratných pružin 12 a 14 lbs. - šiltovka SIG - doklad o kupe (záručný list) Zbrane Fraňo NR V prípade záujmu mám na predaj púzdro Ghost Elite Civilian (vhodne pre IPSC aj IDPA) v cene 50€ (ďalší inzerát) Ďalej náhradnú demontážnu páku SIG s tvarovaním pre uloženie palca, povolená aj pre IPSC PRODUCTION 90€ (ďalší inzerát) Dôvod predaja: pištoľ nevyužitá, preferujem divíziu IPSC OPEN ZP + NP nutné Prepis ORPZ Levice
Vzduchová pištol SPA Artemis CP2 4,5 aj 5,5mm - nová
Inzerát platí do zmazania tel. SPA Artemis CP2 je vzduchová pištoľ, ktorú si môžete prerobiť pridaním pažby a hlavne na vzduchovú pušku. Týmto sa model CP2 líši od predchádzajúcej verzie CP1. Rozdiel je ešte v použití polymérovej ​​rukoväte, aby sa zachoval celočierny taktický dizajn. Pohonom vzduchovky je CO2 plyn dodávaný z 12g bombičky CO2, ktorá sa vkladá do puzdra pod hlavňou. Presná streľba bez spätného rázu až 40 rán vzhľadom k vyššiemu výkonu. Princíp systému CO2: Bombička sa vloží do zbrane a mechanickým uzavretím sa napichne na tŕň. Po stlačení spúšte narazí kohút na úderník ventilu a ventil sa otvorí. Tadiaľ začína prúdiť plynný CO2 z bombičky, ktorý vyženie strelu z hlavne. Jednoraný podávač možno nahradiť zásobníkom, ktorý je súčasťou balenia (2ks). Kapacita zásobníku je 9ks streliva typu diabolo, kal. 4,5 mm. 7ks streliva typu diabolo, kal. 5,5 mm. Pre pohodlné prebíjanie je páčka umiestnená z ľavej strany čo vyhovuje pravákom. Strielať z nej môžu aj laváci pre ľavákov, ovšem s menším komfortom. Štandardné nastaviteľné mieridlá vám pomôžu s mierením na terč. Na vzduchovke nájdete drážky 11 mm pre možnosť montáže optiky či kolimátora. Manuálna poistka proti náhodnému výstrelu je umiestnená v hornej časti spúšte. Ovláda sa zprava a zľava. Parametre v prípade pištole: drážkovaná hlaveň s dĺžkou 208 mm, celková dĺžka zbrane 306 mm a hmotnosť 913 g. V prípade konverzie na pušku: drážkovaná hlaveň s dĺžkou 450 mm, celková dĺžka zbrane 868 mm a hmotnosť 1522 g. Možnosť dokúpiť aj diaľkový zameriavač , puškohľad 4x20 v cene 11 € (viď foto) diaľkový zameriavač , puškohľad 3-9x40 v cene 35 € -diabolky s ostrým špicom 4,5mm (500ks) 5€ -diabolky s ostrým špicom 5,5mm (250ks) 5€ terče 20 ks v cene 1€. plynové bombičky 12 gramové v cene 0,7€ za kus(môže byť iná značka bombičky ako na obrázku) vzduchovku je možné predať iba osobám starším ako 18 rokov Preferujem osobný odber.Po telefonickej dohode pošlem aj na dobierku poštovné: balík na poštu +4,4€ balík na adresu 5,4€ pri platbe vopred na účet balík na poštu+3,2€ pri platbe vopred na účet balík na adresu+4,2€ Pozri aj ostatné moje inzeráty.Klikni na moje meno.
Zastava M76 8x57 JS
Predam malo pouzivanu velmi zachovalu samonabijaciu gulovnicu Zastava M76 v razi 8x57JS (7,92×57JS) s original optikou ZRAK ON- M76B 4x32 a bocnou nasuvnou montazou, 1 x 10 ran. zasobnik, cistenie, brasna, nasuvna ochrana optiky 1ks. Este kvalitny frezovany ram. Prepis ako klasicka zbran na OR PZ Zvolen. Cena 2000,-€. Moznost predaja aj bez optiky. Cena bez optiky 1600€. Plati do zmazania ( odstrelovacka, snajperka, gulovnica, puska )