bazár, predaj, inzercia, predám

predam zimne oblecenie

Kategória: Rybolov

predam zimne oblecenie na rybolov ABU GARCIA na vysku okolo 175cm na morsky rybolov
predam zimne oblecenie
Podobné inzeráty
predam oblecenie na rybolov a do lesa
predam komplet oblecenie k vode a aj do lesa JAHTI JAKT na vysku okolo 175cm pas max 90cm
Rybárske oblečenie
Predám historické nepremokavé rybárske oblečenie. Plášť,nohavice. Veľkosť na fotke. Cena dohodou.
Rybarske oblecenie
Predam rybarske oblecenie vid foto
Nepremokave oblečenie
Predám policajné nepremokave Gore-Tex oblečenie nohavice a bunda vo veľkosti M..vhodné na eirsoft,rybolov alebo poľovníctvo a zberateľov. (tmavozelená farba, velmi ľahké a zbalitelne no malého vrecka).
Zimná "monterková" súprava XXL
Predám zimné oblečenie(monterková súprava)PLANAM, XXL,nové nepoužité. Pošlem aj na dobierku. Cena pevná. Inzerát je aktuálny do zmazania.
Nová nafukovacia záchranná vesta FOX
Dobrý deň, predám novú, nepoužitú nafukovaciu vestu FOX Camo Automatic Life Jacket. Kúpil som ju, pretože som plánoval zakúpiť čln, no zmenili sa mi priority takže ju nepotrebujem. Možné osobné prebratie v Malackách, alebo pošlem poštou na dobierku. Posledné foto stiahnuté z internetu. - Automatické nafukovanie - Navrhnuté tak, aby záchranná vesta uviedla vaše telo behom 5 sekúnd do správnej polohy (hlava nad vodou) , a to hlavne pre prípady, že budete v bezvedomí alebo pokiaľ budete mať na sebe ťažké oblečenie - Sekundárny ventil pre manuálne nafúknutie - Bezpečnostné záchranné reflexné prvky sú viditeľné ihneď po nafúknutí - Rýchloupínacia pracka z nerezovej oceli - 150N - Univerzálna veľkosť pre dospelých - Vonkajší materiál 100% Polyester - Vnútorný Nylon TPU laminátový Polyester